Zatišje pred buru??
koju onu prema dole ili gore?
Nebitno, samo da počne puhati.
Zatišje pred buru??
koju onu prema dole ili gore?
Nebitno, samo da počne puhati.
Ova trgovina danas kao utrka kornjača, koja će prva preko 100k kn
kakva država, takva burza, kakva burza takav promet, kakav promet takve i promjene vrijednosti...sic!
Jedini koji smo iskreno za transparentnu tržišnu utakmicu bez fige u džepu, to smo mi ovdje.
Bojim se da golema većina naroda nije uložila ni minimum napora da nauči bilo šta o burzi.
Bojim se da golema većina naroda jesu obični suncokreti kako vitar puše ja se okrećem.
Zato ako je crony kapitalizam zatečeno stanje, pa prilagodi se druže.
Svakodnevno vidimo kako se to odražava na ZSE.
No, to smo sve već vidjeli 2008. i 2009.. nadalje.
Negdje sam pročitala, naslov samo u stvari... da su mirovinci uskočili državi u pomoć sa milijardu i pol kuna, obveznice, sa kamatom 0.75%
Za ulaganja na burzi više nemaju više novčića
Negdje sam pročitala, naslov samo u stvari... da su mirovinci uskočili državi u pomoć sa milijardu i pol kuna, obveznice, sa kamatom 0.75%
Ma imaju samo što su malo sramežljivi.
Skoro 12 sati a milijun kuna protrgovano... veći promet na njuskalu...
Jako mrsavo trgovanje.. U doba korone svi zaliveni i cekaju kakav takav info kojeg nema na vidiku, naredni mjeseci neizvjesni.. Nitko da povuce, potegne, politika kao i obicno se igra sa izborima..drzava u banani..
Ako gledamo medije, oni ni ne znaju o cemu bi pisali a da nije o broju zarazenih, umrlih.. Sve mi nekako izgleda pogubljeno u magli.
Nesto se muti oko INGRe, ceka se info na OPTE, u turiste nitko ne vjeruje do listopada, FI za prve kvartale i nisu neka vodilja kad naredno razdoblje od 6mj i vise donose neprilike..
U globalu je ronjenje u nadolazecim mjesecima, iskusniji i trejderi ce nesto i ubosti a vracanje na "staro 2019" je boga pitaj kada.
Imam filing "neiskustvo" da nista ne diram da se pustim niz rijeku pa cemo vidjeti gdje cu bit za godinu, dvije ..
Ma imaju samo što su malo sramežljivi.
jedan od predvodnika njihovog krda je još prije 2 godine govorio da imaju 5-6 mlrd. za uložiti ali nemaju u što, slabo sada firme propadaju ili padaju, pa nemaju stvarno izbora
Eto, ipak će biti likvidnosti....
burek se seli u dalekovod
Kad nema kolaca i burek je jestiv.
Trgovanje na ZSE......... podsjeća me na putujući cirkus.
Svaku noć u drugom gradu.
Ajde, neću vam kvariti zabavu ...........
to ekipa s respiratorima ide od dionice do dionice i udahnjuje malo života, na redu je Dalekovod, jer je izbacio izvješće koje obećava i dalje minuse
danas fondovi igraju sell in may.
vidljivo na DLKV i SAPN, moguće uskoro i na ostalim dionicama.
prijateljski savjet, kupujte isključivo po bidu.
kad ih već "svrbi", bolje da vam daju za što manje.
ćuvajte novce....ovaj gospodin najavljuje rasprodaju......
Kako unaprijediti tržište kapitala? U krizi oporezivanje kapitalne dobiti nema smisla
https://novac.jutarnji.hr/restart-ideje/…misla/10281424/
ako se po jutru dan poznaje mislim da sam vidio sve za danas......ovo nije ni za kakav trejd jer prometa nema a ko zna gdje če bid biti u ponedjeljak.......dva dana roštiljanja, peke i kotlića pa se čujemo......
Kako unaprijediti tržište kapitala? U krizi oporezivanje kapitalne dobiti nema smisla
https://novac.jutarnji.hr/restart-ideje/…misla/10281424/
Druže Lalovac, šta ovi pričaju?
Ima li netko ideju zašto jučer Zagrebačka burza nije tražila očitovanje Dalekovoda, a u vezi porasta cijene od 20-ak % ?
Obično su tražili i za manje promjene cijene.