Sjećam se da je nekad Ad plastik radio kutijice za abc sir. Možda nije neka velika zarada od toga ali bar nešto, bolje nego da strojevi stoje ugašeni.
A sandale jugoplastika ?
Dobro, to je daleka prošlost ovo je bilo prije 15-20 godina
Sjećam se da je nekad Ad plastik radio kutijice za abc sir. Možda nije neka velika zarada od toga ali bar nešto, bolje nego da strojevi stoje ugašeni.
A sandale jugoplastika ?
Dobro, to je daleka prošlost ovo je bilo prije 15-20 godina
Nije to tako jednostavno kako misliš .....
Ti barem dosta pišeš, pa ćeš sigurno objasniti kako je to u Rusiji.
Ojro i tamo vrijedi kao i u Hrvatskoj ili Njemačkoj.
Nije to tako jednostavno kako misliš .....
Ti barem dosta pišeš, pa ćeš sigurno objasniti kako je to u Rusiji.
Ojro i tamo vrijedi kao i u Hrvatskoj ili Njemačkoj.
Ne smijem. Pokusavam manje pisati da budem na višem nivou. a samog g Došena možeš izguglati kao i njegove uspjehe od Petrokemije do ADPL ....
Ne smijem. Pokusavam manje pisati da budem na višem nivou.
Ne uspijeva ti svaki put, ni kada pišeš manje, a ni kada pišeš previše.
a samog g Došena možeš izguglati kao i njegove uspjehe od Petrokemije do ADPL ....
Ovo je logika kao da kažeš da izguglaš Inter, osvojio 3 puta Ligu prvaka, pa bi to trebalo značiti da nije deklasiran prošle sedmice od PSG, izgledao kao Dinamo protiv Bayerna.
Nije Došen deklasiran, ali je ista (ne)logika, u prošlosti uspjesi, pa se sada nije dogodilo ono što se dogodilo jer možeš izguglati njegove uspjehe.
Od mene toliko.
Možeš iskoristiti moju šutnju pa "poentirati" , ako ti to treba i ako želiš.
Display MoreNe smijem. Pokusavam manje pisati da budem na višem nivou.
Ne uspijeva ti svaki put, ni kada pišeš manje, a ni kada pišeš previše.
a samog g Došena možeš izguglati kao i njegove uspjehe od Petrokemije do ADPL ....
Ovo je logika kao da kažeš da izguglaš Inter, osvojio 3 puta Ligu prvaka, pa bi to trebalo značiti da nije deklasiran prošle sedmice od PSG, izgledao kao Dinamo protiv Bayerna.
Nije Došen deklasiran, ali je ista (ne)logika, u prošlosti uspjesi, pa se sada nije dogodilo ono što se dogodilo jer možeš izguglati njegove uspjehe.
Od mene toliko.
Možeš iskoristiti moju šutnju pa "poentirati" , ako ti to treba i ako želiš.
Očito nisi shvatio u kojem kontekstu pišem o njegovim uspjesima. Zbog njegovih poteza sam i izašao iz Adpl .....
Što se tiče uvreda, več sam vam tu svima objasnio da se ne želim spuštati na nivo osobnog vrijeđanja i ne vidim čemu ti pokušaji ???
Eto malo štiva ....