Nisam vidjela čudnijeg bida i aska nego na onim 7 CRO i 7 SLO
Da li je to itko od vas ikada kupio ili prodao ?
Oni to sami sebi ?
Kupio (na vrijeme), dio prodao (prerano).
Oni to sami sebi ?
Kupio (na vrijeme), dio prodao (prerano).
Ne bih u te bajke povjerovao ni da sam konzumirao zaplijenjenu robu iz luke Ploče.
Hrvatska je korumpirana, s neovisnim sudovima, ogromnom administracijom, bez industrije, a ekonomija se zasniva na moru, suncu, kafićima i seoskim kladionicama. Plemensko-kumsko-rođačka zajednica u kojoj je nepoštenje stup funkcioniranja ne može rasti ni u čemu osim u kriminalu.
Jedino što očekujem u sljedećih 10 godina je odseljavanje, brojne nove afere, nove akcije Borgovaca, i korumpiranost sudova koji će sav kriminal blagosloviti.
znamo da vam se potkrala greška i da nije namjerno ovo o sudovima, jer takvih više nema ni na boćarskom takmičenju, tek u nogometu par ženskih početnica
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…u-zenu-20210413
pozitivno je jedino što su još uvijek više ovisni o pršutu, nego bananama, ali se sve više majmunišu i na dobrom su putu
Mi malo stariji smo toliko istraumatizirani da više ne vjerujemo ničemu. Ipak, ja sam optimist, nisu ni Rumunji vjerovali pa sad vjeruju. Mišljenja sam da smo sada na dnu i ići ćemo samo prema gore i to solidno. Vide se već sad određeni pomaci, Rimac, Infobip, prerađivačka industrija. A turizam će se opet vratiti čimse riješimo ovog zla što je isto izgledno u skoroj budućnosti. Pa i to pravosuđe koje je u banani ipak se ponešto mijenja na bolje, ipak su neke face koje su godinama i desetljećima drmale maknute s položaja, a neke i osuđene i bit će toga još. Evropa nas ipak po malo odgaja i kultivira koliko god se nama čini da ne. Probajte se mentalno vratit u 10 ili 20 godina unatrag, ipak je ovo daleko bolja država za poslovanje nego tada.
Pa mi ni olovke ne proizvodimo.
dobre stare TOZ olovke
sjećam se da su bile dobre kvalitete
jedno vrijeme je nešto kašljucala proizvodnja, pa smo uvezli nekakve ruske, od brezinog drveta, nisu se uopće dale naoštriti tj. našiljiti
stalno bi pucao grafit, koma
Oni to sami sebi ?
zašto vam je to čudno, uvijek možete kupiti i prodati, krenuli su oba sa 100 pa vi sada računajte i držite Optemistično svoju ljubimicu
Pa mi ni olovke ne proizvodimo.
dobre stare TOZ olovke
sjećam se da su bile dobre kvalitete
jedno vrijeme je nešto kašljucala proizvodnja, pa smo uvezli nekakve ruske, od brezinog drveta, nisu se uopće dale naoštriti tj. našiljiti
stalno bi pucao grafit, koma
Bajke o hrvatskim proizvodima su se rasplinule onog trenutka kad su nam postali dostupni strani.
Desetljećima se iz Njemačke navlačio deterdžent za rublje, hrana, elektronika, odjeća, da ne pričam o složenijim proizvodima, unatoč tada postojećoj domaćoj proizvodnji. S time da se "domaće" protezalo od Vardara do Triglava.
Kad se to "domaće" malo smanjilo, onda smo tek spoznali kakva sranja proizvodimo i koliko ih skupo naplaćujemo.
Pa gdje sve perjanice domaće prerađivačke i ine industrije svoje proizvode nude po identičnim cijenama kao strana konkurencija koja ima neusporedivo bolje proizvode, s višedesetljenim R&D-em i bazom potrošača diljem svijeta.
