Je li još nekome neobična ova nezainteresiranost za turističke kompanije nakon ovakve sezone? Mislim ne igra mi neku ulogu jer nisam unutra, ali čisto kao neki kuriozitet očekivao bi čovjek da će tržište reagirati na pozitivne pokazatelje koji se vrlo često ponavljaju po svim novinama i portalima...
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Je li još nekome neobična ova nezainteresiranost za turističke kompanije nakon ovakve sezone? Mislim ne igra mi neku ulogu jer nisam unutra, ali čisto kao neki kuriozitet očekivao bi čovjek da će tržište reagirati na pozitivne pokazatelje koji se vrlo često ponavljaju po svim novinama i portalima...
Pa većina turista je precijenjenja i/ili prezadužnja, možda zato? Svega 2 dionice po meni imaju značajniji potencijal za rast, ovisino kakvi budu rezultati ,a to su ADRS i JDRN, eventualno još ARNT.
-
treba turistima par god turističkog ludila da pokriju covid gubitke a i inaće su turisti nesiguran sektor koji ovise i na koji utječe xx nepredvidivih trendova
-
Mislim da je razlog što unatoč dobroj sezoni još uvijek visi upitnik što će biti sa sljedećima, jer još ovaj Covid-19 nije prošao. Druge razloge su kolege već rekle, nema jeftinih turista, svi oni su vrlo visoko evaluirani.
-
Pa većina turista je precijenjenja i/ili prezadužnja, možda zato? Svega 2 dionice po meni imaju značajniji potencijal za rast, ovisino kakvi budu rezultati ,a to su ADRS i JDRN, eventualno još ARNT.
Moje mišljenje je da su slijedeći na kojima slijedi bull turisti, pa vi izaberite jedan broj, sigurno (ne)ćete progriješiti .
Nego, jel Adris turist
-
Moje mišljenje je da su slijedeći na kojima slijedi bull turisti, pa vi izaberite jedan broj, sigurno (ne)ćete progriješiti
Ja ADRIS u ovom kontekstu gledma kao turista, jer će mu turisti donit veliku većinu prihoda u 3Q.
Pogledajte koje su cijene pojedinih turista danas, a koje su bile 2019, pa pogledajte bilance iz 2019 ,pa usporedite to sa narušenom bilancom zadnjh 18 mjeseci.
Većina dionica je gotovo doegnule razine iz 2019 kao MAIS-a, HIMR itd, a neke su na ATH kao TUHO ili SUKC i to bez ikakve podloge u bilanci.
-
Država bi trebala napravit IPO HEP-a da se sve malo trgne. Novi ulagači, malo entuzijazma kao 2006. i 2007. kad smo imalo IPO INA-e, HT-a, Magme i ATGR. To bi sigurno dalo malo vjetra ovom čemeru i jadu koji imamo na ZSE.
I da sve završi kao i 2008. ?
-
Adris je napola turist ili naturist
-
Moje mišljenje je da su slijedeći na kojima slijedi bull turisti, pa vi izaberite jedan broj, sigurno (ne)ćete progriješiti
Pogledajte koje su cijene pojedinih turista danas, a koje su bile 2019, pa pogledajte bilance iz 2019 ,pa usporedite to sa narušenom bilancom zadnjh 18 mjeseci.
Većina dionica je gotovo doegnule razine iz 2019 kao MAIS-a, HIMR itd, a neke su na ATH kao TUHO ili SUKC i to bez ikakve podloge u bilanci.
Referirao sam se isključivo na malu razliku u valuaciji između npr. svibnja ove godine i današnjeg dana pogotovo uzevši u obzir tadašnju neizvjesnost popunjenosti kapaciteta, nisam ulazio u historijat
-
Auuu je zakucalo Petrokemiju...
-
-
a tek je počelo...ima tu prostora još oho...još uvijek je tržišna kapitalizacija 3 bv
-
a tek je počelo...ima tu prostora još oho...još uvijek je tržišna kapitalizacija 3 bv
Baš sam napisao post na tu temu, cijena plina je porasla otprilike 7x
-
Slažem se, ali se smiš to napisat tako očito, razapet će te:)....al jesu je bili napucali na +84kn.
Baš sam napisao post na tu temu, cijena plina je porasla otprilike 7x
Sve je dobro dok ekipa ne odluči izaći, jer više ne može tolerirati gubitke, dok sve oko njih raste. Tek tađa ćemo imati prave padove,do tada se treba zanosit sa Turcima.
-
Slažem se, ali se smiš to napisat tako očito, razapet će te:)....al jesu je bili napucali na +84kn.
a zašto ne, jesu li ovo komentari trgovanja, da li sam nešto krivo napisao... samo subjektivno komentiram trgovanje...da li je sada na 36 kn na 3 x bv - je...a to što se ekipa zaigrala na čak 84 kn, pa čiji je to onda problem
-
Koliko vidim vani zadnjih dana i uz pad US burzi brodari rasturaju. Ne samo kontejnerasi, bulkeri, supre i panamaxi vec i tankerasi.
Za Atpl i Jdpl slijedi vjerojatno jaci rast. Ali, da li je vrijeme za tankerase u nas jer ipak su padali skoro 2g. Koliko sam malo citao skladista diljem svijeta su prazna, fali goriva, k tome i plin je jako poskupio, u Kini redukcije el.energije.
Nat, Stng tankerske kompanije u rastu preko 20% u samo nekoliko dana. Tpng je pala sa 60 na 40kn a u 2g gubitak i nije bio nesto.
Prati li tko tankerase i molim misljenje jer bi tu moglo biti potencijala s obzirom na veliku potraznju za benzinom.
-
Država bi trebala napravit IPO HEP-a da se sve malo trgne. Novi ulagači, malo entuzijazma kao 2006. i 2007. kad smo imalo IPO INA-e, HT-a, Magme i ATGR. To bi sigurno dalo malo vjetra ovom čemeru i jadu koji imamo na ZSE.
Možda bolje ne, jer je nakon 2008. usljedio hrkljuš, pa bolje laganini, al sigurnije
-
Moje mišljenje je da su slijedeći na kojima slijedi bull turisti, pa vi izaberite jedan broj, sigurno (ne)ćete progriješiti .
Nego, jel Adris turist
Pa nisam siguran baš, sezona je prošla, sad ćemo vidjeti rezulate. Slijede 2 kvartala kad ni u super godinama nisu bajna.... tako da turisti tek tamo na proljeće ajmo reći.. a do tada ima interesantnijih prilika. Ja sam turiste prošle godine skoro skroz skratio na neko vrijeme.
-
a zašto ne, jesu li ovo komentari trgovanja, da li sam nešto krivo napisao... samo subjektivno komentiram trgovanje...da li je sada na 36 kn na 3 x bv - je...a to što se ekipa zaigrala na čak 84 kn, pa čiji je to onda problem
Hm,nešto kao na Dlkv kad sam upozoravao da je Bv 2,5kn a neki se zaigrali da je 10kn
-
Hm,nešto kao na Dlkv kad sam upozoravao da je Bv 2,5kn a neki se zaigrali da je 10kn
tu sam ...slušao druge umjesto sebe i plato članarinu, ne puno ali ipak jesam...sam sam si kriv
-
Ako se prisjetimo Krasa, isti je potaknuo jacu trgovinu prije 2g radi rasta likvidnosti.
Sad imamo Atpl i Podravku i ocekujem rast na svim dionicama. Crobex malo kasni, al vjerujem u 3200 u roku od manje od 1g.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 266
- calypso