E ako će ovi kaj su vidi hanfu voditi holding..
Kak i hanfu i cijelu burzu, Samo-dol.
Mislim da ste jako u krivu, Ante Samodol je iznimni stručnjak , bio je istinski borac za pravdu i provođenje zakona, bio je sve ono što Hanfi danas fali da bi opravdala svoje postojanje , bio je sve drugo samo ne uhljebljeni poslušnik vladajućih i njegovim odlaskom sve se promijenilo. Samo na dol.
Evo link na njegov portal ako želite saznati tko je Ante Samodol.
A čuj, može biti stručnjak ali ulagao sam u njegovoj eri. Zazaivala se hanfa i Samodol više nego u današnje vrijeme.
Možda ne treba stručnjak, možda treba neki Šerif na toj poziciji
A čuj, može biti stručnjak ali ulagao sam u njegovoj eri. Zazaivala se hanfa i Samodol više nego u današnje vrijeme.
Možda ne treba stručnjak, možda treba neki Šerif na toj poziciji
Pa onda se sjecas kako je vodio rat, pazi sad, ne sa Gazdom zbog izostanka javne ponude malim dioničarima kod preuzimanja Belja, nego s državom koja je štitila i poduzimala sve moguće akrobacije uključujući i lažna svjedočenja da pogoduje Gazdi. Bitku je izgubio i morao je otići .
Treba nama puno takvih ljudi kao što je Samodol. Samo za to moraš imati muda, obraz i samopoštovanje.
Danas je dan bezveze, otić udahnut lijepog zraka u parku i pokušat opet sutra....
Ajmo ADRS da padne više taj nalog na 460kn
Ajmo ADRS da padne više taj nalog na 460kn
Nalog očišćen, put za rast je otvoren.
kupio bih i ja ali evo okrečio baš sobu u plavo pa mi je uzbudljivije gledati kako se suši zid nego transakcije na ovom blue ćipu.
koje su šanse da fondovi krenu napucavati naše dionice ukoliko ojača infalcija?
ako ne budu mogli svoje, neće sigurno ni naše
Ima u jutarnjem članak o fondovima, piše da se investitori vraćaju povučeni atraktivnom prinosima.
Ima u jutarnjem članak o fondovima, piše da se investitori vraćaju povučeni atraktivnom prinosima.
Kojim atraktivnim prinosima, što propuštam ? Govorimo li o dividendama na razini 3-5% ?
Pa hvale se, da su neki i u koroni u plusu završili...
onoj fitness trenerici sam se baš zamjerio
Higher inflation is usually looked on as a negative for stocks because it increases borrowing costs, increases input costs (materials, labor), and reduces standards of living. But probably most importantly in this market, it reduces expectations of earnings growth, putting downward pressure on stock prices.
evo ovo nisam znao i svejedno svake godine imam značajno bolji prinos od fitness trenerice.
evo ovo nisam znao i svejedno svake godine imam značajno bolji prinos...
- gospon japanski avijatičaru jedna stvar me zanima,
- sjećam se kad ste slavodobitno s gaćama na štapu otišli trgovati na svjetske burze, a sada ste se ponovno pojavili, ima vas na svim temama...
- kako ste prošli na tim svjetskim burzama ???
- zašto ste se vratili na ovu jadnu i nikakvu burzu zvanu ZSE ???
Da vam polažem račune? Tek kad prestanete izmišljati
ali ajde kad ste već fina dama reći ću vam, danas SPI +170$ za sad. Znate imam vam ja više monitora, za 2 burze, to vam je sad feš. A ima i preko mobitela kad sam na fitnessu... ma ludilo. A kako se nudi ATPL šteta ne uzeti pare s poda kad se već nude.
Inače? Jel ide? Će biti prinos 7% ove godine?
evo što vam je SPI, od kad sam vam pisao u 4 minute je skočio sa 7.30 na 8.30... i eto još 200$
dobri su ti monitori. gledam Učku vidim Grčku
Pa ti nisi gosp avijatičar, ti si kamikaza