I spomenuti TOZ asortiman su kupovali oni kojima nije bio dostupan HB2 od grafitnih ili Rotring od tehničkih olovaka. Kad je to postala dostupno širokim masama, TOZ je otplovio niz rijeku. Naravno, uz interni lopovluk, to je ovdje "redovan dodatak jelima" u privrednoj kuhinji SRH
Oni to sami sebi ?
ja sam u par navrata kupovo obje i prodavao.
Oni prate index crobexa10 odnosno sbitop- i odredjuju cijenu po tom indexu. nitko tu ne kupuje izmedju sebe nego se uvjek kupuje od njih kao i prodaje. oni imaju svoj spread koji je vidljiv u toj razlici i mogu ja zadavat naloge prodaje vece ili manje al sto mi vrijedi kad uvjek stoji 2000 njihovih na kupnji i prodaji i to onemogucava rast -pad cijene malverzacijom. znaci strogo se drze indexa .
Nekome tko ne poznaje trziste je to puno bolja opcija od ulaganja u neki nas fond koji kolko znamo kupuju i prodaju u cudna vremena. Ovako ima dio dionica iz top 10 u koje se slijevaju i dividende i time povacavaju vrijednost..
od izdavanja prije 4-5mj su u solidnom lplusu pogotovo slovenci + 20%
Oni to sami sebi ?
Po starom Jugoslavenskom pravilu po kojem su Slovenci ispred nas za 30%, vidim mogućnost dodatnog rasta 7SLO.
Oni to sami sebi ?
ja sam u par navrata kupovo obje i prodavao...
emile, ti nema što nisi kupovao i prodavao
mogli bi od tebe napraviti meme
kao što se Manolić udvara engleskoj kraljici...
QuoteIn the first quarter of the 17th century, tulip mania thrived in the Netherlands. Rare tulips were sold at unbelievable prices. When a tulip was sold for 12,000 Guldens, equal to the price of a mansion in Amsterdam in 1629, everyone paid attention. In 1635, 40 tulip bulbs were sold for 100,000 Guldens. A tulip bulb could be bought with the 10-year revenue of a craftsman. For a tulip bulb, 250-300 sheep or 25-30 tons of butter had to be sold.
kažu da je Emil prodao jednu od tih lukovica, i dan-danas vrti te pare i početni kapital stečen u Amsterdamu
danas je evolvirao i prešao sa ZSE na američku burzu
a gle. mene su ucili da dok ne probas nemres ni znat da ti to ne valja....
to sam kupio odma na otvaranju 100,60 i slovence 100,90(i nisam prodal isti dan na zatvaranju )
https://www.seebiz.eu/drustvo/berose…9-dolara/255809
Koja milina gledati kako ga lijepo slika, pa kako je samo lijepo iskesio zube taj Lupino i naplatio fotografije 4.467.515,63 kuna (u što je uključen PDV) iako se iz koda vidi da su iz Cuspisa za izradu stranice koristili besplatni WordPress, piše Telegram.
Koja milina gledati kako ga lijepo slika, pa kako je samo lijepo iskesio zube taj Lupino i naplatio fotografije 4.467.515,63 kuna (u što je uključen PDV) iako se iz koda vidi da su iz Cuspisa za izradu stranice koristili besplatni WordPress, piše Telegram.
Primijetila vec. Tu stranicu moze bez problema nakucati i student.
Sa tim da nisu znali niti svoj kod nakucati, nego su koristili besplatni template.
4 milijuna kuna za sto?
Sa tim da nisu znali niti svoj kod nakucati, nego su koristili besplatni template.
4 milijuna kuna za sto?
Za koku, rokanje mladih prostitutki (hostesa😆), 200 rata 100 kvadrata na 3 kata, plaćanje suprugama da čkomei zatvaraju okice.
4 milijuna kuna za sto?
Za koku, rokanje mladih prostitutki (hostesa😆), 200 rata 100 kvadrata na 3 kata, plaćanje suprugama da čkomei zatvaraju okice.
ćeš opet u jail... promišljanje ćudorednih čuvstava i usudbenih pojavnosti...
"Dugoročno, takvo postupanje smanjuje povjerenje u hrvatsko tržište kapitala te stvara lošu i iskrivljenu sliku o njegovu funkcioniraju”, poručuje Hanfa.
Ovo je sve. Burza koja je davno upokojena.
Koja ima manje dnevne promete od pekare. Besposleni pop i jarice krsti.
Bas svasta.
4 milijuna kuna za sto?
Nije meni to bas smijesno. To je ipak nas novac. Netko taj novac mora zaraditi i platiti porez. Ovo je doslovno pranje love. Taj web site realno vrijedi 5000 kuna, a ne 4.5 milijuna kuna.
Display More"Dugoročno, takvo postupanje smanjuje povjerenje u hrvatsko tržište kapitala te stvara lošu i iskrivljenu sliku o njegovu funkcioniraju”, poručuje Hanfa.
Ovo je sve. Burza koja je davno upokojena.
Koja ima manje dnevne promete od pekare. Besposleni pop i jarice krsti.
Bas svasta.
Nije meni to bas smijesno. To je ipak nas novac. Netko taj novac mora zaraditi i platiti porez. Ovo je doslovno pranje love. Taj web site realno vrijedi 5000 kuna, a ne 4.5 milijuna kuna.
Nije smiješno ali je nažalost sasvim normalno........prosječi hrvatski političar, gradonačelnik ili načelnik u svojoj "karijeri" ukrade više novca nego ga prosječni hrvatski građanin zaradi za cijelog radnog vijeka........a tek oni "napredni" političari......oni su sa svojim nekretninama ( koje bdw nemaju na koga više ni napisati jel toliko rodbine nitko živ nema), pokretninama i lovom zakopanom u dvorištu i kod kolega po vikendicama multi miliunaši.........
gledam danas Dinamo pa priju tekme u poluvremenu i nakon njega samo bacaju reklame casina i kockarnica......išao malo proguglat koji je godišnji promet kladionica u rvata.....
https://www.google.com/url?sa=t&sourc…pC0STYZhlHUo2PA
pa plus casina u rvata.....
koliki je uopče godišnji promet ove naše močvare?......
pa plus sva ulaganja hrvata u coine u prošloj godini......ova naša burza je u modi kao i Varteks.......pardon, Varteks se bar i reklamira......pregazilo nas vrijeme a mlade potencijalne burzovne nade ošle preko grane i od tamo sigurno neće trgovati na zse......muški budu postali ženske instagramuše.......i tak ludi instagram i coini donose veliku lovu a mi ovdje "puni znanja" ako imamo sreče izvrtimo burek, dva za mjesec dana a ostale dane grickamo nokte u nadi da će netko bit dobre volje i "rasturit" prodaju sa 10 000 kn.......vrijeme je novac a nekak mi več odavno čini da ovdje gubimo vrijeme jel taman kad nam vočke procvatu opali ih mraz......a i tih vočki je malo i nema zainteresiranih za berbu......narastu plodovi pa strunu gore u nadi da če nagodinu bit berača.....i tak godina za godinom al nema veze, svaku je godinu penzije sve bliže......vjerujem da svi jedva čekamo tih 2000 kn......zato i jesmo ovdje......tih 2 milje jedino je što nas može spasit.........
PS
uf što volim sarkazam.
https://www.poslovni.hr/burze/krivac-z…u-hanfe-4282618
Da nije manipulirao sa Igom sad bio na 200,a Dddjh na 10 i Viro na 30.😊
https://www.poslovni.hr/burze/krivac-z…u-hanfe-4282618
Da nije manipulirao sa Igom sad bio na 200,a Dddjh na 10 i Viro na 30.😊
Aha, ja bih prije rekla da bi te dionice bile na cijenama od prije godinu dana
A manipulacija atpl-om? ili je i hanfa ukljucena u prevaru?