Netko je vidio vani pada pa ajmo i mi u rasprodaju. Cista bezvezarija. Neka, mali koji sad prodaju kupovat ce skuplje kad sve prodje.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ne znam gdje bih prije zagrizao; Optima koja će se prodati bez obzira na koronu, Adris koji već desetljećima ostvaruje odlične rezultate prelazeći iz branše u branšu ili turisti koji su, po meni, pretjerano zaronili na spomen globalnog virusa.
"Najuspješniji" globalni virus (ako je to prava terminologija), je bila Španjolska gripa koja je udarila tik nakon WW1. Unatoč svim ratnim stradanjima i učincima gripe, svijet je išao dalje, razvijao se na svim poljima. Pa i nakon WW2 koji je bio još gori i razorniji pa i nakon svih drugih ratova, kuga i sličnih nedaća. Pogledajte na što danas liči recimo Bejrut koji je desetljećima bio središte strašnog rata.
Ako korona postane najsmrtonosniji virus u povijesti, ako pohara i pobije cijeli svijet, onda će cijene dionica, a i svega ostalog, biti potpuno nebitne. A u svakoj drugoj soluciji, a šanse za to su 99,99999%, čeka nas daljni napredak na svim poljima.
-
Kolega Neo, kaj ste ono rekli....do koliko Crobex pada?
I dalje ostajem pri prognozi 1860. Iako precizno gledano niti 1810-1820 nije nemoguce.
Tu bi trebalo stati negdje.
Svejedno sutra ne ocekujte -5%, pad ce sutra usporiti. Kad stane,mozda kroz narednih 5 dana ocekujte ultra snazni rast.
Ulazimo u vrijeme jake volatilnosti.
I dalje mislim da ce dugorocno Crobex preko 2600. Al ovo sad je podval 2 i on mora biti brz.
čekajte rasplet ili bolje rečeno "don't buy the dip"
to će već učiniti fondovi s našim budućim penzijama
-
za svakog zarazenog padamo vise od 1%.
Fino
-
I dalje ostajem pri prognozi 1860. Iako precizno gledano niti 1810-1820 nije nemoguce.
Tu bi trebalo stati negdje.
Svejedno sutra ne ocekujte -5%, pad ce sutra usporiti. Kad stane,mozda kroz narednih 5 dana ocekujte ultra snazni rast.
Ulazimo u vrijeme jake volatilnosti.
I dalje mislim da ce dugorocno Crobex preko 2600. Al ovo sad je podval 2 i on mora biti brz.
čekajte rasplet ili bolje rečeno "don't buy the dip"
to će već učiniti fondovi s našim budućim penzijama
Kolega, Vi ste altruistički raspoloženi danas.
-
Ovo ce biti brzi konkurs kao i 2008 god. Babe vam na pijaci vicu da nema maski. Znate da ce svi svoje dionice dat za jeftine novce.
-
Imam osjećaj da većina forumaša nije vidjela slom burze. To bi bio veoma interesantan podatak jer je vjerovatno u korelaciji (sličan) sa stranim burzama.
-
uvijek se u ovakvim situacijama sjetim malog šipse kad pita starog, da uljetim, a da uljetim
-
Jel ima živih? Šta se događa?
Nista.
Svi u cudu gledamo kako su nase prilike postale skupe kupnje 😄
a ništa vidjela ZSE da vani padaju pa kaže, moram i ja da ne budem crna ofca :))
to što su ameri i ostali morali pasti bar 20-30% da se ohlade samo dokazuje da već ZSE je ofca
-
Mi smo plitko tržište. Ne možemo kontra ostatka svijeta.
-
-
Mi smo plitko tržište. Ne možemo kontra ostatka svijeta.
kako ne možemo ?? dok su vani uglavnom bili na ATH, mi smo otprilike pri dnu ostali... ako to nije kontra svijeta onda neznam šta je ?? da bar imamo sreću da ZSE prati svijet bar sa 50% vrijedsnostima rasta ili pada :))
-
ljudi su oprezni, pušu i na hladno... iako ovo oko virusa je smiješno ali imate lijep primjer kako sve brzo može eskalirati i nestati bida. Tako je bilo i 2009.
-
Samo sto to prodaju oni koji su svaki dan na Zse, pa su se valjda vec trebali nauciti da je strpljenje vrlina.
-
vrlina, da... ali tko je prvi prodao u ponedjeljak odmah ujutro taj je dobro napravio.
-
Ja sam ovo iskoristio za povratak na burzu. Proslo ljeto sam izasao iz svih pozicija. Pa da vidimo gdje ce.
-
ljudi su oprezni, pušu i na hladno... iako ovo oko virusa je smiješno ali imate lijep primjer kako sve brzo može eskalirati i nestati bida. Tako je bilo i 2009.
2009 je bilo bida koliko oćeš a kada su dnevni prometi pali ispod 30m kn misli smo da gorije ne može... a vidi danas...
inaće, meni je padajuće tržište dobro leglo, na tehničkim odbijancima se skoro svakodnevno dalo uzeti dobru članarinu ali bitna je razlika kada trejdaš na prometu 100M i 20M
-
ukupno, situacija na zse je dobra. koliko se ne slažete s time govori koliko ste udaljeni od realnosti.
ne kažem da će tako i ostati.
prerano je za plakanje.
-
2009 je bilo bida koliko oćeš a kada su dnevni prometi pali ispod 30m kn misli smo da gorije ne može... a vidi danas...
inaće, meni je padajuće tržište dobro leglo, na tehničkim odbijancima se skoro svakodnevno dalo uzeti dobru članarinu ali bitna je razlika kada trejdaš na prometu 100M i 20M
na vrhuncu bida na mnogim dionicama uopće nije bilo... sjećam se Valamara, bid nepostojeć... par mjeseci poslije jagma.
-
-US stock futures pointed to another sharp loss and bond yields continued to fall to new record lows on Friday, amid growing concerns about the rapid spread of coronavirus. California Governor Gavin Newsom said on Thursday the state is monitoring 8,400 people for coronavirus, while the CDC confirmed a day before the first case of unknown origin in Northern California. The Dow plummeted nearly 1,200 points on Thursday, the biggest daily drop on record, and was on track for its worst weekly performance since 2008.
Ovo će se preliti i na naše tržište. Ameri rone i danas, eno ih na 28 180 .
ATH 29 400
Burze su iracionalne, strah i pohlepa.
Na našem tržištu već sada ima jako lijepih prilika.
Ukoliko ste mišljenja da je u pitanju korekcija, a ne početak Beara
-
DJIA je na 25766... i to je odlično, recesije nema na vidiku tako da je ovo s prehladom dobro došlo za hlađenje i nastavak u revijalnom tonu do kraja ove godine na ATH.
fjučersi su u minusu 2% idealno.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k