Evo za bisere koji su hvalili Došena i njegove vrle pohode. Jer su me htjeli zgaziti kad sam rekao da sam iz Adpl-a izašao zbog njega i vrati se nakon što su ga nogirali ....
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
Evo za bisere koji su hvalili Došena i njegove vrle pohode. Jer su me htjeli zgaziti kad sam rekao da sam iz Adpl-a izašao zbog njega i vrati se nakon što su ga nogirali ....
Vidjet čemo na dividendi?
-
ovisi sa koje strane gledaš! da li si radnik ili dioničar!
-
AD PLASTIK d.d. - Obavijest o tužbi za pobijanje odluke Glavne skupštine
-
AD PLASTIK d.d. - Obavijest o tužbi za pobijanje odluke Glavne skupštine
Ne kužim? Može pojašnjene?
-
U tom ADPL uvijek neke drame. Marinka Došena su smijenili dok je on davao intervju o velikim planovima firme. Pričalo se svašta da je to sve zakuhao Rus (djelomični vlasnik) jer je Došen htio krenuti u proizvodnju dronova za NATO ili takonešto. Ivica Tolić (časno prezime Imotske krajine ) nije bio po volji ekipi koja je gurala svoju priču (Katja Klepo) Čoek se bori za firmu na način koji misli da je najispravnije i ne misli prodati dionice. Uostalom proguglaj malo na tu temu siguran sam da ima mnoštvo informacija da ja sad tu ne zastupam nečiju stranu jer ne mogu igorirati činjenicu da je cijena dionice ADPL valjda na ATH unatoč svemu.
Ali ništa čudno kad gledaš tržište kapitala u RH. Što veći jad to veći rast: VLEN; JDPL, HEFA
-
Čoeka treba respektirati vodio je otvaranje pogona u Zagrebu (Jankomir) sudjelovao je u ESOP programu po meni jedna od poštenijih priča privatizacija. bio je uključen i u JV sa EAPS u Rumunjskoj te povezivanjem sa Rusima tamo prije dvadesetak godina.
opet činjenica je da je i cijena dionice od tada rasla ali to je samo tržište a tržište je uvijek u pravu: dok nije.
-
Prva dividenda od 2021. !!!
Predviđena je isplata od 0,80 eur po dionici iz dobiti za 2025. godinu,
a isplata je predviđena dioničarima koji su upisani u depozitorij Središnjeg klirinškog depozitarnog društva
d.d. na dan 23. srpnja 2026. godine kao imatelji dionica oznake ADPL. Predloženi datum isplate je 28. srpnja 2026. godine. -
Prva dividenda od 2021. !!!
Predviđena je isplata od 0,80 eur po dionici iz dobiti za 2025. godinu,
a isplata je predviđena dioničarima koji su upisani u depozitorij Središnjeg klirinškog depozitarnog društva
d.d. na dan 23. srpnja 2026. godine kao imatelji dionica oznake ADPL. Predloženi datum isplate je 28. srpnja 2026. godine.🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳a ja se natovario dionicama ADPL-a kao samoutovarna prikolica!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Ne zaboravi prodat na vrjeme. Ciklički biznis, mene zadnji put ulovilo skoro na krivoj nozi, Jedva se izvuka
-
-
Ne zaboravi prodat na vrjeme. Ciklički biznis, mene zadnji put ulovilo skoro na krivoj nozi, Jedva se izvuka
sve to štima kolega, ali adpl je tek na početku oporavka. tako da po meni, mjesta za rast cijene ima još poprilično.
-
Nije baš najnovija vijest...
Revoz uvodi dodatnu smjenu zbog potražnje za Twingom
Revoz uvodi dodatnu smjenu zbog potražnje za TwingomNOVO MESTO - Revoz u Novom Mestu priprema se za uvođenje dodatne smjene zbog dobre potražnje za novim električnim automobilom Twingo. U tu svrhu planiraju…seebiz.eu -
31€ bi mogao biti All Time High?
Član nadzornog odbora prodao nedavno po 27.76€ ???
-
I dalje mi od petka izlgeda kao da netko ima uvid u izvjece prije nas ostalih ali dobro, mozda netko samo ima staklenu kuglu ili pak viska para pa odlucuje kupovati po jos razumnom P/E omjeru.
-
I dalje mi od petka izlgeda kao da netko ima uvid u izvjece prije nas ostalih ali dobro, mozda netko samo ima staklenu kuglu ili pak viska para pa odlucuje kupovati po jos razumnom P/E omjeru.
šta nije to uobičajeno na ovoj dionici?

-
šta nije to uobičajeno na ovoj dionici?

Mislim super mi je da je vidljivo iz aviona a institucijama nista nije cudno... Ajde ovdje je smjer jasan vec neko vrijeme i ako je tko imao viska love nije da se nije vidjelo da treba uci pa ne ocekujem sada neku revoluciju jer s EPS-om od 3.5 koliko je u zadnjem izvjescu navedeno ovo mora na cca 35 ako se parametri ne promjene. No svejedno datum kada je krenula dionica prema gore je tocno kada je zavrsio kvartal.
-
pump&dump......novih ugovora nema......bid nestao......
-
tko pump-a a tko dump-a?...jer onaj tko je pump-ao je očito na gubitku
-
Kaj ja krivo gledam izvjšče? Ili kaj? Čemu ovaj pad danas?
-
Dobit raste, dug pada al očito ne ne onoliko koliko su špekulanti očekivali

-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-