UMRO BANDIĆ
LAKA MU CRNA ZEMLJA POČIVAO U MIRU
Sad će ingra natrag na početak
UMRO BANDIĆ
Sad će ingra natrag na početak
UMRO BANDIĆ
Ovo uopće nije predmet ove teme, ali kad ste već počeli, bio je lopov i kriminalac, nitko i ništa, to što je umro ne mijenja njegovu ostavštinu.
Zagrebu je unatoč najvećem prirezu u državi ostavio najveće dugove, podrijetlo svojih elitnih stanova nikad nije opravdao, a u Holdingu je uhljebio koga god je znao.
Milan Bandić bio je jedan od glava korumpirane hobotnice koja desetljećima uništava Hrvatsku.
UMRO BANDIĆ
Ovo uopće nije predmet ove teme, ali kad ste već počeli, bio je lopov i kriminalac, nitko i ništa, to što je umro ne mijenja njegovu ostavštinu.
Zagrebu je unatoč najvećem prirezu u državi ostavio najveće dugove, podrijetlo svojih elitnih stanova nikad nije opravdao, a u Holdingu je uhljebio koga god je znao.Milan Bandić bio je jedan od glava korumpirane hobotnice koja desetljećima uništava Hrvatsku.
Teška tema ali i teško se ne složiti s ovakvim stavom.
Nije tema ali apsurdno je pokojnog Bandića palit na lomači kao krnju krivog za sve.
Neko tko je na demokratskim izborima biran 6 puta je apsolutno zrcalo svojih birača i može se reći pasivnosti nebirača.
UMRO BANDIĆ
Zagrebu je unatoč najvećem prirezu u državi ostavio najveće dugove, podrijetlo svojih elitnih stanova nikad nije opravdao, a u Holdingu je uhljebio koga god je znao.Milan Bandić bio je jedan od glava korumpirane hobotnice koja desetljećima uništava Hrvatsku.
Birali su ga ljudi koji žive u Zagrebu. Kako su htjeli, tako su imali. Kakav god da je bio, bio je BIRAN. Na demokratskim izborima. 6 puta. Imajte poštovanja premi smrti, poželite mu počivanje u miru i zaključite s tom temom.
nije teško 6 puta pobijediti kad si vlasnik firme koja broji glasove
nije teško 6 puta pobijediti kad si vlasnik firme koja broji glasove
Ovo je komentar na nivou komentara na Imbex.hr, a toliku količinu gluposti koje neobrazovana bagra tamo piše, teško je nadmašiti.
Slijedi korekcija svjetskih tržišta
Kamate na američke obveznice narasle 100% u zadnja 2-3 tjedna ( sa 0.8 na 1.6 %)
Inflacija?
Što će biti sa ZSE?
Stagnacija, nelikvidnost, jad i bijeda??
Ne dijelim Bandicev svjetonazor. Ja sam liberalna konzervativka i sa njegovim populizmom nemam dodirnih tocaka.
Neka pociva u miru Bozjem.
Slijedi korekcija svjetskih tržišta
Kamate na američke obveznice narasle 100% u zadnja 2-3 tjedna ( sa 0.8 na 1.6 %)
Inflacija?
Što će biti sa ZSE?
Stagnacija, nelikvidnost, jad i bijeda??
kod su fondovi "kraljevi burze".
ako imaju mjesta na bilaci za apsorbirati novoizdane obveznice, onda neće kratiti dionice.
a ako nemaju, onda hoće.
Ne dijelim Bandicev svjetonazor. Ja sam liberalna konzervativka i sa njegovim populizmom nemam dodirnih tocaka.
Neka pociva u miru Bozjem.
populizam je najmanji problem, problem su kaznene prijave i vlast koja mu je to drzala u ladici da imaju glasove.Bandić je anomalija koja bi se u normalnoj zemlji brzo dovela u red.U korumpiranoj zemlji u kojoj 80%smatra da je sudstvo pokvareno likovi kao on cvjetaju.Sponzoriranje priležnica da kupuju markirane torbice po Austriji dok istodobno mu dajem 18% prireza mi nekako ne sjeda.
Cijene projekata rastu za 3x?
Cijena sifona 40000kn?
Za takvim bi trebao plakati?
Jasno.
Matija Babic je lijepo rekao: najgori od najgorih.
Da sudstvo radi svoj posao on bi odavno bio u buksi.
Jasno.
Matija Babic je lijepo rekao: najgori od najgorih.
Da sudstvo radi svoj posao on bi odavno bio u buksi.
Da to piše bilo tko drugi... ajde. Ali to piše Matija Babić. Imigrirao čovjek iz države u kojoj je pravomoćno osuđen za utaju xy milijuna kuna poreza. I ta i takva spodoba piše ovakve tekstove. To je dno dna novinarstva.
Tema je Bandić a ne Babić
sad se svi okomili na Babića s Index.hr
dal je bio preoštar mislim da će vrijeme pokazati
šteta da će svi ti procesi protiv Bandića sad stati, tu bi bilo svega
problem je sustava, ljudi: i nakon Bandića Bandić, pazite kaj vam velim
većini je pasalo takvo poslovanje, namještanje cijene natječaja a onda izvlačenje kroz VTR cijenu troškova
preko 20 godina se glasalo za njega, pa ne budimo naivni!
a sad se ne možeš prošetati centrom da ti crijep ili cigla ne padne na glavu
infrastrukturno je Grad na koljenima: nema spalionice, plastično-metalni otpad se gomila kod Dioki-a i tamo rade novi Jakuševac, cijevi pucaju diljem Grada jer se samo asfaltira a ne vodi briga o cijevima ispod, ceste su u takvom lošem stanju nakon ove zime ne pamtim...
svaki narod ima vlast upravo onakvu kavu zaslužuje!
ostaje nam samo glasati za promjenu (makar manje zlo od zla) ili se odseliti u Istru ili Međimurje
ni za dismo nismo, ovdje će ostati samo penzioneri i oni koji se uskoro nadaju istoj, ako ni izvješća ne mogu pokrenuti burzu u malo pozitivnije vode što se tiče prometa,
vidim da se vikend koristio da se tema popuni nekom drugom temom,
osobno mišljenje ću o tome zadržati za sebe, a gradonačelnik, drug, kum neka počiva u miru, rekao bih samo, kod njega u pravome smislu riječi vrijedi ona; spasio se
malo sam pregledao portale i prema komentarima reklo bi se da je nakupio više negativnih nego pozitivnih,
a evo već danas imamo novi "transfer" i vidjeti ćemo da li će njegov rad, djelo i život biti ispravno "honoriran" na portalima
počivao i on u miru
Mi smo ovdje na zse u velikoj ugrozi.
Prijeti nam smrt od dosade.
Mi smo ovdje na zse u velikoj ugrozi.
Prijeti nam smrt od dosade.
lagano odumiranje,
vi ćete barem na Opte zaraditi, a što ćemo mi ostali, što ?
ni za dismo nismo, ovdje će ostati samo penzioneri i oni koji se uskoro nadaju istoj, ako ni izvješća ne mogu pokrenuti burzu u malo pozitivnije vode što se tiče prometa,
Moguce da se ipak ceka nekakva reakcija kupca 2G€ euroobveznica ukoliko je navedeni dijelom iz Hrvatske. Ali ova tema ocito nije mjesto za tu pricu.
kol.accountant, sve ti stoji ali mislim, u stvari, nadam se, da se bandićev sustav njegovim "odlaskom" urušio, još će nešto pročelnici i ta ekipa probati izvući ovih par. mj. do izbora i onda je i s njima gotovo...sve ovisi o rezultatu izbora ali nitko od kandidata nije niti blizu "kapacitiran" u smislu da bi održao ili stvorio neki svoj sustav ili varijaciju komparativnu tome da bi "i nakon Bandića bio Bandić", to je gotovo ali za zg, bez obzira tko dobije izbore, očekujem da će biti puno lošije dok ne postane bolje...