Neš u Viktor Lenac 😂😂
Izgleda si ste vi trava ne raste , ali eto drago mi je zbog vas što ste bar donekle smanjili gubitak ddjh ,a prije je bila vaš fijasko
Neš u Viktor Lenac 😂😂
Izgleda si ste vi trava ne raste , ali eto drago mi je zbog vas što ste bar donekle smanjili gubitak ddjh ,a prije je bila vaš fijasko
i tu vas ima ...
nego koja je ta dionica HP?
i tu vas ima ...
nego koja je ta dionica HP?
HT moja greška a ne HP
ja mislio na HPB, iako HT mi je također dobar pick...
a ovo što ste rekli za dividendu, da dobro je to...jedino to je 1x godišnje..a plaća ipak je svaki mjesec
ja mislio na HPB, iako HT mi je također dobar pick...
a ovo što ste rekli za dividendu, da dobro je to...jedino to je 1x godišnje..a plaća ipak je svaki mjesec
Ako je plaća 1000 e znači godišnja je 12 000 a dividenda npr 24000 , i veliš svakomjesečni dohodak je ipak svaki mjesec
onaj ko prima divku HT-a od 24 000 znači da ima vrijednost dionica HT-a od cca 550.000 eur...kad je tako, skidam mu kapu
onaj ko prima divku HT-a od 24 000 znači da ima vrijednost dionica HT-a od cca 550.000 eur...kad je tako, skidam mu kapu
I ja velim , svaka mu čast !!
Nazalost imamo jako malen izbor investicija.. jako mali broj firmi za ulaganje. US market daje puno bolje dugoročne prilike.
Tako je. VWCE i prst u uho.
Dosta za danas, šta se trgovalo, trgovalo se...
Dosta za danas, šta se trgovalo, trgovalo se...
Kako ?? Pa nisu mi jos spustili cijenu tako da nisam nista jos kupio.
sve u top10 u crvenom danas. sto se desava ?
sve u top10 u crvenom danas. sto se desava ?
Zato jer su očekivanja velikog rasta još ako uđemo a ući ćemo u OECD , ja pretpostavljam da će strani fondovi grlom u jagode , tako da bih više volio da su cijene jeftinije zbog dokupljavanja , a vrijeme brzo prolazi