Pa mirovinci sigurno ne rade za dobrobit svojih clanova, nego jeste gledali tko je kupio te dionice koje ce mirovinci kupit nazad kad odrade rast 😎
Dio sam ja kupio ...ali ih nedam nazad
Pa mirovinci sigurno ne rade za dobrobit svojih clanova, nego jeste gledali tko je kupio te dionice koje ce mirovinci kupit nazad kad odrade rast 😎
Dio sam ja kupio ...ali ih nedam nazad
Bok,
Hoće li trezorski zapisi biti vidljivi na brokerskom računu? Očekivao sam da će biti vidljivi danas no za sada nema ništa (koristim Agram Brokere)?
Pa jesi zvao brokere da registriraš trezorce za njima?
Bok,
Hoće li trezorski zapisi biti vidljivi na brokerskom računu? Očekivao sam da će biti vidljivi danas no za sada nema ništa (koristim Agram Brokere)?
Nece na brokerskom, nego valjda na SKDDu, pa registriraj na brokerski ako ces prodavat 😉
ode zlato. da li je to signal da nabavimo kokice?
Brzo u nabavu "polugica"!
Vidjeti ćemo da li će probiti ATH
srebro je bolje, ono tek treba probiti horizontalni otpor
Ode jedna od legendi:
Breaking news: China just deployed six warships near Israel.
Breaking news: China just deployed six warships near Israel.
ne znam zašto je to prelomna vijest. oni su prisutni u crvenom moru već duže vrijeme iz baze u džibutiju. sad su promatrali američku akciju oslobađanja izraelskog tankera od jemenaca.
Jutros milijun eura prometa na obveznicama, 80 tisuća na papirima
Vlen mi je nejasan, P/E 57
Ako se i kupuje budućnost skupa je
Saponija je imala dobro izvješće, nikoga ne zanima.
Ikba je zatukao većinski dioničar, trebati će mu cca godinu dana sa izađe.
Ernt u dowtrendu koji nije demantiran.
Na Spanu nas krcaju.
Na HT se podiže letvica.
Medika je priča za sebe.
Što bih kupila, ništa
Što bih prodala, isto ništa
U stvari, kupila bih kodt 🙂
Display MoreJutros milijun eura prometa na obveznicama, 80 tisuća na papirima
Vlen mi je nejasan, P/E 57
Ako se i kupuje budućnost skupa je
Saponija je imala dobro izvješće, nikoga ne zanima.
Ikba je zatukao većinski dioničar, trebati će mu cca godinu dana sa izađe.
Ernt u dowtrendu koji nije demantiran.
Na Spanu nas krcaju.
Na HT se podiže letvica.
Medika je priča za sebe.
Što bih kupila, ništa
Što bih prodala, isto ništa
U stvari, kupila bih kodt 🙂
VLEN bi trebao nakon Q4 2024. imati P/E manjenod 10 , trenutni P/E je rezultat prošlogidišnjeg Q4 kada je (zbog poreza na ekstra profit ) taj kvartal bio oko - 5 M € .
Ima li ovdje dovoljno za sve?
Sa malim zakašnjenjem ali ipak još nije kasno:
Ako je ova godina bila tako dobra i ako, kako su izjavili prije dva dana, 2019. više nije referentna što se može isčitati danas ovdje?
5,42 +?
Munger je stvarno bio veliki investitor i mudar čovjek. Rekao je da se nikada nije želio obogatiti nego da je samo htio biti neovisan. Također je izjavio da u životu nije upoznao niti jednog mudrog čovjeka koji nije stalno čitao i da su on i Warren toliko čitali da su ga djeca prozvala knjigom iz koje vire noge. Protivio se tzv.teorijama široke diverzifikacije portfelja i preporučio je koncentraciju portfelja na 3-4 dionice . RIP
bacih oko što se nova zbiva na ZSE ...bolje da nisam
pa škicnem DAX, S&P i DOW a oni nadomak ATH ?
A kod nas ka najbolji BDP rast, kreditni rejting raste 🧐
Ma što ste tako pesimstični… Ne može CROBEX sad preko noći na ATH (5 tisuća i nešto), ali je sasvim blizu ovog nedavnog 52W high (unutar 2,14 %).
Neke kvalitetne dionice su slično kao i sam indeks blizu 52W high i koji je njima i ATH (KODT npr.), neke točno na ATH danas (PODR npr..)
ZABA ide gore ostale banke dole
Dax i ostali na povjesnom maximumu a mi na 40%
Realno, naši papiri i ne vrijede više