20 god. se bavim burzom nikad ovakve panike ni u najvećoj krizi . svaka čast kolegi Neu na ovakvom predviđanju prije nekoliko dana (crobex na 1600)
Kolega Neo ne može fulati.
Da prognozu za 1600 i za 2200.
20 god. se bavim burzom nikad ovakve panike ni u najvećoj krizi . svaka čast kolegi Neu na ovakvom predviđanju prije nekoliko dana (crobex na 1600)
Kolega Neo ne može fulati.
Da prognozu za 1600 i za 2200.
Cijeli svijet prodaje dionice ( koje više nikom ne trebaju ) da bi dobili novac kojeg ima previše i ne donosi zaradu.
E baš neću !!
Jesam ja tu jedina budala ?
obrisalo pod sa fondaškim dionicama
FTSE i DAX se kao mrvicu oporavljaju. Bit će neki lagani odbijanac, da se uzme malo zraka. A sutra i potom ... ?
Krenulo je...
Dana 09.03.2020. g. Zagrebačka burza d.d. u 09:57 sati zaprimila je zahtjev održavatelja tržišta Interkapital vrijednosni papiri d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Masarykova 1, kojom održavatelj tržišta obavještava da zbog izvanrednih okolnosti vezano za odstupanje vrijednosti indeksa CROBEX više od - 5% od zadnje vrijednosti prethodnog trgovinskog dana ne može obavljati poslove održavatelja tržišta za sljedeće dionice: ADPL, ADRS, ADRS2, ARNT, ATGR, HT, KOEI, PODR, RIVP.
Na temelju zaprimljenog zahtjeva za privremeno oslobođenje od ispunjavanja obveza održavatelja tržišta radi nastupa izvanrednih okolnosti (vezano za odstupanje vrijednosti indeksa CROBEX više od - 5% od zadnje vrijednosti prethodnog trgovinskog dana), obavještavamo Vas da se održavatelj tržišta sukladno čl. 66. Pravila Burze od dana 09.03.2020. oslobađa od obveza održavatelja tržišta do kraja trgovinskog dana.
Kakva ludnica.
110,000 oboljelih u svijetu od malo jace gripe od kojih je trenutno aktivno bolesno manje od 40% uzrokovalo apokalipsu. Nema sutra!
Zao mi je sto nisam nista drzao u cashu da omastim brk, placam danak neiskustvu. Cestitke kolegama koji su docekali svoj trenutak.
Kakva ludnica.
110,000 oboljelih u svijetu od malo jace gripe od kojih je trenutno aktivno bolesno manje od 40% uzrokovalo apokalipsu. Nema sutra!
Zao mi je sto nisam nista drzao u cashu da omastim brk, placam danak neiskustvu. Cestitke kolegama koji su docekali svoj trenutak.
Kolega, nije više samo gripa u igri.
Ubacile su se sile sa naftom.
Za očekivati je da za koji dan dolazi i treća varijabla.
Kakva ludnica.
Ta malo jača gripica je izazvala nešto puno ozbiljnije na globalnoj razini.
FTSE i DAX se kao mrvicu oporavljaju. Bit će neki lagani odbijanac, da se uzme malo zraka. A sutra i potom ... ?
Na nulu kolega. Sve rasprodati...ulupati cash u konzerve i pravac bunker ko Boško Buha.
Kolega, nije više samo gripa u igri.
Ubacile su se sile sa naftom.
Za očekivati je da za koji dan dolazi i treća varijabla.
Slazem se kolega.
Treca varijabla? Kako je krenulo, jedino sto moze iznenaditi je da Sunce prekine fuziju na par dana....
Iako se kupnja logicno sva povukla sta nize stjecem dojam da su rijetki ti koji su lupali po prodaji na toliko niskim cijenama
kada market maker ugasi komp, počinje pravo tržište
No, danas smo free willy
Marketmaker uzeo day off
Danas možemo raditi što nas je volja 🙃
Sucker, ne mogu razumjeti one koji su pobacali ht po 163 kn. A još ide i dividenda.
Na nulu kolega. Sve rasprodati...ulupati cash u konzerve i pravac bunker ko Boško Buha.
ja sam dio udlučio indirektno staviti u konzerve (PODR (Belupo)) i slatkiše(KRAŠ) jer će se morati nešto i jesti, a najsigurnije će biti konzerve, djeca će uvijek tražiti slatkiša i tko bi im to odbio u situaciji kada je čovječanstvo na pragu izumiranja, a u tim industrijama ionako ljudi normalno rade pod maskama, tako da će oni vjerojatno raditi i ostati, samo me brine kome će trebati dionice, možda svemirci dođu pa ćemo njima uvaliti dok ne skuže što se ovdje događa
No, danas smo free willy
Marketmaker uzeo day off
Danas možemo raditi što nas je volja 🙃
Sucker, ne mogu razumjeti one koji su pobacali ht po 163 kn. A još ide i dividenda.
Bedara je što su marketmakeri samo na nekim dionicama. Na većini nisu. Recimo, na ATGR je, pa je svejedno bila tarapana.
nemam love za dokup, ali kada vidim da kod ovakve panike vecinu mojih dionica otkupljuju trezori, bude mi lakse.
Iz ovoga izlazimo samo jaci!
znači ti si all in na padu od 6% samo danas? bome lijepo.
jasno da jesam.
Cekam dividende.
Ako ostanu ovakve cijene(ili odu nize) dokup je siguran
A tema best buy miruje. Nikome ništa nije best buy.
Iskreno, nisam mislio da moze biti ovakva tarapana. Prijasnji virusi su se pogasili u ranijim fazama. A ovo sad izgleda kao da ce svijet propasti. Prodao Adpl vecinu, cekam Opte, mozda ona spasi godinu. Ako ne, neka ide sve dodjavola.