Milijun kuna prometa na Rivijeri, sve ostalo 200 tisuća kn
Nejasno mi je ono prvo, ovo drugo je naša stvarnost
danas bi se mogli kolektivno kao ulagači ZSE počastiti sladoledom, a kako idu topliji dani biti će toga još
sad ledo vrijedi kao suho zlatno
onaj anemični premijer koji je opljačkao male sitne ulagače za njega je vrijedio NULA kn
sjetite se kako je ponosno izgovorio od danas agrokor vrijedi nula kn
pljačka stolječa anemičnog i ekipe razbojnika hdz ovih
danas bi se mogli kolektivno kao ulagači ZSE počastiti sladoledom, a kako idu topliji dani biti će toga još
Lidlovim ili Nomadovim? Ne znam koji je danas u trendu..
Kome je do lizanja sladoleda samo naprijed, nama koji smo popušili nije do lizanja😀
Zna li tko gdje je ramo nestao? Alal se i on nalizao naseg sladoleda. Ledo ode pa ce jamnica. Voda, hrana, plodno zemljiste baj baj
Kome je do lizanja sladoleda samo naprijed, nama koji smo popušili nije do lizanja😀
znam da bi vama i najveći King teško izbrisao gorak okus u ustima, ali premijer (i to za divno čudo još važeći) se ne bi složio
znam da bi vama i najveći King teško izbrisao gorak okus u ustima, ali premijer (i to za divno čudo još važeći) se ne bi složio
Sigurna zemlja nesigurnih ljudi....
E, jesi majstor za staviti sol na ranu 😀
Sigurna zemlja nesigurnih ljudi....
E, jesi majstor za staviti sol na ranu 😀
nije mi bila namjera, znamo da je sada najgore Gazda Ivici, ni cijela solana Pag ne bi ga toliko zaboljela danas kao ovo
sad ledo vrijedi kao suho zlatno
onaj anemični premijer koji je opljačkao male sitne ulagače za njega je vrijedio NULA kn
sjetite se kako je ponosno izgovorio od danas agrokor vrijedi nula kn
pljačka stolječa anemičnog i ekipe razbojnika hdz ovih
Jel ima netko link od tog videa?=
Na tren sam zaboravio gdje zivim, ko je na vlasti i da postoje ljudi (lopovi) u HR koji za tu istu vlast glasaju svaki put.
Cista Rak Rana
dali se dionice na zse mogu kupit bez korona testa il je potrebno i cjepljenje
gledajući ovo otvaranje
neznam možda sam propustio da stožer nije donio novu odluku
Gledam i ne vjerujem svojim očima:
9:30 - 10:00 ukupno 13 transakcija, prva za HT maloprije
Sva sreća da nemam dionice ZAGREBAČKA BURZA d.d.
Gledam i ne vjerujem svojim očima:
9:30 - 10:00 ukupno 13 transakcija, prva za HT maloprije
Sva sreća da nemam dionice ZAGREBAČKA BURZA d.d.
Svi su se smrznuli kad su vidjeli po koliko je prodan LEDO....pa ne mogu vjerovati da su neke druge naše dionice toliko podcijenjene ...treba malo pričekati da se odmrznu a onda juriš na ZSE perjanice
Eto čini se da je odmrzavanje krenulo....šta bi tek bilo da je LEDO ostao na burzi i da je prodan za ovu cifru....danas bi ZSE rasla 5%
Prije 2 godine vrijednost je bila o kn svi očerupani i gle sada vrijedi 2000 eura. Tko tu koga nego svoj svoga, gle čuda kako sad vrijedi.
Ovog tjedna na trgovanju ove dionice na ZSE-u možemo vidjeti klasični standoff u maniri najkvalitetnijih vestern filmova
Šta će mi Sergio Leone kad imam Agram gledalicu, veća je napetost jer je stvarna lova u igri...
prati li netko atgr, ernt i podr? za fondovske dionice se uvijek ima para. ne želim reći da su precijenjene već da su fondovi ne selektivni. to je najblaža kvalifikacija.
prati li netko atgr, ernt i podr? za fondovske dionice se uvijek ima para. ne želim reći da su precijenjene već da su fondovi ne selektivni. to je najblaža kvalifikacija.
Bilo je za očekivati da će podr i atgr skočiti nakon prodaje leda. Tek kad stranac plati za nešto naše, onda znamo da vrijedi