Možeš ti meni BudFox lupati palac dolje, ali to je realna činjenica da su pojedinci drukali na kupnju ATPL na 4xx kn i kako će preći 1000 kn, pa su mnogi nakićeni. Koliko je sada cijena? Vrijednost će vremenom vjerojatno otići iznad 4xx kn, ali činjenica je da nije bilo ni "e" od eksplozije brodara.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Evo kolega Ericsson vam je prije par dana bio na 1500, a sada je na 1300...
S obzirom da Corona Virus napada djelatnike Ericssona, pitanje je kako će to dalje...
-
ERNT se ponaša u skladu sa poslovanjem i FI. Ništa kod njega ne ukazuje na neke anomalije, osim ovoga što se događalo u zgradi ERNT to je već bilo zabrinjavajuće, ali očito nije utjecalo na cijenu značajnije.
Dakle, cijelo tržište pada zbog Corona virusa, a ERNT kao jedina firma u koju je kročio taj The Virus se ponaša u skladu sa izvješćem?
Točno u sridu Budy.
-
Ja sam u ERNT jako dugo i znam vrlo dobro njegovu putanju. Ne kažem da recentni slučaj nije uznemirujuć, ali to nije razlog. Neću se s tobom uvlačiti u raspravu, ti vjeruj što hoćeš.
-
HT je rastao sa 140 na 196 i prirono je da se iskorigira. Ne tako davno sam spominjao razine 161-162kn kao kraj padanja.
Moja poanta ovo je drukciji pad, prirodna selekcija, kupuju se kvalitetne firme.
Kad pad stane iste firme ce preko proslog vrha.
-
a zašto je rastao sa 150 na 196? iz istog razloga se može vratiti na 150, plus ima dodatni razlog za ispod 150.
a ljudi plaču jer je 172.
rano je za plakanje.
sada kupuju oni koji kupuju s tuđom lovom.
-
a zašto je rastao sa 150 na 196? iz istog razloga se može vratiti na 150, plus ima dodatni razlog za ispod 150.
a ljudi plaču jer je 172.
rano je za plakanje.
sada kupuju oni koji kupuju s tuđom lovom.
I rade odlican posao.
Za par godina nitko nece pitati po koliko su kupovali.
Kupovat ce od njih po 200+
-
Ja sam u ERNT jako dugo i znam vrlo dobro njegovu putanju. Ne kažem da recentni slučaj nije uznemirujuć, ali to nije razlog. Neću se s tobom uvlačiti u raspravu, ti vjeruj što hoćeš.
pametnije kupujte na 1250kn jer nize necete gledati.a vise itekako hocete. Ja sam na 1250kn opet.
-
@Neo
Otprilike se slažem.
-
Uhvatila malo vreman pa pogledala, ima se što vidjeti
Nismo mi ni tako malo pali........... skoro 10% u pet trgovinskih dana.
Ako se pad još samo malo nastavi, sto bodova.. ......ode godišnji prinos. Gone. Nema.
-
-
pali smo pretjerano. Ipak nije ovo US market gdje je prirodno hladjenje nakon rasta od 460%.
Cudim se fondovima i njihovim igricama.
Jer bi trebali dici Crobex iznad 2100.
Ovako vode totalno losu politiku.
Ipak nekako ocekujem da je ovo bilo samo izbijanje iz cipela jer kupuju najvise fondovi.
Al tko onda prodaje? Spekulativni kapital koji ce nadam se slomiti zube.
-
Kod nas osim na turistima koji se mogu još korigirati nema nekog razloga za dalju paniku. Domaći bluechipovi van turizma budu poslovali kao i do sada.
Jedino psihološki mogu na nas utjecati ameri ako se oni još korigiraju pa počnu sa "bear market" histerijom po medijima. Jer 20% pada Nasdaqa i sp500 ne bi bilo ništa čudno nakon onakvog rasta.
-
-
Kod nas osim na turistima koji se mogu još korigirati nema nekog razloga za dalju paniku. Domaći bluechipovi van turizma budu poslovali kao i do sada.
Jedino psihološki mogu na nas utjecati ameri ako se oni još korigiraju pa počnu sa "bear market" histerijom po medijima. Jer 20% pada Nasdaqa i sp500 ne bi bilo ništa čudno nakon onakvog rasta.
Cijela ekonomija je povezana i isprepletena i ako pada turizam padaju i cijene nekretnina ,građevina,banke , da ne govorimo da je većina svjetske proizvodnje u kini a oni ne rade
-
Neki pisu kataklizme jer je Sp500 pao sa 3300 na 2900. A rastao je sa 670. U prijevodu preko 400%.
Crobex se maknuo sa 1500 na 1850. I kad bi ignororali Inu imali bi indeks na 1550.
Bas smo narasli i ne vidim logike da padnemo.
Ako odvrtimo dulji film onda je 30g Sp500 narastao samo 1400%. A mi?
-
Cijela ekonomija je povezana i isprepletena i ako pada turizam padaju i cijene nekretnina ,građevina,banke , da ne govorimo da je većina svjetske proizvodnje u kini a oni ne rade
čim se malo nadišu svježega zraka, kreću oni još žešće, a ni Corona neće moći opstati na čistom zraku
-
66% hrvatskih tvrtki osjeća negativne posljedice
Izvor HGK
-
https://www.google.com/amp/s/www.bloo…-virus-lockdown
Dajem jos tjedan dana, max dva, dok se svi ne vrate na posao i krenu nadoknadjivati. Jer ce ih KP Kine potjerati sve da rade pa makar s temperaturom 40. Nema teorije da dozvole pad GDP-a jer bi pali s vlasti. Opstaju samo zato jer isporucuju rezultat, a rulja ih sve manje trpi.
-
Izvor HGK
stručnjaki
-
Izvor HGK
Pa mogli ste navesti koje. Dakle radi se o hotelima, restoranima, prijevoznickim firmama.
Corona cak pozitivno djeluje na prehranu, sanitarne potrepstine, farmaciju, telekomunikacije,...
Medjutim, ima nekog i svjetla na vidiku.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun