od kad je gojko bio mjerodavan za burzovnu tematiku? on može par dana pratiti ovaj forum pa probati nešto od članka smućkati. bio je i onaj jedan (zaboravio sam kako se zove) ulagao je sve po nekakvim zamišljenim modelima i propao samo tako. onda se je vratio novinarstvu i nastavio živjeti od sinekure. birtić ajmeeee
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
2008 je isto bila izborna godina u Usa. Pa je sve otišlo u 3pm na jesen a onda Obama pobijedio. Ništa to ne znači
-
2008 je isto bila izborna godina u Usa. Pa je sve otišlo u 3pm na jesen a onda Obama pobijedio. Ništa to ne znači
najlakše je reći 'ništa to ne znači...'
evo pa gledaj:
imaš tu jednu ozbiljnu financijsku krizu 2008., nešto sitno pad pod Bushem ml. jedne godine i onda... ništa godinama unatrag, samo pump
čak i 2020. koja ovdje fali ti je bila 18.4% rasta
-
Računovođa imam jednu zamolbu.
Izgleda da ti svake godine kada zaključiš da je USA burza pregrijana dolaziš crnjačiti na ZSE i pljuvati po svim dionicama osim VLEN koji imaš i za koji se čudiš što nije prepoznat kao podcijenjen od malih ulagača, ali i od fondova.
Zamolba je sljedeća: ili crnjači na USA forumima, jer tamo si i dobio potrebu za crnjačenjem ili barem piši na temi Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima.
Hvala.
-
-
Za VLEN
Za VLEN od barem 2020. je bilo tako svake godine.
Za ovo drugo išao sam na pristojniju varijantu da to radiš nesvjesno, ali moguće je koristiš pregrijanost USA burze, pa pljuješ kako bi ti jeftino kupio.
Ja inače loše čitam druge, a većina ljudi je svjesna svojih postupaka i razloga djelovanja, pa sam sigurno u potpunosti promašio i kad si ti u pitanju.
Molba i dalje stoji. Bez obzira na razloge, s obzirom da crni oblaci dolaze sa USA burze, ako može crnjači na temi koja je rezervirana za strane burze.
Hvala.
-
Za očekivati je da ponovo danas krenemo sa +
a koliki će taj plus i u kom segmentu biti na kraju dana ovisi o nama.Obzirom na objavljeni FI, najavljeni sastanak za danas i vijesti proteklog weekenda o broju gostiju u Istri i Dalmaciji, moj tip je da će danas a i ovaj tjedan potegnuti najviše prema gore RIVP, ali svakako nikakva preporuka za bilo što!
Good luck to all of us!
. ~ Never loose money and follow rule #!72 ~ .
-
Rast cijene na velikim količinama -
Značenje prosudite sami!
-
Počela "igranka" na KOTR2.
-
To mislite na ove dvije transakcije od ukupno tri dionice i vrijednosti manje od 700 eura? Ja bih prije rekao da netko kupuje polovni skuter za sezonu prije nego što se poveća potražnja...
-
-
ovaj povećani promet je djelo institualaca. zna se kako oni tuđom lovom kupuju. zadnja transakcija na ina-i je očiti primjer.
-
To mislite na ove dvije transakcije od ukupno tri dionice i vrijednosti manje od 700 eura? Ja bih prije rekao da netko kupuje polovni skuter za sezonu prije nego što se poveća potražnja...
Da.
-
Hrvatske dionice rastu, ali strance sve manje zanimajuPreplitko tržište s kojeg je vrlo teško izaći u zadanim rokovima i dalje je glavna boljka domaće burze kada su strani ulagači u pitanju. Značajan rast…lidermedia.hr
Malo za razbiti dosadu
-
Što se tiče “stranaca”, meni je jedino bezveze što nismo bar “emerging market” nego smo ružno klasificirani kao “frontier” i što (možda baš zbog toga) ZSE nije u ponudi svjetskih brokera (pa niti pustolovni retail investitori ne mogu doći do nas) kao InteractiveBrokers kao i onih popularnih novih alternativnih kao Trading212.
Za ostale, velike, premali smo za sada, ne moraju oni tu još investirati, ali kad bi barem (jednostavno) mogli oni manji i retail koji požele iz nekog razloga. -
Što se tiče “stranaca”, meni je jedino bezveze što nismo bar “emerging market” nego smo ružno klasificirani kao “frontier” i što (možda baš zbog toga) ZSE nije u ponudi svjetskih brokera
Moraš imat 5 ili 10 dionica market capa iznad 2-3 milijarde eura...nedavno sam čitao pravila, ali mi je isparilo...
-
Što se tiče “stranaca”, meni je jedino bezveze što nismo bar “emerging market” nego smo ružno klasificirani kao “frontier” i što (možda baš zbog toga) ZSE nije u ponudi svjetskih brokera
Moraš imat 5 ili 10 dionica market capa iznad 2-3 milijarde eura...nedavno sam čitao pravila, ali mi je isparilo...
Iz podloge za strategiju razvoja trzista kapitala u HR (by CFA society croatia):
-
Evo, Đurin MCAP je 750 milijuna eura, još koji takav biser i ZSE će prepišati London i Amsterdam.
New York napadamo kad se Rimac izlista
-
Fuckić, AUHR je pala 7,7% na prometu od cijele jedne dionice
Jesus Christ On a Motobike
-
Fuckić, AUHR je pala 7,7% na prometu od cijele jedne dionice
Jesus Christ On a Motobike
još je više rasla na isto beznačajnom prometu, ljudi iz dosade pokušavaju nekoga prevariti, a ne znam točno koga, valjda sebe
koliko vidim, nekakvo preslagivanje među velikanima u tijeku
-
Mi uopće nećemo čekati 34 godine za slično https://asia.nikkei.com/Business/Marke…-after-34-years
Imam osjećaj da je CROBEX ATH iza ugla.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k