nema micat s gledalice, petkom navečer oko 3 i pol su uvijek glavne vijesti
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Smijemo se, ali vrijeme je za tugu kada gledamo ovu ZSE na kojoj samo milenijalci trejderi zarađuju, a mi stari(ji) smo valjda već za otpis. Možda bi trebalo uvesti temu: Koliko smo bureka danas zaradili?
Ionako forumaši (milenijalci) uglavnom samo zarađuju i nitko ne gubi.
U stvari gube tamo neki nepoznati ljudi koji nisu forumaši
Tuga je da......sve se svelo na neku izložbu i gledanje.....bid pokaže svoje, ask svoje i cijeli dan se gledamo.....zse=izložbeni centar.....
danas je petak i nema nikakve zamjerke za stanje na ZSE, tješite se što danas nije bilo onih što su navikli govoriti, Kod nas u Njemačkoj
-
Smijemo se, ali vrijeme je za tugu kada gledamo ovu ZSE na kojoj samo milenijalci trejderi zarađuju, a mi stari(ji) smo valjda već za otpis. Možda bi trebalo uvesti temu: Koliko smo bureka danas zaradili?
Ionako forumaši samo zarađuju i nitko ne gubi. U stvari gube tamo neki nepoznati ljudi koji nisu forumaši
kolega, priča je pola pola.
mogu Vam reći iz osobnog iskustva da sam mislio da sam pametniji od burze, jer sam se bio ukeširao u veljači, pa sam prčkao po nekim dionicama u ožujku misleći da neće cijelo tržište propasti (da sam bar uložio u INA-u ).
tu mi se desilo gadno otriježnjenje.
nakon toga sam se odlučio malo više educirati, posebno u domeni TA, i na trejdovima sam nadoknadio skoro sav minus iz ove godine.
lanjska godina mi je bila vrhunska, jer sam na njoj uduplao svoj početni ulog, tako da sam trenutno na pozitivnoj nuli.
nažalost, u bear marketu di smo sada, trejdanje je skoro jedina taktika koja uspijeva ili naći nešto brutalno podcijenjeno i prepoznati promjenu trenda.
-
Ionako forumaši (milenijalci) uglavnom samo zarađuju i nitko ne gubi.
U stvari gube tamo neki nepoznati ljudi koji nisu forumaši
Tuga je da......sve se svelo na neku izložbu i gledanje.....bid pokaže svoje, ask svoje i cijeli dan se gledamo.....zse=izložbeni centar.....
Smijem se, ali od tuge valjda, bolje nego plakati
Igra na Bidu i Asku me podsjeća na onaj vic o dva afroamerikanca (politički korektno) koja se idu mjeriti (ponos) na nekom mostu,
pa kaže jedan: Uh što je hladna voda, a drugi odgovori: Uh što je muljevito dno
P.S. Tko je jači Bid ili Ask vidjet ćemo uskoro valjda
-
Ionako forumaši samo zarađuju i nitko ne gubi. U stvari gube tamo neki nepoznati ljudi koji nisu forumaši
mogu Vam reći iz osobnog iskustva da sam mislio da sam pametniji od burze, jer sam se bio ukeširao u veljači, pa sam prčkao po nekim dionicama u ožujku misleći da neće cijelo tržište propasti (da sam bar uložio u INA-u ).
nakon toga sam se odlučio malo više educirati, posebno u domeni TA, i na trejdovima sam nadoknadio skoro sav minus iz ove godine.
lanjska godina mi je bila vrhunska, jer sam na njoj uduplao svoj početni ulog, tako da sam trenutno na pozitivnoj nuli.
nažalost, u bear marketu di smo sada, trejdanje je skoro jedina taktika koja uspijeva ili naći nešto brutalno podcijenjeno i prepoznati promjenu trenda.
Nazalost ozbiljni investitori su u proteklih 10ak godina prezivjeli nekoliko stecajeva, nekoliko delistiranja, lex agrokor itd.
Ne znam sto se u ovom trenutku moze na Zse osim zaraditi svaki dan za burek?
Ako netko ima preporuku za jednu dionicu koju se isplati drzati 2 godine neka se javi.
-
Nazalost ozbiljni investitori su u proteklih 10ak godina prezivjeli nekoliko stecajeva, nekoliko delistiranja, lex agrokor itd.
Ne znam sto se u ovom trenutku moze na Zse osim zaraditi svaki dan za burek?
Ako netko ima preporuku za jednu dionicu koju se isplati drzati 2 godine neka se javi.
unazad OPTE a izgleda će i unaprijed biti OPTE
-
"Već iduće godine očekujemo snažan oporavak, ako se ne dogodi nešto nepredviđeno. Očekujemo da bi se situacija s virusom trebala smirivati, da bi cjepivo i lijek trebali biti pronađeni, što bi sve trebalo doprinijeti snažnom oporavku ekonomije", zaključio je guverner središnje banke
-
Poštovane kolegice i kolege,
obzirom da smo primijetili kako se na određenim temama često spominje navedena tematika, odlučili smo otvoriti poseban forum Inicijative za osnivanje udruga malih dioničara.
Unutar navedenog foruma (ovdje) svi članovi mogu otvoriti temu klikom na gumb "+ Create Thread" za svaku dionicu za koju postoji interes osnivanja udruge malih dioničara (npr. Inicijativa za osnivanje udruge malih dioničara – Agrokor) gdje će zainteresirani moći komunicirati svoje ideje vezano za pojedinu udrugu malih dioničara.
Po službenom osnivanju pojedine udruge malih dioničara otvoriti će se novi pod-forum naziva npr. Udruga malih dioničara - Agrokor.
U pod-forumu svoje udruge dioničari određuju pravila i moderatora (npr. moderator može biti predsjednik udruge), te pristup pod-forumu (javni pristup ili pristup samo članovima udruge).
Na ovaj način omogućujemo svim udrugama profesionalnu digitalnu platformu za okupljanje, lakšu komunikaciju, organizaciju te razmjenu informacija.
Kao i do sada, ostajemo otvoreni za sve upite i inicijative koje se tiču malih dioničara.
-
-
- Official Post
Vodič za objavu novih tema i SEO
Forum je optimiziran za tražilice.
Za pojmove tipa "dionice forum" stojimo dosta dobro, a najviše bi za poziciju na trazilicama značilo kada bi članovi podijelili i objavili link do foruma na društvenim mrežama i svojim web stranicama.
-
-
Možda ne bi bilo zgorega angažirati kakvu "influensericu" pa nek obajvi na nekoj štoriji na Instagramu link, uz guzicu i tange, a za uzvrat, dadnemo joj 15 komada DDJH.
Može žuti karton za ovo.
Spreman sam.
-
Sad kad ste se svi dobro nasmijali, odmorili, okupali, nasunčali, galebarili ako je tko što uhvatio, napili, najeli, i sve što ide uz mjesec kolovoz svake godine, vrijeme vam je da sutra počnete lupati po asku da spasimo ovaj Crobex od propada ispod 1600.
Tipa ATPL, DLKV, IGH i tak...
-
Sad kad ste se svi dobro nasmijali, odmorili, okupali, nasunčali, galebarili ako je tko što uhvatio, napili, najeli, i sve što ide uz mjesec kolovoz svake godine, vrijeme vam je da sutra počnete lupati po asku da spasimo ovaj Crobex od propada ispod 1600.
Zaboravio sam napomenuti i odmetnutu princezicu Optimu...
-
Zaboravio sam napomenuti i odmetnutu princezicu Optimu..
Nista o toga. Nema pozitivnih impulsa koji bi to potaknuli, al zato negativnih na lopate.
-
Zaboravio sam napomenuti i odmetnutu princezicu Optimu..
Nista o toga. Nema pozitivnih impulsa koji bi to potaknuli, al zato negativnih na lopate.
U nas se na pozitivne vijesti reagira čekajući negativne vijesti...
-
Pogled na performance proteklih šest mjeseci je porazan
Prinos imaju samo Tankerska, Dalekovod i IGH
Mislim da je već prekretnica da su se neke dionice odvojile od krda, a krdo je prestalo pratiti vanjske indekse.
Jednostavno smo postali slijepo crijevo dioničarske evolucije, no da se zaraditi ako se igra po pravilima, naše, evolucije.
meni iz ove perspektive izgleda apsolutno nedostižno 1700 bodova Crobexa..... no mukotrpno praćenje izrodi pokoji papir mjesečno.
Divim se ekipi koja čuči u "dobrim fundamentima" i čeka Godoa.
Divim se i još nekima koji čekaju...... to je tabu tema ovdje
-
Čekaj me, i ja ću sigurno doći, samo me čekaj dugo........- Simonov
Veliki su papiri cjenovno na razini 2016. godine. Najgore što se može desiti malom ulagaču, osim Lexa i stečaja, je da ga Bear uhvati u papirima
Na grafovima na puno velikih papira vidi se trokutasta formacija, i ako zanemarimo simetrične, uzlazne, silazne i ostalu menažeriju- trokut ukazuje da se amplituda pomaka cijena smanjuje do točke ravnoteže, do apexa između ponude i potražnje, a taj ekvilibrij ne može trajati vječno, biti će narušen
Cijeli mi se set up doimlje pripremljen za pad
Ne vidim što bi pogodovalo rastu.
Čitam izjavu guvernera HMB, uvjeren je da ćemo do iduće godine imati lijek ili cjepivo protiv covida...... i doživjeti značajan oporavak.. i to me dodatno zabrinulo.
-
što reči na ovakvo otvaranje.....jadni smo i to je to......imam i dionica i keša.......raspoložen sam za kupovinu ali kad ovo vidim.......
-
što reči na ovakvo otvaranje.....jadni smo i to je to......imam i dionica i keša.......raspoložen sam za kupovinu ali kad ovo vidim.......
vidim niste pratili best buy
-
vidim niste pratili best buy
Mlad jesam ali investicija s povratom za 20-30 god mi ne zvuči primamljivo.....uživo bi i u životu.......
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner