Prodat sve dionice. Cash u konzerve i pravac bunker dok ovo ludilo s virusom ne prođe.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Rekao bih da je ovo pretjerana reakcija i pretjeran strah. Sirenje virusa svakako nije ugodno, ali rekao bih da ljudi pretjeruju kao sto to i inace rade.
Dobra prilika za one koji imaju casha nesto (do)kupiti.
-
dobra prilika danas, sutra već neprilika? Ki će ga znat.
-
Sjeća li se tko kada je zadnji put Crobex pao ovoliko?
Trenutno -4,78%
ako ne računamo krizu 2008 kada je rokalo po 16% dnevno, najveći pad Crobexa zabilježen je odlaskom Ive Sanadera, negdje iznad 7% a to znači da je čovjek veća pošast od ovoga Coronavirusa, čovječanstvo će preživjeti, kod koga tada budu dionice, biti će bogatiji i to je sva priča oko ove epidemije, nisam neki teorijizavjerac, ali neke stvari se nakada dogode kao da ih netko namjerno provodi
-
A šta je ovo. Zadnji put sam ovo vidio kada je Sanader podnio ostavku, tada je zaronili preko 7 %.
Sve ce biti u redu.
-
-5,16%
očekivao sam 1,5% ali ovo...
A kaj ćeš, ljudi su panične kokoši. Godišnje umre 90-100 ljudi od gripe i nikom niš....sad za ovu koronu svi poludili ko dolazi smak svijeta...
a to... portali rade senzaciju kao i kad padne metar snjega po zimi ... treba se malo otkačiti od svega i otić u prirodu na koji tjedan
Jbga... sad je korona kriva za sve...
..... Od koronavirusa u Italiji je umrla sedma osoba. Radi se o 80-godišnjem muškarcu koji je ranije bio hospitaliziran. ???
..... Šesta osoba je umrla od koronavirusa u Italiji. Kako javljaju talijanski mediji, umrla je žena iz Creme. Umrla je u bolnici u Bresciji, gdje su je prebacili u nedjelju. Riječ je o pacijentici koja je bolovala od raka i čija je klinička slika već bila ugrožena. ???
-
Rekao bih da je ovo pretjerana reakcija i pretjeran strah. Sirenje virusa svakako nije ugodno, ali rekao bih da ljudi pretjeruju kao sto to i inace rade.
Dobra prilika za one koji imaju casha nesto (do)kupiti.
sve je to dobro, ali ako se virus još bude širio kakva je razlika imati dionicu npr. od 300 ili kasnije 250 kn, čemu bi ona služila
-
sve je to dobro, ali ako se virus još bude širio kakva je razlika imati dionicu npr. od 300 ili kasnije 250 kn, čemu bi ona služila
Ako se virus raširi, dionicama će pasti vrijednost, ali sve je to privremeno. Nadaj se da ćeš preživjeti i dionice će ti služiti.
-
Crni Ponedjeljak na zse_u
Sad slijedi neizvjesnost, ako se pojavi oboljeli Corone u RH još jedna jača runda korekcije...
A za oporavak, mislim da ove godine nećemo dočekati
Sada je pitanje kolike štete će trpjeti turizam, sezona samo što nije počela
-
Peuveličavanje koronavirusa stvarno nema smisla. Vidim sve burze su se više-manje potopile.
Pogledajte, smrtnost od virusa je kao od gripe i na žalost opet najstarije i najslabije su žrtve.
Kad se epidemija zaustavi ostale burze će buknuti, a naša?
-
-
Bas se pitam sto bi tek bilo kad bi se u Hr otkrio prvi slucaj korona virusa?
-
Sve pada samo ono kaj vrebam na kupnji neće. A to je Medika. Inaće mogu se pohvalit da mi je čak jedna dionica iz porfelja naraska 3.33 %.
-
Danas razgovaram s jednim dr.,koja je razlika između obične gripe i korone. Kaže mi da je smrtnost od obične gripe veća. Čovjek je time sve rekao.
-
Lagao ti je. Smrtnost obične gripe je na razini od 0,1% oboljelih, a od Corona virusa 2-2,5%. Smrtnost od SARS-a je bila oko 10%, a MERS-a i 20% (takodjer Coronavirusi koji na sreću nisu postali pandemijski). Al većina ljudi bez kroničnih bolesti ne razvija komplikacije. Samo oko 5% oboljelih razvija teze i teške komplikacije, (osobito plućne i ostalih organa), a otprilike polovina njih na kraju i premine. Ipak, radi se uglavnom o kroničnim bolesnicima, starijim ljudima i djeci. Ali nije pravilo.
Virus je daleko od bezopasnog, al je histerija oko njega takodjer vrlo opasna. Treba biit razuman i pridržavati ss uputa epidemiologa i liječnika. Ne raditi paniku. Još smo daleko od smaka svijeta. 😉 -
Virus nije bezopasan, al daleko da bi trebala biti ovolika panika...al ljudi su iracionalni i onda ispadne kaj ispadne...
-
Ovo su podaci CDC-a o utjecaju gripe i smrtnosti u 2019 godini.
https://www.cdc.gov/flu/about/burd…n-estimates.htm
Covid19 može imati i manju smrtnost ako se pokaze u duljem roku i na većem uzorku, da je znatno vise oboljelih koji su spreaderi, a nisu razvili simptome. Takodjer, ne znamo zasad još ništa o njegovim mutacijama kojih kos navodno nema, a koje dodatno mogu komplicirati situaciju.
No, nadajmo se da se mogu razviti odnosno dogoditi prirodne okolnosti koje bi zbog ponajprije toplije sezone mogle povoljno utjecati na smanjenje širenja virusa i daljenjg razvoja bolesti.
Ovdje možete pratiti posljednje sluzbene podatke o virusu, oboljelima i smrtnosti. Pa koga zanima: https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps -
Zanimljiv dan na burzi. Radio sam, pa nisam imao vremena popratiti, a možda i bolje, haha.
-
Kolega Neo, kaj ste ono rekli....do koliko Crobex pada?
I dalje ostajem pri prognozi 1860. Iako precizno gledano niti 1810-1820 nije nemoguce.
Tu bi trebalo stati negdje.
Svejedno sutra ne ocekujte -5%, pad ce sutra usporiti. Kad stane,mozda kroz narednih 5 dana ocekujte ultra snazni rast.
Ulazimo u vrijeme jake volatilnosti.
I dalje mislim da ce dugorocno Crobex preko 2600. Al ovo sad je podval 2 i on mora biti brz.
-
Kada sam 3.2. upozoravao na ovo što se danas dogodilo, dakle prije 3 tjedna, komentari su bili slični kao i 2008. godine u stilu to je daleko od nas, to se nas ne tiče, to će zaobići nas, ha, ha, ha i sl. Da sam tada obznanio da sam preko 90% u cashu mogu misliti koje bi kometare morao čitati. No sve to je danas manje bito. Kao član ovoga a i bivšega foruma smatrao sam da trebam upozoriti ali ništa ne preporučiti jer se tada radilo o slabom signalu koji svakim danom postaje sve jači, i evo ga poslije 3 tjedna već kuca na našim vratima!
Danas, opet iz istog razloga, bih htio podijeliti sa vama ovo što mnogi već znaju ali često zaboravljaju:
-
Je i ja kažem da će Market rasti pa kad krene javim ovdje da sam ja to rekao danas. 😁
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun