4 200 000 kn prometa na Podravci
Sve ostalo jedan milijun kuna.
Ajme , kakvog li placa
4 200 000 kn prometa na Podravci
Sve ostalo jedan milijun kuna.
Ajme , kakvog li placa
evo i mali Mate muti male
super otvaranje. vrh.
super otvaranje. vrh.
Znači nije do veze
super otvaranje. vrh.
kako kaže stara narodna: " po jutru se poznaje dan "
super otvaranje. vrh.
neka smo i to vidjeli, gasi, šteta struje
super otvaranje. vrh.
Znači nije do veze
gdje ima dima ima i vatre.
Kakav narod takva burza, više se komentira nego trguje 😂
Dućan radi mušterija nema
Nada je dobar doručak, ali loša večera.
mislim da ću ja prvi potegnuti. 7 komada nečega. eto pretekao me netko...
iiii kreće napokon, startna pozicija 453
Čestitke ovome što je otvorio sa sedam komada Atlantide u u 9:38. Sad barem znamo da radi.
iiii kreće napokon, startna pozicija 453
ako je to bilo u sridu, što će tek biti u petak
Čestitke ovome što je otvorio sa sedam komada Atlantide u u 9:38. Sad barem znamo da radi.
Nek ostane ovako da osvane članak u novinama "Pobjednik dana na ZSE je ATPL sa najvećim prometom od 3 171,00 kn"
usudio bih se reći, nažalost radi.
Uf, znao sam da je ERNT jači
Sheki, još se smijem
vidi se da je zapelo, samo da još vidimo je li prema gore ili prema dolje
Nema kupnje dok ne vidimo što će Fed u petak skuhat u Jacksonovoj rupi
Kada je u pitanju srpanj i dosadašnji dio kolovoza ove godine u usporedbi s rezultatima iz istog razdoblja 2019. to je oko 85 dolazaka i 87 posto noćenja iz istog razdoblja 2019., odnosno može se reći da se tijekom srpnja i kolovoza ove godine ostvaruje promet od oko 90 posto iz istih mjeseci 2019.", kaže Brnjac.
Vezano za prihode odnosno financijske pokazatelje ove sezone, ministrica prema do sada dostupnim podacima Porezne uprave o fiskaliziranim računima iznosi da je od početka godine do sredine tj. 17. kolovoza u djelatnostima pružanja usluga smještaja, posluživanja hrane i pića te poslovanja turističkih agencija ukupno fiskalizirano računa u vrijednosti nešto višoj od 14,9 milijardi kuna, čime je dostignuta spomenuta razina od 79 posto vrijednosti računa iz istog razdoblja 2019.
U kolovozu i 20 posto veća vrijednost fiskaliziranih računa u turizmu
Samo u kolovozu, do datuma 17.-og, vrijednost tih računa iznosila je gotovo četiri milijarde kuna (3,98 milijarde), čime su ti računi za čak 20 posto premašili vrijednost iz istih dana kolovoza 2019., ističe Brnjac.
I vrijednost fiskaliziranih računa za srpanj i kolovoz tj. od 1. srpnja do 17. kolovoza ove godine veća je, kako dodaje, nego u istom razdoblje srpnja i kolovoza 2019., i to za 9 posto.
Vridnost fiskaliziranih računa povezanih sa turizmom u 7 i 8 mjesecu veći 9% naspram istog razdoblja 2019. A cijena turističkih dionica kao da je uveden lockdown 1.7.21