vidim niste pratili best buy
Mlad jesam ali investicija s povratom za 20-30 god mi ne zvuči primamljivo.....uživo bi i u životu.......
pa si baš našao mjesto za uživanciju
ovo ti je to mjesto
vidim niste pratili best buy
Mlad jesam ali investicija s povratom za 20-30 god mi ne zvuči primamljivo.....uživo bi i u životu.......
ovo ti je to mjesto
ovo ti je to mjesto
štedi žena pa zato i ima....a ja sam rastrošan.....😂😀🤑
ovo ti je to mjesto
štedi žena pa zato i ima....a ja sam rastrošan.....😂😀🤑
a nemoš na ZSE drugačije ni opstati
Gledam malo, pa svi ste ulagači, dugoročni.
🙃
Smijeh. Pa ovo je ko' mlađa vrtićka dob.
Jedino što se ne igramo kamenčićima.
Burza je okrutna ljubavnica.
Gledam malo, pa svi ste ulagači, dugoročni.
🙃
novo normalno diktira da i dugoročnost ima kraći rok trajanja
Display MoreGledam malo, pa svi ste ulagači, dugoročni.
🙃
Još malo, pa će dugoročno investiranje biti kupiti na otvaranju, a prodati na zatvaranju isti dan
Još malo, pa će dugoročno investiranje biti kupiti na otvaranju, a prodati na zatvaranju isti dan
Vazno samo da se skuplje proda nego kupi😅
Jel to Crobex okreće u plus? U razini vode je, ali mu treba dihalica
Ok, do kraja dana još stigne potonuti
Zanimljiva dva članka na seebizu
"Posljednjih su se tjedana tako ponovno pojavile priče da je vlada spremna prodavati dijelove HEP-a što nam potvrđuju i radnici. Razgovori na temu pripreme dijela imovine koja bi se prodavala vođeni su u posljednja tri tjedna."
https://www.seebiz.eu/energetika/nep…ompaniju/239022
„Stiglo je izvješće, bit će prijedlog rasprave na Savjetu na INA-u u sljedeća dva tjedna“, rekao je ministar te naglasio da ukupno izvješće Vlada ne planira predstaviti javnosti.
„Možda neke segmente da, ali ne izvješće kako bismo mogli imati aktivnu poziciju kako bi izašli s ponudom o otkupu“, pojasnio je.
Na pitanje je li otkup INA-e uistinu i dalje aktualan s obzirom na stanje u proračunu i kriznu godinu, ministar odgovara da je.
https://www.seebiz.eu/energetika/cor…-cijeni/239514/
Vani sve u zelenom, pa bi i mi sutra mogli malo povući
Dow Jones Industrial | 28,308.46 | +1.35% | +1.66% | +6.95% | +15.71% | +1.24% | +10.46% | +29.95% | |
Nasdaq 100 | 11,626.173 | +0.61% | +2.99% | +10.90% | +23.50% | +28.05% | +55.74% | +99.27% | |
US SPX 500 Index | 3,430.45 | +0.94% | +1.36% | +6.67% | +16.11% | +6.30% | +20.45% | +40.37% | |
UK 100 Index | 6,110.50 | +1.56% | -0.13% | -0.04% | +1.66% | -14.28% | -13.06% | -17.53% | |
DAX | 13,066.54 | +2.36% | +1.13% | +1.78% | +17.99% | +0.24% | +12.53% | +7.27% |
Mislila sam da sam svašta vidjela već na Burzi, do ovoga otvaranja jutros na Igi
Jesus Christ on a Motorbike !
Pa na Atpl
Nitko ništa ne piše, svi gledaju u monitor.
Oh.
Mislila sam da sam svašta vidjela već na Burzi, do ovoga otvaranja jutros na Igi
Jesus Christ on a Motorbike !
Pa na Atpl
Nitko ništa ne piše, svi gledaju u monitor.
Oh.
napisano je sve ranije, ništa neuobičajeno osim da nas koji smo uzeli na vrijeme ne bole danas oči od gledanja u monitor, a rejbanke dodatno pomažu
Ma meni je ovo danas sve super, samo mi nije jasan DDJH, ali ionako nije neki velik promet.
Jedino Djuru ne razumijem.
Ni meni nije jasno tko tu koga kod Djure!?!
Možda ovo ?
i ja baš gledam današnje "odlikaše":
ddjh 2,48 kn +45%
ingr 8,40kn +13,51%
dlkv 7,62kn +7,62%
igh 131kn +6,50%
svi odreda tvrtke u insolvencijskim postupcima sa velikim dugovima i lošim bilancama a dobiti na razini osrednjeg restorana ili pak minusi...
ok, svak za sebe ali očita je degradacija ekonomskih sustava vrijednosti koji su svedeni na niske razine kladioničarske psihologije krda
@barbosa : kolega, a kaj TESLA vrijedi 2000 $? isto to pitanje mozete postaviti.. a procjenjuje se da bi mogla ici do 7000$..
ista stvar...
Display Morei ja baš gledam današnje "odlikaše":
ddjh 2,48 kn +45%
ingr 8,40kn +13,51%
dlkv 7,62kn +7,62%
igh 131kn +6,50%
svi odreda tvrtke u insolvencijskim postupcima sa velikim dugovima i lošim bilancama a dobiti na razini osrednjeg restorana ili pak minusi...
ok, svak za sebe ali očita je degradacija ekonomskih sustava vrijednosti koji su svedeni na niske razine kladioničarske psihologije krda
bome kada pogledam onaj moj Janaf, čisto nelikvidno burzovno smeće, sramota me priznati da to imam
a ove sve kao na takmičenju
bome kada pogledam onaj moj Janaf, čisto nelikvidno burzovno smeće, sramota me priznati da to imam
a ove sve kao na takmičenju
he...ista stvar i kod mene sa hpb...ali janaf se bar trži tu negdje na razini kapitala ali hpb je na 0,4BV od 1200kn po dionici a eno se kiseli na 450
Display Morei ja baš gledam današnje "odlikaše":
ddjh 2,48 kn +45%
ingr 8,40kn +13,51%
dlkv 7,62kn +7,62%
igh 131kn +6,50%
Jedino dlkv nema veliki dug, a ni bilanca nije toliko losa, a nesto se i radi po pitanju restrukturiranja.