Ne daju Ameri da sve bude baš tak crno. Okrenuli priču.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Pa da, istopili se minusi
-
Vani burze padaju zbog mutacije korona virusa u Velikoj Britaniji.
Kod nas nije niti bio veliki pad. Sa dna tesko da mozes i puno pasti. Vidjeti cemo kuda to ide.
Nije danas bio velik pad.
Mi se uvijek kasno ukljucujemo.
Je, samo mi ne stignemo niti pasti. Dok mi detektiramo pad, oni vec okrenu u rast😂
Kazem tesko je pasti sa dna. To je fizika😅
-
Zašto ste svi pod ključem 🙃 ?
Što ste radili sinoć,a ?
Futuresi u crvenom. Sit tight, biti će i kod nas još boljih prilika.
Tako izgleda.
-
Vani burze padaju zbog mutacije korona virusa u Velikoj Britaniji.
Kod nas nije niti bio veliki pad. Sa dna tesko da mozes i puno pasti. Vidjeti cemo kuda to ide.
Ma s kojeg mrtvog dna? Nekim ljudima na forum će dno biti valjda i na 2000 razini od prije korone. Pa ak u zadnjih mj dana nije sve fino raslo onda ne znam kad je...
Jel vam sve skupo? Pa prodajite! Jel vam sve jeftino? Pa kupujte!
-
danas močno otvaranje burze.. ukupan promet 1 dionica ERNT po 1490 kn
-
Uh, napeto je jutros na burzi. U prvih 5 minuta protrgovana je 1 (jedna) dionica
-
danas močno otvaranje burze.. ukupan promet 1 dionica ERNT po 1490 kn
Znak da se treba suzdržati od trgovine do nagodinu jel tada čemo bit pametniji i godinu iskusniji😀......osim ako baš bude neka extra prilika makar se u ovakvom razdoblju čovjek prije može uvaliti u extra nepriliku.......
-
gotovo je sa trgovinom za ovu godinu. kakva je bila tako je i završila. jad, bijeda i očaj. bitno da je održana virtualna panel diskusija gdje su podjeljene nagrade za ovu i onu dionici. naravno da je neizostavno bilo da su nam tamo prosipali pamet gažićka i vedriš. to je prenio specijalizirani jutarnji l. u svojoj rubrici novac koja još uvijek ima na svojim stranicama izlistane korf i blsc. amen.
-
Što nije običaj da fondovi krajem godine malo nafriziraju rezultate podizanjem cijene dionica ?
S obzirom da je STOXX 600 u zelenilu, mogli bi. Ipak smo i mi dio EU.
-
-
Čekam Atlantik grupu na 1250..sapn ugodno iznenađenje. Sve skupa, ništa
a ja čekam crobex na 1250 kad vani počme korekcija
-
Pa bila vam je vani korekcija prije cca mjesec dana.
Počinje obnova Zagreba tako da građevinari mogu samo rasti.
-
S obzirom da Ameri kolebaju u uglavnom crvenom, moguće je da je to nekakav početak njihove korekcije. Oko 12 godina neprekidnog rasta. Na S&P500 su nakratko dosegli 3.723 boda. Da li je to konačno bio ATH ?
Ovo što se događa sa V. Britanijom nije neka bezazlena stvar. U ozbiljnim su zdravstvenim, ali i ekonomskim problemima. Dvije vrlo neugodne stvari u stjecaju. BREXIT, ne samo formalni, nego i stvarni s početkom slijedeće godine sigurno neće pomoći.
Sve skupa prilično neveselo.
-
V. Britanija je pogriješila tajming izlaska iz EU. U ozbiljnim su problemima sa covidom. I zadnji ce izaci iz ove krize.
U teskim su iskusenjima, i vidit cemo kako i kad ce izaci na pravi put.
EU sigurno nece ostati ne okrznuta.
-
Ja od danas 99% unutra...ali s nikad manje "smeca" u portfelju...i nikad manje kesa🤔🤔🤔
KODT, HT, ATGR, VLEN i KOEI cine 75% portfelja...
-
Ja od danas 99% unutra...ali s nikad manje "smeca" u portfelju...i nikad manje kesa🤔🤔🤔
Sve fenomenalne firme.......i u slučaju manjeg pada one su cijepljne protiv toga.....u slučaju jačeg pada "gubite" puno manje nego u drugima.....ali tko kaže da će pada uopće i biti.....ja osobno nisam preveliki optimist što se siječnja tiće ali budemo vidjeli......tu smo da reagiramo na vrijeme i u slučaju rasta ali i pada......možda je vrijeme da neke dionice odu na visine gdje nisu bile ni prije krize a trebale su, a vi ih imate......oči su nam iovako što se trenda tiće na stranim tržištima.....
-
opte se ne spominje?
-
opte se ne spominje?
Ni jednog komada kolega...davno kupio postenu kolicinu po 1,6kn i prodao na 2kn...nakon toga mi je stalno bila skupa😀😀😀😀.
Ponekad malo zatrejdam, ali sa manjom kolicinom...trenutno niti to...
-
što je ovo? NA THNK nekome hitno treba lova da ga ne blokiraju?! XD
-
Zagrebačka burza: Slab promet i blagi pad indeksa
https://www.seebiz.eu/trzista/zagreb…-indeksa/248098
"Očito su investitori već na blagdanskim odmorima, pa danas niti jedno izdanje nije uspjelo prikušpiti milijunski volumen"
-
-