Ja bih svakako folio da se Ameri izuju ispod 15k da zauzmem neku indeksnu poziciju i odvozim koju godinu. Surfanje na valovima nije my cup of tea. A ako zveknu dobro onda ce kroz koji mjesec oporaviti. Mada opet, kazem vam, Fed pumpa i pumpat ce, ne samo zbog burze nego i zbog ljudi. Moraju. Nemaju sto drugo. Tako ocekujem pad, ali vjerovatno ne jako velik. Inace, da Fed ne pumpa sad bi Dow bio na 6 do 8k, max.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ovi Ameri stvarno nemaju mira...4
USOIL CHART
CFDS ON WTI CRUDE OIL
15.35−3.08 (−16.73%)
-
Ovi Ameri stvarno nemaju mira...4
USOIL CHART
CFDS ON WTI CRUDE OIL
15.35−3.08 (−16.73%)
14,85 sada
-
OIL (WTI) Commodity
22.51 4.39 (24.23%) 07:29:52 AM EDT MI Indication - pred minutu dvije na markets.businessinsiders
već neko vrijeme ljulja od +30 do -30%.
-
OIL (WTI) Commodity
22.51 4.39 (24.23%) 07:29:52 AM EDT MI Indication - pred minutu dvije na markets.businessinsiders
već neko vrijeme ljulja od +30 do -30%.
Naravno, fluktuacije su enormne. Kvalitetno sam objasnio, ali nestali su postovi. Samo Kina profitira niskom naftom, a to se neće tako lako.dopustiti.
-
kako obicna i biva...dionica moraju poletjeti prije sloma. Danas koristim priliku za izlaz do kraja.
Rast na malenim prometima. Moguc i zeleni ponedjeljak kroz jutro. Iza toga slijedi korekcija.
možetelvi malo zamijeniti te vaše naočale, izgleda se kroz njih vidi u budućnost 2-3 dana,
zeleno do sada, mali promet, ? bumo vidjeli
-
- 80% ugroženo radnih mjesta onih bez više ili visoke stručne spreme
- 44% radnih mjesta u trgovini je ugroženo
- 74% poslova u ugostiteljstvu i hotelijerstvu je ugroženo
- 50% radnih mjesta je ugroženo u umjetničkim djelatnostima i zabavnoj industriji
- 8% radnih mjesta u ICT industriji je ugroženo
-
Teško je ovakav post dati- like
Ovako nabrojano, užasno zvuči
Ponekad je bolje ne znati.
-
Na ovakav još teže.
-
Na ovakav još teže.
Neke forumase je vec pogodila ta bolest. Samo lupaju minuse na objektivne informacije.
Evo vec jednog od njih
-
-
Na ovakav još teže.
Neke forumase je vec pogodila ta bolest. Samo lupaju minuse na objektivne informacije.
Evo vec jednog od njih
Ne lupaju minuse na ono u postu, nego na nick.
-
- 50% radnih mjesta je ugroženo u umjetničkim djelatnostima i zabavnoj industriji
najbitnije nam je sada održati sindikat neokrznut, jer ako ne buju oni trošili gdo bu
https://www.24sata.hr/news/nista-nij…-sektoru-688263,
uvijek sam se pitao, kako to da ja ne bih znao svoj novac potrošiti recimo na ribički pribor i malo se opustiti nakon posla, nego uvijek trebam dati dio Pecarošu da on za mene potroši, evo ovaj čovjek je lijepo jednostavno objasnio, kako to, kako to, samo da još Plenković i Marić to pročitaju
-
najbitnije nam je sada održati sindikat neokrznut, jer ako ne buju oni trošili gdo bu
https://www.24sata.hr/news/nista-nij…-sektoru-688263,
uvijek sam se pitao, kako to da ja ne bih znao svoj novac potrošiti recimo na ribički pribor i malo se opustiti nakon posla, nego uvijek trebam dati dio Pecarošu da on za mene potroši, evo ovaj čovjek je lijepo jednostavno objasnio, kako to, kako to, samo da još Plenković i Marić to pročitaju
ne znam tko je ono napisao ali napisao je svijetski..., što je s nama ostalima, i mi bi malo trošili
također, ove gore brojke, tko god da je brojao, nekako mi ne drže vodu, bar ne za produktivni sektor, naime ako je "80% ugroženo radnih mjesta onih bez više ili visoke stručne spreme" onda je isto toliko ugroženo i onih sa visokom str. spremom jer je to povezano, eko sustav, jedni bez drugih jednostavno NE egzistiraju...a ako se mislilo na javni sektor, onda neka "školovani" razmisle o prekvalifikaciji jer su im radna mjesta NE održiva ili misle da će ih sindikati i ribići ili stipići zbrinuti...samo ne znam kome trebaju korumpirani kriminalci (svi, doslovce, su zaposleni korupcijom i/ili na prevaru lažiranjem natječaja) osim mikuliću i sličnima a niti ti neće još dugo... -
Kakvo je stanje u ekonomiji i sto se ocekuje u svibnju najbolje kazuje nafta.
Pad 70% i trenutno nafta na samo 5.58 USD.
Uskoro ce nam Ina placati da ulijemo gorivo.
Neki i dalje sumnjaju u pad.
Mislim da nije vrijeme za imati ijednu dionicu. Neke dionice ce s ovih razina pasti i preko 70%.
To ocekujem. I mislim da ce Crobex prema 850, a ne bi me iznenadio ni na 500.
-
Nafta je trenutno na 4,68. Teška vremena prijatelju moj, đava ih odnija.
-
znaci mozemo ocekivati besplatnu naftu uskoro...cekam da me zovnu s Ine da natankam gratis
-
znaci mozemo ocekivati besplatnu naftu uskoro...cekam da me zovnu s Ine da natankam gratis
...ma što čekati, odmah se postaviti na crobex 500 i dogonjati kola pred inu da budeš prvi na redu kada će tankati gratis
-
I što kada se nafta stabilizira?
Opet idemo sve ispočetka samo što je 3/4 ulagača nasanjkano, što i je intencija svega toga. Treba se sve u nekom trenutku resetirati da bi se krenulo u fresh start.
-
Kolega dragi WTI US oil na ispod 1 dolar.
Ja se ne zezam. Moguce da bude besplatno.
-
S obzirom na ovaj ponor na nafti bit ce iduci mjesec takav "Sell in may" kakav Wall street nije vidio u povijesti...ova 2020.godina bit ce upamcena na trzistima kao nikad prije viđeno na burzama.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun