otvaram ova kvartalna izvješća... jedno za drugim
k'o da prebirem po crvljivom grahu: sve puno rupa, malo toga jestivo i probavljivo
jad i bijeda!
skupit ovo novčeka kaj je ostalo i preko bare
desert dolazi na kraju
otvaram ova kvartalna izvješća... jedno za drugim
k'o da prebirem po crvljivom grahu: sve puno rupa, malo toga jestivo i probavljivo
jad i bijeda!
skupit ovo novčeka kaj je ostalo i preko bare
desert dolazi na kraju
nisam bas sve uspio popratiti pa ako moze da se tu napise koje su sve firme imale dobra izvjesca (pod time ne mislim tipa moje opte koja je podbacila manje nego se oceivalo, nego bas pozitivna)
nisam bas sve uspio popratiti pa ako moze da se tu napise koje su sve firme imale dobra izvjesca (pod time ne mislim tipa moje opte koja je podbacila manje nego se oceivalo, nego bas pozitivna)
PODR, KRAŠ, SAPN, ERNT, KTJV, KABA, KOKA, znači prevladava NutrisCrobex, jelo, piće i malo pranje ruku i to je to
KODT ubio...iznad svih ocekivanja
ATGR i PODR dokazali da su imuni na COVID
SAPN rasturila, razduzila se prema bankama i ostvarila cca. 5x vecu neto dobit nego lani (nekonsolidirano), 3x vecu konsolidirano
HT zaustavio pad prihoda u q3, jednaka dobit kao lani u q3
ERNT jaki rast prihoda (preko 20%) u q3 i rast dobiti u q3
Ispricavam se ako sam neko drustvo zaboravio ili ako je neki podatak pogresan (pisem iz glave)
Display MoreKODT ubio...iznad svih ocekivanja
SAPN rasturila, razduzila se prema bankama i ostvarila cca. 5x vecu neto dobit nego lani (nekonsolidirano), 3x vecu konsolidirano
Ispricavam se ako sam neko drustvo zaboravio ili ako je neki podatak pogresan (pisem iz glave)
VLEN ponovno ugodno iznenadio; u q3 dobit 10 mil kn (lani gubitak 7 mil kn) sve iz operativnog poslovanja; u q3 rast prihoda cca.12%
DLKV u q3 rast prihoda cca. 15% i u q3 ostvarena neto dobit od 17 mil kn (lani gubitak 5 mil kn) sve iz operativnog poslovanja; ali neko sr.anje sa prodajom cinčaone pa je ostvaren sveobuhvatn gubitak od 24 mil kn...smanjen dug za 40 mil kn...ovo sa sveobuhvatnim gubitkom je sve zas.ralo
A lude burze...ludih ulagača...ovo na DLKV nisam dugo vidio...nezna se tko pije, a tko plaća:)
Da ga bar hoće udrit do 6,7kn da vratim prodano...
Bit će niže
Treba i izvješće znati pročitati....kad su zadnji put imali 25 milja plusa iz poslovanja u jednom kvartalu???
A lude burze...ludih ulagača...ovo na DLKV nisam dugo vidio...nezna se tko pije, a tko plaća:)
Baš nevjerojatno, ne znam jel ekipa nije skužila da je 50 mil jednokratnih rashoda ili o čemu se radi..
Obzirom na agresivnu prodaju tko zna..
Baš nevjerojatno, ne znam jel ekipa nije skužila da je 50 mil jednokratnih rashoda ili o čemu se radi..
Ma netko pogleda RDG ---dobit ili gubitak i lupa.
Ma netko pogleda RDG ---dobit ili gubitak i lupa.
Ja bi rekao da zna zašto lupa, isto kao i ask na TPNG-u, al vrč ide na vodu dok se ne razbije.
Display MoreDisplay MoreKODT ubio...iznad svih ocekivanja
VLEN ponovno ugodno iznenadio; u q3 dobit 10 mil kn (lani gubitak 7 mil kn) sve iz operativnog poslovanja; u q3 rast prihoda cca.12%
DLKV u q3 rast prihoda cca. 15% i u q3 ostvarena neto dobit od 17 mil kn (lani gubitak 5 mil kn) sve iz operativnog poslovanja; ali neko sr.anje sa prodajom cinčaone pa je ostvaren sveobuhvatn gubitak od 24 mil kn...smanjen dug za 40 mil kn...ovo sa sveobuhvatnim gubitkom je sve zas.ralo
dodao bih i da AUHR nije loša, što će dalje biti nije predvidivo, ali trend se uočava
što se dlkv tiće, mislim da će ovi koji su prodavali pred kraj, doslovce na svome novčaniku, spoznati što to znaći "brzopletost"
Sve je to skupa u sadašnjem trenutku nevažno.
Vani se ljulja, mi srljamo u lockdown, sezona nije bila ni za plaće zaposlenima... sentiment negativan
Reći ćete da hulim, čekam Adris na cca 342 kn........... tako sam ga crtala da sada ne tražim uradak.... i bilo bi dobro da mogu kupiti papir i u špajzu sa njime
I prvi jači pad iskoristiti za Kodt, i sa njime u špajzu, HT, Ernt, Medika yes !
Imamo sjajnih papira sa sjajnim poslovanjem, redovnom dividendom, al' što vrijedi.
Ko' najljepša cura u selu bez momaka
Di je nestao BEST BUY ?
A ima ih , i ovdje !
Sada su najveće prilike . Ali , pametno . Kak veli Buffet . Da budete vlasnik dobre firme . Proučite ih . Poslovne , poznate podatke .
Nova zanimacija tijekom trgovanja: Šahovski klub - dionice.net
Hvala Admine
Čovjek se mora malo zabaviti gledajući netrgovanje
Da je trgovanja, ne stigneš pogled dignuti od monitora
je li ovo kreće od ponedjeljka
Engleska od iduceg tjedna u lockdownu. Iduci tjedan su izbori u USA. Kakvo trgovanje predvidjate iduci tjedan?
do srijede i poslije srijede