zamislite tu vijest u USA ili bilo gdje drugdje, rast BDP u 2Q 18% a index roni -0,66%, samo kod nas tog ima.
To je hormonalna stvar, Hrvati su vrlo stari narod, takvoj osobi nije do ničega, sve gleda negativistički, jer zna da je kraj blizu.
zamislite tu vijest u USA ili bilo gdje drugdje, rast BDP u 2Q 18% a index roni -0,66%, samo kod nas tog ima.
To je hormonalna stvar, Hrvati su vrlo stari narod, takvoj osobi nije do ničega, sve gleda negativistički, jer zna da je kraj blizu.
Evo još jedna financijska inekcija u visini 1% BDP.
Usrdno molim one na Mediki, da mi kada misle prodati papire pošalju poruku.
Platiti ću uvjek bolje od prvog bida.
Štvarno je netko na papiru dripac, i to samo takav
Još uvijek ne razumijem kako se ta igra igra. Moj novac na bidu nikada ne valja, a manje poslije bude više
kafa umjesto cijepljenja, baš po našoj mjeri, zato su oni kurviši toliko zatvarali kafiće, da prodaju cjepivo
Usrdno molim one na Mediki, da mi kada misle prodati papire pošalju poruku.
Još uvijek ne razumijem kako se ta igra igra. Moj novac na bidu nikada ne valja, a manje poslije bude više
Evo, kolegice......1kom koji sam kupio po vrlo povoljnih 20800 nudim po jos uvijek povoljnih 22000......
Uostalom, neki dan ste vec uzimali po toj cijeni, pa Vam ne bi trebao biti problem.......ako ste pri cashu.......
Display MoreUsrdno molim one na Mediki, da mi kada misle prodati papire pošalju poruku.
Evo, kolegice......1kom koji sam kupio po vrlo povoljnih 20800 nudim po jos uvijek povoljnih 22000......
Uostalom, neki dan ste vec uzimali po toj cijeni, pa Vam ne bi trebao biti problem.......ako ste pri cashu.......
čuvajte se poništenja transakcije, nema zdogovora preko foruma
Nije to problem nego to što je većina tog rasta BDPa nastala van burze. Samo jako mali dio HR gospodarstva, ne i najbolji, je izlistan na ZSE. Kad se na ti doda niska likvidnost, na koju uz nedostatak investicijskih prilika utječe i financijska nepismenost, imamo što imamo.
Veliki promet na Igi, a nitko da prijavi da je kupio?
A netko je morao. Potrebno je dvoje
Kupio sam 50 kom da se nađe... čekam niže.
Na koliko cijenite da će sutra na ex divedenda day ADPL okinuti?? Ja stavio omanji nalog na 181kn...
Veliki promet na Igi, a nitko da prijavi da je kupio?
A netko je morao. Potrebno je dvoje
Problem je da ne zna covjek sto je tu jeftino.
Samo je pitanje k9lega koliko je to nisko i je li dovoljno nisko. Npr ja pricekam do 25-30kn. I to samo spekulativno. Slicno je i Viro radio pa sam tamo lijepo zaradio.
Samo je pitanje k9lega koliko je to nisko i je li dovoljno nisko. Npr ja pricekam do 25-30kn. I to samo spekulativno. Slicno je i Viro radio pa sam tamo lijepo zaradio.
sve mi paše, svaki scenarij osim iznenadnog stečaja.
Imamo oko 150 zaraženih u zadnja 24h na području Jadranske Hrvatske, ako ovi troznamenkasti brojevi za Jadransku Hrvatsku nastave, sljedeći četvrtaka kada ECDC ažurira mapu idemo u crvenu zonu, mislim da smo kod sutrašnjeg ažuriranje mape još sigurni,...čisto da znate da pri kupovini turista pričekate desetak dana.
Sezona vlakića je počela, jučer Ingra, danas ULPL, sutra...? Anketa, što mislite?
Ću ću ću
Sezona vlakića je počela, jučer Ingra, danas ULPL, sutra...? Anketa, što mislite?
Ću ću ću
Vidiš kak si sretan kad ne propustiš vlakić, a ne kad su vlakovi vozili a ti na peronu sa strane.
Prošla te depra, lijepo za vidjeti.
za 9 dana nam stizu FI za 2. kvartal. pa cemo vidjeti kako stojimo sa nasim perjanicama.
Imamo oko 150 zaraženih u zadnja 24h na području Jadranske Hrvatske, ako ovi troznamenkasti brojevi za Jadransku Hrvatsku nastave, sljedeći četvrtaka kada ECDC ažurira mapu idemo u crvenu zonu, mislim da smo kod sutrašnjeg ažuriranje mape još sigurni,...čisto da znate da pri kupovini turista pričekate desetak dana.
Kakav je to savjet? Turiste kupujte kada zavrsimo u crvenom?
Ovakvom metodologijom od 5.8 do 15.8 ce u crvenom biti cijela EU ionako. Bitno je da ne raste broj tezih slucajeva i da se ne uvede lockdown i zabrana putovanja.
Spanjolska i Portugal su odavno u crvenom pa su puni turista.
Njemacka ima svoju metriku, a uopce se ne vodi sa ECDCom, po kojoj je Zadarska zupanija odavno u crvenom pa Nijemci dolaze u Zadar.
Nasoj vladi bi bilo smislenije da motiviraju rizicne skupine na cijepljenje, a oni su skupa sa stozerom izgubili svako povjerenje gradjana.
Ću ću ću
Svaki tjedan vlakic jedan.
Kakav je to savjet? Turiste kupujte kada zavrsimo u crvenom?
Jedini racionalan. Ako završimo u crveno biti će 3-4 radna dana panika i turisti će se zaronit, kada ljudi svate da nije kraj svijeta i sezone, cijene će ići opet gore.