evo spasa ljudi, dokument ima 142 stranice lijepih želja i nešto grafova, ne može se reći da se nije radilo,
- a je li znate koliko se taj rad i naplatio ???
evo spasa ljudi, dokument ima 142 stranice lijepih želja i nešto grafova, ne može se reći da se nije radilo,
ne znam, ali domoljubi nikada ne naplaćuju previše, možda su se ugradili u projekte kako to već ide dok ide
nitko ne komentira današnji rast?
Rast je, ali slab promet.
https://www.telegram.hr/zivot/americka…ovito-95-posto/
Objava americke kompanije.
fond menageri dosli s rucka
i napiknuli se na rivp, šta bi tek bilo da je sunčano vani...
nema upita burze radi porasta cijene? oni još papaju
Da, rastu fondovske dionice.
da i ?
nama to ima veze s rastom, uzročno posljedično gledajte
Čim oni počiste od 27,20 do 28,20 na RIVP sve u jednom cugu odmah znas koliko je sati.......
Čim oni počiste od 27,20 do 28,20 na RIVP sve u jednom cugu odmah znas koliko je sati.......
meni djeluje da je 12.05
RIVP 5 mil.kn prometa +10%
ADRIS 4.2 mil.kn prometa + 2.5%
I jedan i drugi se bave turizmom na dobrim lokacijama na
obali, a ADRIS još ima CO i Cromaris, te bolju financijsku poziciju!
Ili će se Valamar iskorigirati ili će ga ADRIS dostići, šta mislite?
da i ?
Pa nista. Nisam ja ljubomorna. Ostanu meni moje stecajuse😛
Ja mislim da ce do proljeca korekcija jos biti na svim dionicama.
Display Moreda i ?
Sve je moguće, ali trenutno su optimisti u prednosti!
Danas je Moderna objavila da je njihovo cjepivo 95% učinkovito, te da
već u drugoj polovici prosinca počinje cijepljenje.
Hrvatskoj je u petak dignut rejting od strane najstrožeg Moodys-a, a netko
je stavio graf da se trenutno zadužuju po negativnoj kamatnoj stopi.
Za nekoliko godina se uvodi Euro i time će se izgubiti valutni rizik Eur/Kun, ako je postojao.
Para trenutno ima jer plaće u državnoj upravi ne idu dolje, već gore, a božićnice će se isplatiti.
To su sve razlozi zašto dionice trenutno rastu.
Display Moreda i ?
1. krenula je cijela kompozicija na zse, a vi čekate vlakiće na stečajušama, mogli ste iskočiti odlučno kao i ja, malo sam se polomio, ali evo upravo sam danas dograbio prvu "štaku!", sada samo da je još do kraja mjeseca doći do druge
2. lijepo je znati da ima ljudi s velikim financijskim rezervama za preživjeti do proljeća, parite na vjevericu
1. krenula je cijela kompozicija na zse, a vi čekate vlakiće na stečajušama, mogli ste iskočiti odlučno kao i ja, malo sam se polomio, ali evo upravo sam danas dograbio prvu "štaku!", sada samo da je još do kraja mjeseca doći do druge
2. lijepo je znati da ima ljudi s velikim financijskim rezervama za preživjeti do proljeća, parite na vjevericu
To je bila malo sala😅
Osim ako Dlkv i Atpl ne smatrate stecajusama😅 Onda nije sala.
Ma nisam mislila nista posebno ni dobro niti lose. Naravno da fondovi imaju lovu i da oni kupuju. To je cinjenica da oni diktiraju trendove kod nas.
Kolega Budfox, bilo koja dionica kada naraste 10 posto poslije slijedi manja korekcija.
Display More1. krenula je cijela kompozicija na zse, a vi čekate vlakiće na stečajušama, mogli ste iskočiti odlučno kao i ja, malo sam se polomio, ali evo upravo sam danas dograbio prvu "štaku!", sada samo da je još do kraja mjeseca doći do druge
To je bila malo sala😅
Ma nisam mislila nista posebno ni dobro niti lose. Naravno da fondovi imaju lovu i da oni kupuju. To je cinjenica da oni diktiraju trendove kod nas.
Kolega Budfox, bilo koja dionica kada naraste 10 posto poslije slijedi manja korekcija.
danas je takav dan, i ja se malo šalim, ali dobro je da "naši" pomalo izlaze i predaju fondovima kupljeno ranije i tražiti će sigurno nove poletarce
1. krenula je cijela kompozicija na zse
Cini mi se da je netko iz prve klase povukao kocnicu za slucaj opasnosti na ATPL kolosjeku. Neke vjeverice jos skacu po pruzi.
Ohoooo evo pomalo stiže Opte na cijenu na kojoj sam kupio, vrijeme darivanja se približava očito.
To je bila malo sala😅
danas je takav dan, i ja se malo šalim, ali dobro je da "naši" pomalo izlaze i predaju fondovima kupljeno ranije i tražiti će sigurno nove poletarce
Da. Tome se i nadam. Neka fondovima njihove miljenice dividenduse. Ja sam jos na ovim jednoznamenkastim. A evo danas mi jedna jednoznamenkasta ide prema 2 znamenke😅.