kakvo rušenje cijene na ingri sa 99 kom... jadno...
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
kakvo rušenje cijene na ingri sa 99 kom... jadno...
baš, evo popravljaju se
-
Spašavaj se tko može.
Otvorila sam novu poziciju, a kada sam ja kapitulirala i načela hrpu, onda je kraj bulla. Manija
Danas velik promet. Preko tri milijuna kuna na HT, preko 2 na Atlantik grupi... i mada ćete mi reći da je to netko i kupio, netko je i prodao.
Vani je zavladala manija, Safe Heaven više nije zlato nego kripto. važno je da se nešto kupuje, a da baš nije papir
S@P se prosječno trguje po 1,6 booka, 14 P/E
Danas je P/ E 39,7
Ajde da vidimo kada će okinuti i što će biti okidač
-
Spašavaj se tko može.
Otvorila sam novu poziciju, a kada sam ja kapitulirala i načela hrpu, onda je kraj bulla. Manija
Danas velik promet. Preko tri milijuna kuna na HT, preko 2 na Atlantik grupi... i mada ćete mi reći da je to netko i kupio, netko je i prodao.
Vani je zavladala manija, Safe Heaven više nije zlato nego kripto. važno je da se nešto kupuje, a da baš nije papir
Danas je P/ E 39,7
u pravu ste, dolaze neke nove stvari i neki novi klinci i cijeli svijet im je tržište
-
Spašavaj se tko može.
Danas je P/ E 39,7
u pravu ste, dolaze neke nove stvari i neki novi klinci i cijeli svijet im je tržište
da još malo prisnažimo vašu teoriju, a mi se baš nadali raketi i evo
-
Tko bi rekao da korona može biti novi okidač kad ju je plenki pobjedio još prošlo ljeto a ostatak svijeta u 12mj. prošle godine......
-
Tko bi rekao da korona može biti novi okidač kad ju je plenki pobjedio još prošlo ljeto a ostatak svijeta u 12mj. prošle godine......
je, je, naredio je prvom pendreku da je istuče
-
plenki spasio Agrokor i pobijedio koronu. Kakav kralj!
-
Sad ce i Podravku...samo jako...💪
-
plenki spasio Agrokor i pobijedio koronu. Kakav kralj!
Plenki spasio koronu i pobijedio Agrokor. Kakav El Presidente!
-
-
Eno malo je ASK n PTKM relaksiran sa mnoštvo malih naloga, bar prvih 10 , čisto da se smanje tenzije:)
-
Kazu kad se otkljuca lova sa OPTE da ce ZSE zivniti ... e pa moj novac nakon 15god. ZSE nece vise niti pipnit... ovo je groblje tesko... samo od pocetka ove godine na kriptu x2... a da negovorim proslu cilu...
Ljudi bizite sto prije sa ZSE.. zahvalit cete mi poslin... 😁
Ljudi ko je ovo poslusa prije 15 dana sad ima najmanje x2 svoga uloga na kriptu... a sezona se tek zakuhtava... jos nije kasno..
Zahvalit ce te mi poslin ...😁
-
Kazu kad se otkljuca lova sa OPTE da ce ZSE zivniti ... e pa moj novac nakon 15god. ZSE nece vise niti pipnit... ovo je groblje tesko... samo od pocetka ove godine na kriptu x2... a da negovorim proslu cilu...
Ljudi ko je ovo poslusa prije 15 dana sad ima najmanje x2 svoga uloga na kriptu... a sezona se tek zakuhtava... jos nije kasno..
Naznake govore da bi crypto trebao vremenski još potrajati. Jedina briga je što će biti sa tradicionalnim tržištem kapitala? Ima li resursa za još jedno 6 mjeseci upuhivanja zraka u balon? Jer ako to pukne, onda ide sve dolje... sumnjam da će crypto biti sigurna luka u tim vremenima.
-
Nema sigurne luke ...samo ce se kripto prije oporaviti... po mojoj procjeni ja sam out do kraja 8. Miseca i cekam reset...
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/domac…odavaca-4272043
Ponajvise turistickih djelatnika.
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/domac…odavaca-4272043
Ponajvise turistickih djelatnika.
ne bi htio kvariti raspoloženje za pripreme toliko potrebnog i očekivanog GO, ali bih skrenuo pažnju da u vremenima covid ludila najmanje štete imaju ove djelatnosti, građevina, poljoprivreda i prehrambena industrija, jer im u većini slučajeva virus nije prepreka za obavljanje djelatnosti i nema tog Caperoša koji može zabraniti proizvodnju hrane, jer bi prosvjednici pojeli najprije njih a netko od građevinara im razbio glavu ciglom, stoga bih uz dužno štovanje svakoga zanimanja trebalo ugostiteljske djelatnike prekvalificirati u nasušno potrebne "zidarske konobare" jer će uslijed potresa i redovne izgradnje taj sektor vapiti za radnom snagom, a ni poljoprivreda nam ne stoji najbolje, svi koji vole tu proizvodnju i zelenu prirodu ošli u Irsku
-
Super ako si prodao i zaradio x2, ako nisi prodao onda samo misliš da si zaradio
-
Prodaju se brodari a kupuju građevinari.
-
Prodaju se brodari a kupuju građevinari.
ja kupujem oba, Crobi se lagano provlači kroz 1800 i vrijeme mu je da već jednom krene prema 2000
-
Super ako si prodao i zaradio x2, ako nisi prodao onda samo misliš da si zaradio
Kolega tamo se bar moze izac za razliku od ove bare....
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun