Pricam neki dan sa jednim distributerom jedne poznate marke automobila kojeg osobno poznam, kaze mi da uopce nemaju posla, nitko ne razmislja o kupnji automobila, cak ni na servis nitko ne dolazi.
Naravno, ti ga iz obzira prema čitateljstvu nećeš imenovati? 😁😁😁 Ili barem napisati o kojem se brendu radi.
Al slusaj sinek, nitko ni ne očekuje da će u jeku Corona krize netko kupovati ili servisirati autmobil, već nakon nje.
ne može se reći da niste u pravu, samo ako bi mogli malo preciznije reći, kada nastupa to "nakon nje" , jer bi to značajno pomoglo onima koji se eventualno premišljaju za kupnju novoga automobila, meni je odličan i ovaj što imam za stajanje u garaži, jer kada stožer kaže; parkiraj, džabe što je nov, a cijene goriva povoljne, nema mrdanja,
ja tu kao potencijalne kupce za sada vidim samo one što im je potres satrao auto, a za njih prema strukturi viđenih oštećenih, ima sasvim solidna ponuda među polovnima,
zato mislim da postcoronarno vrijeme barem što se tiče automobilske industrije će potrajati znatno duže od nekih drugih industrija, ne vjerujem da će netko uložiti novac u automobil, da bi u garaži činio brrrrmm, brrrrrm , pa nismo djeca