Tako se nije nikada prodavalo. Tako se kupuje 🙃
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
dionice se kupuju kad ih niko neće, reko je jednom poznati fond manager da se u takvim situacijama osjeca ko dijete u ducanu sa slatkišima. Lako njemu kad je fond manager, ali papiri su jeftini.
govorimo o Hrvatskoj? koji je to poznati, po čemu je poznat
-
dionice se kupuju kad ih niko neće, reko je jednom poznati fond manager da se u takvim situacijama osjeca ko dijete u ducanu sa slatkišima. Lako njemu kad je fond manager, ali papiri su jeftini.
govorimo o Hrvatskoj? koji je to poznati, po čemu je poznat
To je rekao Mark Mobius.
Nemamo mi domaćih poznatih.
-
Wall Street Slides Again at Opening; Dow Down 550 Points
-
Samo kod nas fondovi veselo kupuju, eh da je bilo znati prije prije 14 sati da ce dizat crobex, ne bi dao adpl po 131.5 😁
-
Idemo doooleeee.
-
Idemo doooleeee.
Tata, tata da uljetim?
-
Džizs, 400 'iljadi prometa...
Lim -> 0
-
Koliko je od toga tvojih?
-
Već jedno vrijeme nema volje za kupnjom po asku osim sporadičnih lupanja fondova ili napucavanja stečajuša. Ovdje se bolje ukeširati i čekati razvoj situacije. Fjučersi za sad crveni.
-
-
Jedan interesantan podatak koji je iznio Jim Rogers (Quantum Fund) u jednom YT razgovoru na pitanje (ako koga zanima može vidjeti OVDJE ) da li je dobro kod investiranja čitati izvješća?
Kaže - manje od 10 % ljudi na Wall Street-u čita izvješća, a manje od 2% i prateće bilješke. Jasno je i zašto - zato što to traži puno truda dok se nauči pravilno tumačiti. On kaže da je pročitao možda i 100.000 izvješća u svojoj dugoj povijesti radeći masu grešaka dok kroz to nije nekako razvio vlastiti osjećaj za ono što u svemu tome ima smisla, a što ne.
Ako je tako tamo možemo zamisliti kako je kod nas. Nitko ne želi gubiti vrijeme na te "nebitne" stvari, ali bi svi htjeli na brzinu zaraditi što više. Stoga je i stanje točno takvo kakvo jest - vrlo iracionalno i stoga sklono "iznenadnim" skokovima i lomovima. Realno - ne treba se čuditi ničemu što se događa. To je sve zapravo normalno i očekivano kada se uzmu svi parametri kako danas funkcionira ovaj svijet u kojem živimo.
-
Čini se da ERNT i PODR imaju otvoren put ka višim razinama.
-
Fondovi se danas raspucali i HT i ATGR se opasno čiste.
-
fondovi lagano idu izguvit naše penzije
-
fondovi lagano idu izguvit naše penzije
Na HT i ATGR teško da će izgubit naše penzije
-
Fondovi odlučili da im je dosta pasivnog promatranja raznoraznih vlakića...postali kolovođe...kešoljupci na aparatima i ja s njima
Napokon raste ono što treba rasti...
-
Valjda kupuju sa svrhom
Jer sve burze u crvenom. Futuresi crveni
-
Valjda kupuju sa svrhom
Koliko ja vidim vani je sve oko nule ni previše crveno ni previše zeleno...a i futuresi u SAD isto.
-
Valjda kupuju sa svrhom
ako je suditi po boji isto SDP, pojavu osudi, druga spasi (da se riješi dionica) pemziće ionako ne treba navikavati na veliku potrošnju, što skromnije to zdravije, kupus, kelj, blitva, špinat, cvjetača i te stvari
-
Valjda kupuju sa svrhom
ako je suditi po boji isto SDP, pojavu osudi, druga spasi (da se riješi dionica) pemziće ionako ne treba navikavati na veliku potrošnju, što skromnije to zdravije, kupus, kelj, blitva, špinat, cvjetača i te stvari
A sto ce, njima svaki mjesec sjeda lova na racun. Moraju kupiti. A kako mislim ne smiju kupovati stecajuse tipa Viro, poput mene, moraju kupovati dionice zdravih firmi.
-
-