Danas samo crvenilo,a ja bez keša
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
A ja sa sve manje casha kako dan protiče
-
ništa se nemojte brinuti, ni ministar financija nema više love
Država se zadužila za gotovo milijardu kuna. Kamata? 0,01 posto!Ministarstvo financija u utorak je na aukciji prodalo 983 milijuna kuna trezorskih zapisa, nešto manje od planiranoga, čime će većim dijelom refinancirati dug…www.tportal.hra svejedno se tako slatko smije, ahh da pa neće on vraćati
-
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…-posto-20210817
a svejedno se tako slatko smije, ahh da pa neće on vraćati
Nakon današnje aukcije, uz dospijeće 1,23 milijarde kuna trezorskih zapisa, saldo upisanih kunskih trezoraca smanjuje se za 245 milijuna, na 14,19 milijardi kuna.
Kolega čitati dalje od naslova:)
-
A cuj bio bi blesav ne zaduziti se za 0,01% kamatu, da se svi mi mozemo po toj kamati zaduziti, nebi puno razmisljali 😂😂😂😂
-
A cuj bio bi blesav ne zaduziti se za 0,01% kamatu, da se svi mi mozemo po toj kamati zaduziti, nebi puno razmisljali 😂😂😂😂
Pogotovo uz inflaciju od 2%.
-
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…-posto-20210817
a svejedno se tako slatko smije, ahh da pa neće on vraćati
Nakon današnje aukcije, uz dospijeće 1,23 milijarde kuna trezorskih zapisa, saldo upisanih kunskih trezoraca smanjuje se za 245 milijuna, na 14,19 milijardi kuna.
Kolega čitati dalje od naslova:)
pročitao sam ja njega odmah sa slike, zadužio nas je za niže kamate, ali mi smo i dalje dužni, nismo mi potrošili taj novac nego zna se, da su to sprašili raznorazne agencije za prodaju magle i njihovi pomagači uhljebi, nego jeste vi možda na kakvoj jahti nako slučajno, prijateljskoj
-
Jadna nam država u kojoj se ministar financija mora ispričavati za tjedan dana jahte na godišnjem odmoru. I to prethodni CFO najvećeg koncerna u RH. Da se razumijemo nisam neki pobornik tog čovjeka, ali ova hajka je stvarno bezveze. Bio sam i ja na jahti, s prosječnom HR plaćom pa što? Bukirano na proljeće, vrlo povoljno. Zar ne bi bilo problematičnije da imamo ministra financija koji nema za papar pa toča stopala u lavoru tijekom godišnjeg? Neka radije krenu s istraživačkim novinarstvom o tome što Marić radi na poslu, a ne na godišnjem.
-
Ja se neću tako s oprezom referirati na Marića nego ću jasno i glasno reći da nam je to najbolji ministar od samostalnosti.
-
Jadna nam država u kojoj se ministar financija mora ispričavati za tjedan dana jahte na godišnjem odmoru. I to prethodni CFO najvećeg koncerna u RH. Da se razumijemo nisam neki pobornik tog čovjeka, ali ova hajka je stvarnk bezveze. Bio sam i ja na jahti, s prosječnom HR plaćom pa što? Bukirano na proljeće, vrlo povoljno. Zar ne bi bilo problematičnije da imamo ministra financija koji nema za papar pa toča stopala u lavoru tijekom godišnjeg? Neka radije krenu s istraživačkim novinarstvom o tome što Marić radi na poslu, a ne na godišnjem.
vi govorite o plaćanju, a ovdje se izgleda radi o neplaćanju, ali neka ga Posejdon blagoslovi, kao i onaj obični Josipu Rimac
-
-
Kupio bih nesto papira JDPL, ali nemam kesa. Od likvidnijih dionica mi jedino par njih je moguce brzo unovciti.
Zato evo pitam pametnije od sebe jel ima smisla da prodam ATPL jer se moze brzo utrziti i da kupim JDPL papire?
Hvala svima koji su mi spremni odgovorom pomoci.
-
Kupio bih nesto papira JDPL, ali nemam kesa. Od likvidnijih dionica mi jedino par njih je moguce brzo unovciti.
Zato evo pitam pametnije od sebe jel ima smisla da prodam ATPL jer se moze brzo utrziti i da kupim JDPL papire?
čudno pitanje.. dokap JDPL ide vrlo vjerojatno po 25 kn a vi bi kupovali sad po 45... s druge strane ATPL je ista branša pa mi nije jasno ništa.
Kolegice jel to pms ili su valunzi.. oladite malo
-
čudno pitanje.. dokap JDPL ide vrlo vjerojatno po 25 kn a vi bi kupovali sad po 45... s druge strane ATPL je ista branša pa mi nije jasno ništa.
Kolegice jel to pms ili su valunzi.. oladite malo
Ne mislim da sam pametniji, ali ne bih prodavao nešto što će sigurno rasti i kupovati nešto što nije sve jasno.
-
Odavno je trebalo preseliti kapital van ZSE, ali nikad nije kasno.
Slovenci nas šibaju za 3x, a kamoli ostali, nema smisla nabrajati.
7CRO +17,70%
7SLO +47,80%
-
7CRO +17,70%
7SLO +47,80%
treba spojiti te dvije burze kad prijeđemo na Euro.
-
Ja se neću tako s oprezom referirati na Marića nego ću jasno i glasno reći da nam je to najbolji ministar od samostalnosti.
Sigurno da je najbolji, bez dvojbi. Samo nije neka konkurencija: Šuker, Lalovac...
-
7CRO +17,70%
7SLO +47,80%
mi ćemo sigurno još ove godine probiti 2000 crobexa, ako sve bude išlo po planu i onda slijedeća generacija "juriša" prema 3 u slijedećih 20 godina
7CRO +17,70%
7SLO +47,80%
treba spojiti te dvije burze kad prijeđemo na Euro.
mi idemo na spoj s kukulelete burzom, iako su trenutno i oni bolji od nas
-
Kostolany je pisao da krah burze obično navijeste taksisti.
Kada i taksisti počnu sa mušterijama pričati o burzi, gotovo je, samo što nije.
Članak iz Novog Lista, dođe mu skoro na isto.
Hellou.............., Novi List
Pad svjetskih burzi s rekordnih razina, evo čega se boje investitori i analitičari - Novi listZabrinutosti oko usporavanja gospodarskog rasta s novim valom širenja covida-19 te mogućnosti da Fed uskoro počne sa zaoštravanjem monetarne politike spustili swww.novilist.hr -
Možda i bude korekcija, ali mislim da neće biti velika.Većina tvrtki radi, neke više, neke manje...Ovaj val covida će biti manji, i kraće će trajati, jer je dosta ljudi steklo imunitet.Ja nemislim rasprodavati ništa, već ako dođe do pada, još dokupljivati...
-
Kostolany je pisao da krah burze obično navijeste taksisti.
Kada i taksisti počnu sa mušterijama pričati o burzi, gotovo je, samo što nije.
Članak iz Novog Lista, dođe mu skoro na isto.
Hellou.............., Novi List
Ako cemo koriistiti taksiste kao indikator, pad se dogodi onda kada taksisti pocnu preporucivati kupnju dionica. Ovdje buduci da Novi list pise o padu trzista, mozda se onda dogodi upravo suprotno - to bi bila nekakva analogija.
-
-