vani zeleno.
na krilima euforije i poetski naslovi
"S&P 500 Bulls Pulled A Rabbit Out Of Their Hats"
http://www.investing.com/analysis/sp-50…-hats-200532799
sutra svi preduvjeti da i u nas rokne
vani zeleno.
Display Morevani zeleno.
pa kad vidite kojim dionicama institucionalci drže leđa, možda i bolje da rokne.
krajnje je vrijeme da većina kapitala krene prema firmama koje imaju dugoročnu perspektivu.
ovako samo pate od recency biasa i spaljuju naše mirovine.
Gotovo je nemoguće da će nas mimoići sindrom Roobin Hooda.
Mi sve oponašamo, od flaminga na napuhavanje do friziranja bradica.
Hrvatski milenijalci, što čekate ?
Nažalost, naši milenijalci nemaju za kavu, a ne za dionice. Znam par momaka koji su na forexu ne pada im na pamet ZSE, tako da
nam nema spasa. Uzdajmo se use i u svoje kljuse, rekli bi naši stari, tj. trejd za kavu. Nažalost zlatna groznica ZSE je prošla 2007 g.
Gotovo je nemoguće da će nas mimoići sindrom Roobin Hooda.
Mi sve oponašamo, od flaminga na napuhavanje do friziranja bradica.
Hrvatski milenijalci, što čekate ?
Ti Američki milenijalci nisu u zahvalnom položaju. Uzelo ih ludilo i kupuju dionice po ATH sto nije najbolja dugorocna investicijska odluka.
Kupiti nesto po P/E 100 makar to bio i Amazon je hazard a iskustva nemaju jer je predhodilo 10 godina rasta. Mnogi od njih misle da trziste nikad ne pada, a crash u 3 mjesecu je bio samo okidac da mnogi uđu i navuku se u dionice.
Nasi milenijalci, uff...ne znaju ni pbz investor iskodirati da radi .
Opet ne radi investor, nisu normalni. Opet treba ulazit preko plota....
Nasi milenijalci, uff...ne znaju ni pbz investor iskodirati da radi .
Da je samo do PBZ Investora.. al nazalost nije. Niti Zaba radi kako i kada treba, niti ZSE a niti Xetra. To je sve tipican problem davanja posla izrade specificnog proizvoda nekome tko u zivotu niti je koristio navedeni, niti ga koristi tijekom izrade. A proces izrade ocjenjuje se kolicinom napisanog koda, a ne upotrebljivosti proizvoda od strane postojecih korisnika.
Nista sto jedan "Stevica Posao" ne bi rjesio u koji mjesec, samo smo njega odavno izgubili.
Lijepo je i ovo za vidit, u prvih deset minuta skoro pa milijun
Opet ne radi investor, nisu normalni. Opet treba ulazit preko plota....
Dajte nama koji ne znamo pojašnjenje......
EDIT: OK, ne treba.....hvala......skuzio......
Uđete na stranicu pbz. Odaberite ulaz za male poduzetnike, te pbz investor pro. U ovisnosti imate li token ili čitač kartice generirarjte ulaznu širfu i unutra ste.
Imate na pocetnoj stranici pbz-a link za spajanje na investor koji radi, ali evo ga i ovdje:
Zlato je danas probilo psihološku granicu od 2000 dolara
2021 dolar
Zlato je danas probilo psihološku granicu od 2000 dolara
2021 dolar
Vrijeme za prodaju
Rano je još.
Prognoza za zlato je oko 2500 dolara
molim objašnjenje za "PSIHOLOSKA GRANICA"
Hvala.
......ma kakvo zlato, ljudovi......
......pogledajte srebro pa usporedite......trenutno nadomak 27US$, a jos prije samo 4,5 mj. je bilo na 12US$.....
......premda ne ulazem van ZSE, čini mi se da sam vec jednom tijekom prethodne krize vidio na chartovima da je srebro srednjeročno itekako outperformiralo zlato......
U vrijeme kada je unca bila oko 1800 , gore-dolje, forecast je bio na 2000 dolara, priman sa nevjericom
At the time of writing, the precious metal hit a peak of $2,039.76 and its consolidation has been minimal – hovering around $2,035.
---https://www.fxstreet.com/news/gold-pric…or-202008041355
Sada su očekivanja za zlato oko 2500 dolara
I zlato i srebro su dobar izbor za dio portfelja
Nedoumica je samo oko toga da li poluge, da li udjeli u fondovima, rudnicima, da li paper gold
Ja sam kupila staromodne poluge, i naravno... sada mi ih se ne prodaje
Lijepe su
A evo članka i o očekivanjima
Malo je tricky sada kupovati zlato, na najvećim razinama, ali ni okolnosti nisu nikada do sada bile ovakve.
Novaca u obilju i ne prestaje ga se tiskati
molim objašnjenje za "PSIHOLOSKA GRANICA"
Hvala.
"Psihološka granica zapravo spada u pojam koji u marketingu zovemo psihološko određivanje cijena. Stvar je potpuno banalna – predmet koji košta 9,99 kupovati će više ljudi od onog koji košta 10 kuna. To je taj veliki “marketinški trik”, na koji padamo već desetljećima."
ako je zlato probilo psihplošku granicu od 2000 $, kaj budu ljudi sad više ili manje kupovali!!??