Pa ti sad kupi nešto i nadaj se da te neće pomesti vlakić u krivom smjeru.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Pa zasto se vozite vlakicima???...ima i drugih prijevoznika...
-
vlakići su privlačni.. srečom me zdravi razum razuvjerio od Viro vlakića prije blokade.. pa makar i propustio koji vlakić prema gore
-
Da nije novac na stolu bilo bi smiješno
Odeš van, popiješ kavu, skuhaš ručak, na monitoru se ništa promijenilo nije.
Gledam Opte, nakon dugo vremena / prestala sam i gledati /, na asku čuven nalog od 10 tisuća komada. Business as usual dakle
Ovo na Opte,ovo me stvarno podsjeća na cijeđenje na 1,80
-
ma ne slušaju Capaka, a lijepo je čovjek rekao da su vlakići zabranjeni, ima tome već tri mjeseca i stvarno ih nema ni ovdje,
primjerio sam da je netko pokupio 43 KRASa po 608 nakon izvješća i još stoji na 618, dok drugi već prodaju po 604, eto takvi su danas trejderski jadi, ne možeš ni 400kn uzeti u tjedan dana
-
Mislim da se ne bi puno usrećio. Ne znaš šta nam je jadnije, vlakić, autobus ili avio prijevoznik
-
DDJH vlakić ujutro vozio nizbrdo pa krenuo malo uzbrdo
-
DDJH vlakić ujutro vozio nizbrdo pa krenuo malo uzbrdo
isprobavaju vagone prije isporuke, lako njima
-
Podravka se izgleda samo prebacuje iz ruke u ruku a cijena nikud već danima. Jel vama jasno od kud ti nalozi po 1000 komada svako malo?
-
Molim lijepo - ĐĐ s obzirom na svoje proizvode jedini ovdje ima legitimno pravo na vlakiće - EU certificirano.
-
-
ajoj, kakvo zelenilo u us, a i dax je potegnuo 2,55%
-
Ako se po zelenilu dan poznaje, gledat ćemo Narančastog još 4 godine. Nadam se da će sad ispuniti bar dio svojih obećanja vezano uz Močvaru, a ne samo titrati jajca Izraelu...
-
Molim moderatora ako može uvrstiti ove nove emojije u izbornik
Hvala
-
vani opet ništa od Kata Klizme, al je bar kod nas došla.
Osim korone, mantralo se da će se tržište raspast akoo Biden pobijedi, a vidi sad, promijenila se ploča.
PS.
sve ispod Crobexa 1600smatram Kata Klizmom
-
vani opet ništa od Kata Klizme, al je bar kod nas došla.
Osim korone, mantralo se da će se tržište raspast akoo Biden pobijedi, a vidi sad, promijenila se ploča.
PS.
sve ispod Crobexa 1600smatram Kata Klizmom
Ameri ko ameri......oni če rast sve i da Kenjo West pobjedi na izborima......
-
Cijenjeni posjetitelji,
Podaci o trgovanju s odgodom trenutačno nisu ažurni na internetskoj stranici Zagrebačke burze.
Podaci su dostupni putem ZSE Monitor servisa, a informacije o trgovanju moguće je dobiti i na tel. +385 1 4686 804.
Zagrebačka burza intenzivno radi na otklanjanju poteškoća, a o ponovnoj dostupnosti podataka pravodobno ćemo izvijestiti.Zahvaljujemo na razumijevanju.
-
Podne. Milijun kuna prometa
Pa to malo veći ulagači od nas ovdje, na forumu , mogu sami. Kada bi vidjeli razloga
Blago žalim zbog svega... nešto smo i trgovali, nešto se i zaradilo, Veterina, Hupz, Maestrali, Opte, nešto smo zatrejdali, družili se, svađali, ljutili, smijali............ ovo sada je čisti gubitak vremena, ako je sreće da nije i novaca.
Više ni ne gledam, i mislim da nisam iznimka
Kako li si naši brokeraji zarade za plaću..... hellou....ako nas čitate--- smanjite provizije, otvorite nam vanjska tržišta
-
mislio sam da neču komentirat amere ali nemogu izdržat......ima li ikakvog suvislog razloga za ovakav rast?......PMI lošiji od predviđanja, zaposlenost DUPLO lošija od predviđanja, sve veča je mogučnost da Biden pobjedi a Trup je iovako več najavio da tu pobjedu neče priznati.....politička nestabilnost iz tog je razloga na pragu.....indexi rastu gotovo neumjereno.....
kad sve zbrojim i oduzmem siguran sam da bi rasli još i više da je Kenjo West Kardashian pobjedio......
-
Samo da još jednom čujem pritužbe na nelikvidnost Zagrebačke burze i ostale pamflete koji se ovdje ponavljaju.
U duplo većoj istočnoj državi, danas promet na burzi 383,8 tisuća dinara odnosno 3,3 tisuće eura. 25 tisuća kuna. To su dva i pol nova iPhonea
Od tog nezapamćenog prometa, strani investitori su ostvarili 20% - simpatično je da oni imaju ovu statitstiku.
Uglavnom, od Vardara pa do Triglava, tržišta kapitala prolaze ko krme u Teheranu.
-
Samo da još jednom čujem pritužbe na nelikvidnost Zagrebačke burze i ostale pamflete koji se ovdje ponavljaju.
U duplo većoj istočnoj državi, danas promet na burzi 383,8 tisuća dinara odnosno 3,3 tisuće eura. 25 tisuća kuna. To su dva i pol nova iPhonea
Od tog nezapamćenog prometa, strani investitori su ostvarili 20% - simpatično je da oni imaju ovu statitstiku.
Uglavnom, od Vardara pa do Triglava, tržišta kapitala prolaze ko krme u Teheranu.
a ti dvajest posto (20%) jesu bolan kupili Bosanci ili neprijateljski preuzimatelji s Kosovo republjik
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun