Meni se čini da je isti igrač i s jedne i s druge strane....a ako se dobro odigra promjena se ne mora vidjeti
Mislite da sam sebi prodaje i sam od sebe kupuje?
Meni se čini da je isti igrač i s jedne i s druge strane....a ako se dobro odigra promjena se ne mora vidjeti
Mislite da sam sebi prodaje i sam od sebe kupuje?
Bilo je zanimljivo pratiti takve igre negdje 2012.-2015......ne mora biti da je to sada slučaj, ali me podsjetilo
Bilo je zanimljivo pratiti takve igre negdje 2012.-2015......ne mora biti da je to sada slučaj, ali me podsjetilo
Ne vidim ni najmanji razlog zašto bi to netko radio na zabi. Osim toga takve transakcije se poništavaju. Ne možeš sam sebi prodat svoje dionice iliti ne možeš ih kupiti od sebe kao prodavatelja, bar ne sa istog računa.
Presporo sve to ide.
Po jedna transakcija svakih 10-12 minuta ti ubija volju za nekim ozbiljnim daytradeom.
Znači tamo gdje su NB i Pivci ne ulažite novce. Ne kupujte te dionice, jer jedino na vasim.novcima mogu zaraditi. Ne dajte da vas navuku. U dionice u koje oni ulažu ne ulažite. Niti ZABA niti PODR.
To ste valjda već do sada trebali naučit! Ja sam naučio, i to na malo teži način!
Jel radi u ponedjeljak burza?
Jel radi u ponedjeljak burza?
Radi
ZSE radi u ponedjeljak. U Utorak zbog praznika ne radi.
Više me muči rasprodaje dionica kao ZABA, HPB, SPAN
Kako misliš rasprodaja, pa banke su bile ovih dana pod utjecajem onih talijanskih priča o dodatnom porezu, normalna reakcija na takve vijesti, ali ne vidi se ni to previše čim malo odzumiraš. Zadnjih 3-5 godina njima ide baš dobro.
Sjajan prikaz.
Kolega lynx, na kojoj je platformi to nacrtano ?
Kolega lynx, na kojoj je platformi to nacrtano ?
To je na Koyfin (https://app.koyfin.com)
Jel postoji još neka burza na svijetu na čiji index ovoliko utječe trgovanje Mesne industrije ?
Jel postoji još neka burza na svijetu na čiji index ovoliko utječe trgovanje Mesne industrije ?
Izvini peduhtri si me.
Na osnovu cega crbex cca 1 % u plusu.
SPAN i Podr. Hebo sve kada mesari kroje kožu.
Reži i bježi.
Izvini peduhtri si me.
Na osnovu cega crbex cca 1 % u plusu.
SPAN i Podr. Hebo sve kada mesari kroje kožu.
Reži i bježi.
Danas KOEI sa svojih par protrgovanih dionica doprinosi više nego SPAN (jer mala mu je težina u indeksu). To (KOEI/KODT) još nisu skužili.
Glavna je PODR. A rasla je ona i puno prije njih, godinama, nisu oni odmah shvatili njenu vrijednost (puno veću nego KRAS npr. kojeg se prvog uhvatili).
Stvar je samo što su oni veliki pa gdje god se pojave to je kao slon u staklani ili kako bi Englezi rekli “like a bull in a china shop”. Ne mislim to negativno, nego jednostano veliki su i moraju utjecati na okolinu kao da se kreću nespretno, ali kreću se kako mogu.
Kamo sreće da je više takvih bikova. Bila bi nam ZSE malo življe mjesto!
Lynx.. Ma čuj nema dionice, nema teme di ti ne tipkaš i sve nešto u superlativima potkepljeno nekakvim crtežima i analizama.
Ali daj jbga neko mora izgubiti da bi netko zaradio, ali di ovdi?
Lynx.. Ma čuj nema dionice, nema teme di ti ne tipkaš i sve nešto u superlativima potkepljeno nekakvim crtežima i analizama.
Ali daj jbga neko mora izgubiti da bi netko zaradio, ali di ovdi?
Ja sam u PODR puno prije njih i ne smeta mi što ulaze i oni sad. Ne vjerujem u to tvoje “netko izgubiti da bi netko zaradio”. Tržište kapitala nije zero sum game.
Pričam općenito. Uletio sa novim nikom pred 5 mjeseci i sada si napametniji.
I ja imam BZJK I CEBA pa, pa šta. Sjećaš li se?
Nije Zero Sum, nego je Minus Zero
Stvarno, kako se zvao lynx prije lynxa
Stvarno, kako se zvaon lynx prije lynxa
Pa isto tako, samo na onom drugom forumu, na kojem nisam pisao neko vrijeme pa kad sam htio opet, vidio sam da se forum pokvario (u svakom smislu, niti password mi više ne radi tamo, niti link za rest ne radi, a i ćemu, moja glavna tema/Kodt zamrla, sve nešto čudno tamo) i onda saznam za ovaj novi forum, pa se tu prijavim. Sviđa mi se. Bolji je od poslovnog!
Pričam općenito. Uletio sa novim nikom pred 5 mjeseci i sada si napametniji.
I ja imam BZJK I CEBA pa, pa šta. Sjećaš li se?
Meni je Lynx potpuno OK forumaš. Ne vidim zašto ste napali čovjeka.