Buđenje fondova na RIVP-u je u tijeku.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
bacio sam malo oko na slovensku burzu... ako se ikada i spojimo nemaju ni oni baš bog zna koliko izdanja https://www.ljse.si/cgi-bin/jve.cgi?doc=7026
jedino što mi fali iz bivše Juge je veličina zemlje pa time i veličina burze koja je mogla biti. Mislim gdje bi nam bio kraj.
kraj nam je bio '90ih koliko je poznto, eto tu
-
Buđenje fondova na RIVP-u je u tijeku.
Kad ja budem imao tuďi novac da kupujem kao i oni onda ću i ja kupovati RIVP, dotad čekam 3 i 4Q može samo nizbrdo.
-
Deny pitaj te fondove zašto su kupovali Ledo po 8000 kad je na tržištu bio 5000, onda ga napumpali i istodobno sjedili u nadzornom odboru i "kontrolirali" pravilnosti.Danas svi pljuju Iveka ,nitko nece spomenuti Pjera,Hebranga,Linića, Rohatinskog,Poreznu, hrpu agencija koje su same sebi smisao,HDZ i SDP te fantomski HNS,uprave svih tih kompanija koje dok su bile na sisi im je bilo OK.
Kad je Agrokor srušen fondovi su ßutili i danas ßute zato jer su managercici sebe namirili i opet će namiriti jer tih 400.000.000 kn samo od Leda njima neće nedostajati nego penzićima koji će glasati za HDZ kad penzija bude 50 kn veća.
Malo će fondovi pomoći, bacit će koju dimnu bombu da netko iz uprave RIVP kupuje a oni"znaju" ....
Firma tog istog koji je kupovao moze isplatiti preko bonusa na kraju godine.
Zar uistinu kad ulažeš novce se želiš voditi njihovim"dobrim interesom" za napaćeni RH narod?
-
Ova nasa ZSE je teško blato i mulj. Ne znam samo zasto gubimo ovoliko energije na nju..🤔. Zasto se ne prebacimo na americko trziste kapitala i uz ovakve analize sigurno ne bi bili ovako isfrustirani...10 % ovdje ili tamo je 10%.
-
Ova nasa ZSE je teško blato i mulj. Ne znam samo zasto gubimo ovoliko energije na nju..🤔. Zasto se ne prebacimo na americko trziste kapitala i uz ovakve analize digurno ne bi bili ovako isfrustirani...10 % ovdje ili tamo je 10%.
Zato jer naknade nisu male....
Neka me netko ispravi.
Slažem se s gore navedenim.
-
Mislim da nisu tako strašne, ako se zarađuje...😉, umjesto 10 % take profit stavit cemo 11%...😊. Počastit cemo i brokera...🥃
-
Revolut za 1000 kn godišnje trguj koliko hoćeš.
-
Puno kvalitetnih dionica ce danas trpjeti zbog spekulacija oko Djurice. Onda ocekujem suze kupaca "Djure velicanstvenog"!
Koja navlakusa moze u ovoj firmi proci vec XX puta je za ne povjerovati!
Ingra, Dalekovod i Iga se unovcuju, valjda da se s tim novcem "suplji vagoni" kupe.
Do kada ce kod nas postojati takvi lumeni?
-
Puno kvalitetnih dionica ce danas trpjeti zbog spekulacija oko Djurice. Onda ocekujem suze kupaca "Djure velicanstvenog"!
Ingra, Dalekovod i Iga se unovcuju, valjda da se s tim novcem "suplji vagoni" kupe.
Kupovati ce oni i po 8 kolega, a onda ce plakati da ih je netko pokrao. Sve vec vidjeno.
-
-
Puno kvalitetnih dionica ce danas trpjeti zbog spekulacija oko Djurice.
baš se pitam kada bi moderator mogao otvoriti Šaljivi kutak na forumu, Đuro jedini radi nove vagone i netko dobro grize jutros, mislim da možemo s pravom pretpostaviti da je to jučerašnji kupac s 4,5 i svi igraju na tu kartu, da će barem imati kome prodati, jer taj ne smije popuštati i dozvoliti da bez borbe sve ide na nulovanje
-
koje su to kvalitetne dionice na zse? Sve je dobro na cemu se moze zaraditi. Zar ne? A sto USA burze ne kupuju/ prodaju suplje vagone? 90% burze im je napuhani helij baloon. Kupujem skupo prodajem jeftino...bitno da se vrti😂😂😂
-
Ovo danas opet po ustaljenoj semi.....
Prvi pola sata raspaljotka po dezurnim sumnjivcima, a onda tajac do kraja dana......
Kaj stvarno medju vama nema nitko tko se voli ustajati kasnije ?
-
danas njušim praćenje stranih burzi
-
Pratiti strane burze, ostalo je nebitno
Čudi me da se korekcija već 10 min nije prelila k nama. Bit će plača
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…fa/2214572.aspx
Bilo kuda, gadost svuda
Veliki lijepi blue chip papir.
Cijenjen.
Pa ti uloži i budi dugoročni ulagač
Pogledala sam jučer, da se u ožujku kupilo papire Berkshire , serija B po 160 dolara, danas vrijede 200 dolara. A briga nikakva.
Ajooj, ZSE
-
Ja ocekujem panicnu rasprodaju svega ako bude novi lockdown i tu imam prste na okidacu.
U slucaju da ga ne bude ne ocekujem panicnu rasprodaju svega ni na Wall Streetu ni kod nas. Pasti ce one koje ce imati los 3Q, a vec znamo koje su to.
-
Ja ocekujem panicnu rasprodaju svega ako bude novi lockdown i tu imam prste na okidacu.
U slucaju da ga ne bude ne ocekujem panicnu rasprodaju svega ni na Wall Streetu ni kod nas. Pasti ce one koje ce imati los 3Q, a vec znamo koje su to.
kolegice ništa od lockdowna, vjerujte mi. prošla baba s kolačima
-
Da će stvari s koronom sad na jesen i zimu biti sve gore, hoće, ali čistu sumnjam da će biti ikakvog lockdowna u eu i usa jer naprosto nema se love za to. S druge strane da će biti nekih ograničavanja, preporuka, smjernica, restrikcija i tko zna još čeka što će utjecati na pojedine biznise i vjerojatno i na ukupna gospodarstva, to definitivno hoće. E sad, kud će cijene, to nitko ne zna. Dobar dio ovog je sigurno uračunat pa ne očekujem velike padove. Rezultati Q3 će definitivno najviše utjecati na cijene dionica jer ih sada, više nego ikad, svi iščekuju.
-
Da, pa ocekujem da ce neke jako porasti jer su u ozujku nepravedno zatucene.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun