Ovu temu je najbolje zatvoriti jer se pretvorila u osobno vrijeđanje na oba fronta, ovdje normalne diskusije uopće više nema. Tu i tamo bacim pogled na temu i rijetko se može pročitati komentar koji nije radikalno zauzeo jednu stranu, a još se rijeđe pronađe komentar zreo za zdravo diskutiranje bez etiketiranja suprotne strane.
Ustoličila su se dva tabora, prvi tabor koji je za obvezno cijepljenje i sankcije ili prisilu za nacijepiše i drugi tabor koji je protiv cijepljenja i za slobodu izbora.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Ovu temu je najbolje zatvoriti jer se pretvorila u osobno vrijeđanje na oba fronta, ovdje normalne diskusije uopće više nema. Tu i tamo bacim pogled na temu i rijetko se može pročitati komentar koji nije radikalno zauzeo jednu stranu, a još se rijeđe pronađe komentar zreo za zdravo diskutiranje bez etiketiranja suprotne strane.
A da se nepokon u necemu slozimo To sam predlozio jos davno al ocito nista od toga.
Tvoju zadnju recenicu sam obrisao jer je kao sto si i sam primjetio bila "TVRDA i RADIKALNA"
-
[…]
mogu bez ikakvih problema prihvatit da sam na njegovoj strani po pitanju ukidanja glupog papira, poreza i
Onda si mi trebao dati thumbs up.
Kojim dijelom mog posta ja "mutim vodu" i gdje je u članku prijedlog da se ukinu maske i mjere?
-
Kolega Paulie, ne trosite energiju, nista sto napisete ovakvima nece promijeniti misljenje, dapace bit ce uvjereniji da ste vi Zlo, a on borac protiv istog. Uskratite mu zadovoljstvo i kliknite "ignore". Pa nek ratuje s vjetrenjačama...
-
...da agenti zovu i nude duo/trio pakete svojih kompanija, to je normalno i očekivano;
ali da me agent iz HT-a zove danas (NEDJELJA!?) oko 19h!?
i nudi pakete... e to mi kao malom dioničaru (i korisniku trio paketa) OPTIME baš bilo drago!
Ne mora značiti baš ništa. Možda je taj agent samo malo revniji od drugih pa eto, zove i nedjeljom navečer. A možda su i ostali agenti HT-a krenuli u ofenzivu? Javite ako čujete šta.
-
Dobit u 2020 godini je oko 55-60mil kn
-
živi bili pa vidjeli!
-
Evo i ja setao psa(imam Bostonca, a ti? ) pa citam tvoj post.
Ja imam 3500kom. Ulaz od 135-155.
Kad ti se jave ostali investitori koji prate Atol, njih 20 kako kazes, zbroji koliko imamo zajedno.
Napomena nisam trejder.
Ja mjesanca udomljenog. Pa onda ti manipuliraš cijenom, jer si neki dan napisao da si krenuo kupovati. Dionica je bila 180kn, ako se ne varam. Mozemo potraziti
-
Evo i ja setao psa(imam Bostonca, a ti? ) pa citam tvoj post.
Ja imam 3500kom. Ulaz od 135-155.
Kad ti se jave ostali investitori koji prate Atol, njih 20 kako kazes, zbroji koliko imamo zajedno.
Napomena nisam trejder.
Ja mjesanca udomljenog. Pa onda ti manipuliraš cijenom, jer si neki dan napisao da si krenuo kupovati. Dionica je bila 180kn, ako se ne varam. Mozemo potraziti
Jos nisam stao kupovat, jer sam misljenja da do 200 je vise nego dobra kupovina.
-
Ide Smak svijeta.
Sve treba pojesti i popiti dok je vremena pred nama
Živ sam mnogo godina i ne sjećam se ni jedne pandemije, lockdowna ni ovog kolektivnog ludila do Covida-19, a sada se spominju "next pandemic" kao da će na traci dolaziti naručene.
Ne tražim da itko vjeruje u teorije urote, ali jako je čudno da u globalno povezanom svijetu živimo barem od vremena nakon drugog svjetskog rata i nije bilo pandemija u 70 godina, a sada bi ih trebali stalno očekivati.
Tko je tu lud ?
Bolesni kreteni su dosli na svoje.
Vidis da uzivaju.
-
-
Bolesni kreteni su dosli na svoje.
Vidis da uzivaju.
tak si i sa obitelji doma razgovaras? smrkavac neodgojeni.
-
sve šta sam jutros napisao je točno a amin me pribacio na drugu temu i poslao mi upozorenje,Molim admina da me isključi!
-
Otkud vam ljudi ovi podaci? Nabacujemo se ciframa onako odoka a to nikom ne koristi. Isplata dividende je opcija ako vrate državne subvencije za svibanj što je bilo čini mi se oko 6 mil kn. Bilo bi im pametnije ne isplatiti dobit i ostaviti u firmi tih 6 mil kn. Imaju u šta investirati ili isplate to slijedeću godinu kroz dividendu, lako oni smisle šta će s lovom ako je imaju...
pa mogu isplatiti dividendu iz dobiti iz 2019 tako su isplatiti i bonuse radnicima za 2019 god, mislim da u tom slučaju ne moraju vračat ništa.
pročitajte!
-
...manipulacije tržištem i krivična djela...
Evo konačno ste napisali i nešto istinito na forumu. Respect. Vidite da možete pa makar i bilo nehotično. Predmnijevam da su do vas došli glasovi iz odvjetničkih ureda u kojima se prikuplja dokumentacija iz SKDD-a, povezane pravne i fizičke osobe i skrbnički računi, screenshotovi komunikacije na grupama te ostala inkriminirajuća dokumentacija? Inače, a pretpostavljam da i to dobro znate, ovo vam je priča o pregolemoj brokerskoj taštini i principu. A čim netko spomene princip, ja odmah znam da je riječ o lovi.
I ne znam čemu taj nipodaštavajući ton prema meni , ja sam kao i vi, samo mali, skrušeni borac protiv ljudske gluposti i zloće...
Jedino se razlikujemo po tome što je vama milijun kuna sitniš a meni milijun razloga za zatvor.
-
...manipulacije tržištem i krivična djela...
Evo konačno ste napisali i nešto istinito na forumu. Respect. Vidite da možete pa makar i bilo nehotično. Predmnijevam da su do vas došli glasovi iz odvjetničkih ureda u kojima se prikuplja dokumentacija iz SKDD-a, povezane pravne i fizičke osobe i skrbnički računi, screenshotovi komunikacije na grupama te ostala inkriminirajuća dokumentacija? Inače, a pretpostavljam da i to dobro znate, ovo vam je priča o pregolemoj brokerskoj taštini i principu. A čim netko spomene princip, ja odmah znam da je riječ o lovi.
I ne znam čemu taj nipodaštavajući ton prema meni , ja sam kao i vi, samo mali, skrušeni borac protiv ljudske gluposti i zloće...
Jedino se razlikujemo po tome što je vama milijun kuna sitniš a meni milijun razloga za zatvor.
Boze moj. Ovakvih teorija urote se ne bi posramili nit nazagrizeniji trumpovi pobornici. Kad na kraju ne bude nista od tih optužbi onda će biti da su i policija i DO umješani. Onda kad se ode na Vrhovni sud, onda će biti da je i sudstvo umjesano. Onda kad se ode na Europski sud će biti da su masoni i židovi krivi. Standarno. Nikad kraja s tom ekipom. Zavjera ide samo dublje. Ljudi, vi to šta konzumirate bi ste trebali i prodavati. Šteta je da samo vama bude ovako dobro. Toliko od mene. Lp.
-
Eto na, Vaše Analitičarstvo, ne može čovjek ni učtivo i nadasve pristojno odgovoriti (RE: Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)) na djetinjasto vrijeđanje iz gornjeg posta i postaviti legitimno pitanje osobi koja je očigledno informirana o manipulacijama.
O sudbo kleta... Olrajti den.
Da, opaka dionica za zaraditi ali i izgubiti lovu.
Kolegice Marielena, to vam je špekulantski Circle of Life, da vi ne gubite lovu prodavajući analitičarima jeftino dionice, kako bi analitičari poslije mogli zaraditi od vas prodajući vam skuplje te iste dionice? Zato izvješća od par godina unazad s povećalom u ruke, pratite ugovore koji su dostupni na netu, pratite kretanje brodarskih indeksa, pratite usporedive kompanije, gledajte grafove i trendove i pokušajte anticipirati kretanja u budućem periodu koji je, nadam se, barem malo dulji od životnog ciklusa leptira, i najvažnije - ne vjerujte analitičarima ni kada darove nose!
-
Jos malo se dokupljuje...
Kopsejak +1500
Flight visoko leti😉
-
postaviti legitimno pitanje osobi koja je očigledno informirana o manipulacijama.
Nakon 16 godina pisanja i pomaganja ljudima po forumu, nakon što mi je ATPL bila među prvim kupljenim dionicama prije 20 godina, nakon obrane diplomskog rada prije 15 godina na temu "tehnička i fundamentalana analiza ATPL-a" saznam da sam agent UDBE koja želi čovjeka orobiti za milijun kuna iznoseci SVOJE misljenje koje je razlicito od drugih. Najbolje je sto me ekipa poput 5. element, migra i diokidina znaju sigurno 8 godina, i znaju da NIKAD nisam pogrijesio u svojim predviđanjima bilo koje dionice, i oni cute i slušaju ovakve gluposti. I ne samo to, nego sve to saznam od tipa koji je na burzi i forumu godinu ili dvije, i sav je zarobljen u nekakvim teorijama urote. Bože, kakvo je vrijeme došlo, da se za različito mišljenje, umjesto rasprave, prozivaju ljudi za svakakva udruženja. UŽAS. UŽAS. UŽAS. Ovako nesto jos nisam dozivio. Odjava totalna
-
Da, opaka dionica za zaraditi ali i izgubiti lovu.
zato i je predmet interesa šarolike ekipe.. ja na ovoj dionici i fino zaradio i fino popušio.. al ak ništa dosta i naučio..
Zaključak ove rasprave bi bio...svi smo mi skupa ovce (koje nismo dobro čuvali, ali smo puno naučili), i ipak nismo na "TI".
-
I nismo mi skupa ovce čuvali da smo na "TI".
- evo da se i ja malo uključim u zanimljivu raspravu.
- mene zanima s kim ste čuvali ovce vi gospon Lero ???
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun