A kako je npr. Za ,3. Kvartal do 30.10.?
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
28.02.to je krajnji rok za objavu kvartalnih izvjestaja
-
Kolege kada.moraju izaći FI za 4. Kvartal ? Do 31.1.? Mislim da sam već pitao pa nitko ni traga ni glasa.
Mislim do 31.02.
Fulao sam s brojem dana u 2. mjesecu hahaha. Brzina + umor
-
da li burza trenutno radi ili ne?......zaba trader ima oznaku zatvoreno.....
-
da li burza trenutno radi ili ne?......zaba trader ima oznaku zatvoreno.....
Agram isto
-
Cini mi se da je bio nekakav sitni problem sa Xetrom, iako kod Zabe bugovito je rijec za dodatnu funkcionalnost.
-
Ja sam imao problema s Ersteom par minuta al sve je brzo proradilo.
-
nisam primjetio nista na HITI
-
Hita radi normalno
-
sad i zaba radi.....
-
-
lik je drukao i prostituirao tehničku analizu za isključivo svoju osobnu korist, a vas navlačio da ga pogurate kad je već ušao u poziciju, pa ako prođe, prođe.
nekad je prošlo, pa ste zaradili, nekad nije, pa imate gubitke, a nekad vas je navukao da on izađe.
kad već znate TA, onda bi njegovi postovi dobro došli da nekad neodlučne poguraju.
(ako ste primijetili, za takve prognoze ga nismo sankcionirali )
tako sam i ja trejdao po onim njegovim održivim trejdovima, a ostale ignorirao.
al onaj tko ne zna TA, a samo je njega slušao, taj se gadno oženio.
(za takve prognoze smo ga sankcionirali )
nemam ništa osobno protiv lika, al cilj je da svi nešto naučimo, a ne samo gledamo svoju guzicu.
isto tako, odigrao je reflation trejd od ožujka, a onda kad se momentum ispuhao, je otišao (mada bi bolje prošao da je u ožujku buy & hold, al ok, valjda nije imao para da sve poprati).
a zašto više ljudi ne objavljuje grafove u temi TA, to mi stvarno nije jasno 🤷
Ne objavljuju valjda zato jer su skužili da od toga nikakve koristi. Na našoj burzi sigurno ne. Negdje vani s velikim volumenima da, ovdje definitivno ne. Ako se nekada negdje i pogodi, to je sretna slučajnost.
TA za Teslu? Lako je.
-
koji majmun prodaje 4 ingre po 8,85 ...više ga košta trošak brokeraja .....idiotska i dionica više ..
-
kako se zove po naški kad jedna skupina ljudi trguje između sebe samo sa jednim ciljem
radi manipulacije cjene kao što je na ovom tržištu postalo normalno bez kaznene odgovornost
manipulacija na većini dionica radi zadržavanja i kočenja rasta
zse je jedina di tehnička nevrijedi ništa NULA
samo radi kriminala
-
Koja je svrha tog kočenja?
Tko od toga ima koristi?
Kako će oni koji od toga navodno imaju koristi zaraditi?
-
Ovi preko bare ne misle posustati. Niti nakon 12 godina rasta. Vide razloga za daljnji rast. A već su kojekakvi znalci i analitičari rekli da su dionice prenapuhane i da je to balon pred pucanjem. Blažena Amerika.
-
pa di ovo ima osim na ZSE?
mitkko i ja smo vam omogućili 2 vlakića na 2 brodara, deflacijski i reflacijski trejd, i nitko ništa da komentira.
koliko vidim, oba su tehnički održiva.
a da ne spominjem i da su konzervative podcijenjene dionice tipa VLEN i SAPN odjednom oživile.
a tu su uvijek i dividenduše.
i onda netko kaže da na našoj burzi nema izbora
-
mitkko i ja smo vam omogućili 2 vlakića na 2 brodara, deflacijski i reflacijski trejd, i nitko ništa da komentira.
a da ne spominjem i da su konzervative podcijenjene dionice tipa VLEN i SAPN odjednom oživile.
Ako se ne varam mitkkov prvi target na atpl je cca 230 a drugi na cca 330 kn......ovaj prvi target smatram več kao "done deal" do kraja ovog tjedna uz malo sreče a ovaj drugi vrlo brzo ukoliko vozarine nastave rasti ovaj i sljedeči tjedan......
-
Ako se ne varam mitkkov prvi target na atpl je cca 230 a drugi na cca 330 kn......ovaj prvi target smatram več kao "done deal" do kraja ovog tjedna uz malo sreče a ovaj drugi vrlo brzo ukoliko vozarine nastave rasti ovaj i sljedeči tjedan......
Prvi target vam je 192-197,50, a drugi 230 kn.
-
kako su se odmah polakomili
-
možda lud jesam, ali vaš graf od 18. Dec na str. 41 teh. analize kaže prvi target 230 a drugi 324 kn. Pogledajte, još stoji. Ali nebitno, cijenim Vaš rad ali ne trgujem na ničije targete iz TA. Iovako kupujem i prodajem kad je meni zgodno.
nemojte sad štedit na targetima u vrijeme veselja....🤣
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k