Nije loše, još jedna na ljeto...odlična firma...prvi kvartal očekujem jako dobar...
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
Sjela diva, a sad sam zainteresiran kupiti od bobe po 165 pa da imam 3 divke
-
zelenjava sam u ovome...
Di mi je trebala sjesti diva i šta ako nije?
Mućos gracijas
-
zelenjava sam u ovome...
Mućos gracijas
na račun koji imate prijavljen u SKDD-u za isplatu ... ako nije, provjerite koji ste račun prijavili u SKDD (možda niste nijedan) i tražite od SKDD-a potvrdu da su Vam isplatili sredstva ...
-
zelenjava sam u ovome...
Mućos gracijas
Pitanje je i kad si kupio dionice? U guzvi sam pa ne mogu provjeriti al mislim da ti je 19.3. bio zadnji datum s pravom na dividendu.
-
zelenjava sam u ovome...
Mućos gracijas
Pitanje je i kad si kupio dionice? U guzvi sam pa ne mogu provjeriti al mislim da ti je 19.3. bio zadnji datum s pravom na dividendu.
Ako ih nisi naslijedio, onda si ih kupio na burzi. A prilikom ugovora sa brokerom si dostavio racun sa kojega uplacujes novac na svoj racun (kod brokerske agencije) a i na koji ti sjedaju sredstva od prodaje. Normalno, moze biti drugi tekući, žiro etc. račun, ne mora biti isti sa kojeg uplacujes. Svejedno, negdje mora biti jer inače ne bi mogao trgovati. Provjeri sve racune. Obicno dobijes izvjesce o sjedanju na racun. Ovisno o banci. Uživaj u dividendi😉
-
https://autorepublika.com/2021/04/02/izv…skog-trzista-2/ ipak prodaja raste, odlično u Francuskoj...
-
Nema straja za adpl.Posla imaju na pretek ni jedan ugovor se nije otkaza.Dionica je taoc tržišta nelikvidnoga inače bi bila oko 200 kn,ali pitanja je dana da dođe na svoje mjesto.Druga divka nece biti manja od 5kn!
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…0fe248e9753.pdf
AD Plastik Grupa ugovorila je u Rusiji nove poslove s AvtoVAZ-om vrijednosti 10,4 milijuna eura s
predviđenim trajanjem projekta od osam godina. Za ovo tržište ugovoreni su poslovi i s Nissanom te VW
Grupom vrijednosti 6,2 milijuna eura s predviđenim trajanjem projekta od šest, odnosno četiri godine.
Za europsko tržište ugovoreni su poslovi s PSA Grupom za nekoliko vozila u ukupnoj vrijednosti od 7,1
milijuna eura, a predviđeno trajanje projekata je četiri i osam godina. -
Nema in kraja...jaka firma skroz...nije mi ža što sam krcan
-
-
Čudo od dionice ,ne mogu vjerovati da je na ovim razinama.
-
Rast ce netreba brinut, samo nek rade...
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/poras…stvicom-4281190. Evo i kod nas oporavak...
-
neki prodaju
ADPL BOBAN JOSIP -590 -0.01% 48,117 -
-
Izgleda da gospon Boban misli kompletno izaći, a ima još 45000komada.
Kako mislim još podosta kupiti, možemo li se bar mi forumaši dovovoriti da se maknemo sa kupnje do jedno 160kn.
Ako misli prodati da to dobijemo jeftinije...
-
Hehehe, ne funkcionira to baš tako
-
Izgleda da gospon Boban misli kompletno izaći, a ima još 45000komada.
Kako mislim još podosta kupiti, možemo li se bar mi forumaši dovovoriti da se maknemo sa kupnje do jedno 160kn.
Ako misli prodati da to dobijemo jeftinije...
Hahaha, ako želiš spustiti cijenu, bolje ti je da se staviš na prodaju ispred njega ...
-
Mislim da Boban želi samo skratiti portfelj,jer 45000 kom je previše u jednoj dionici.On ce to po malo rjesavat ali potrebna je veca likvidnost i mislim da nece ispod 180kn sad ili 186,50kad je bila divka u igri tad je prodavao tako da je to isto.Izvjescem za prvi kvartal ce se pojacat likvidnost a poslije je divka tako da ce Bobi šta je naumio iskrcat bez problema i bez obaranja cijene!
-
ha ha ha.
I ja isto mislim .... i mislim ...
Kad budem imao neki zaključak, onda ću ga iznijeti. Do tad ću misliti u tišini...
Evo, sad sam zaključio da Boban prodaje da bi kupio bitcoin. I za to nemam ama baš nikakvog dokaza, ali sam uvjeren da je baš to razlog
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun