Pa imam informaciju o potpisanom poslu da. Do sad sam vise puta dao takve, o Stanicu i Marasci, o zelji TP da kupi TUHO itd..svaki put tocna..tko kaze da netko moje natpise nece shvatiti ozbiljno pa dignuti cijenu? Bolje da kazem detalje kad kupim dovoljno..Boze cudne raje..
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Game changer se desio za dionicu ADPL, imam neke informacije. Izgleda da jos neki imaju pa su digli cijenu za 30 posto, kad izadem iz par pozicija i kupim dovoljno cu napisati te informacije na temi ADPL.
To vam je kriminalno djelo inače, trgovanje s povlaštenim informacijama.
Da, ali samo u državama u kojima se kriminal kažnjava.
-
Game changer se desio za dionicu ADPL, imam neke informacije. Izgleda da jos neki imaju pa su digli cijenu za 30 posto, kad izadem iz par pozicija i kupim dovoljno cu napisati te informacije na temi ADPL.
To vam je kriminalno djelo inače, trgovanje s povlaštenim informacijama.
Pogledajte u osobnoj u kojoj drzavi zivite.
-
Pa imam informaciju o potpisanom poslu da. Do sad sam vise puta dao takve, o Stanicu i Marasci, o zelji TP da kupi TUHO itd..svaki put tocna..tko kaze da netko moje natpise nece shvatiti ozbiljno pa dignuti cijenu? Bolje da kazem detalje kad kupim dovoljno..Boze cudne raje..
Ne morate se brinuti, slobodno kupujte, pogotovo ako još padne, mene isto nitko na forumu ne shvaća ozbiljno
Pa čak i kad sam ozbiljan, a to je rijetko, ali zna se desiti s vremena na vrijeme, kao sada sa vozarinama i BDI-jem
Naravno nije nikakav nagovor, da ne bi bilo zvoni telefon, hanfa šalje poziv na razgovor i slično
P.S. Kao i uvijek do sada, vrijeme na kraju uvijek pokaže tko je bio u pravu.
-
Cekajte, vi hoćete reci da imate povlastene informacije i da ćete ih zadržati za sebe dok ne nakupijete dovoljne količine?! 😁
A tko vas je sprečavao u tome da kupujete dionice do vase objave?
Požurite kupiti dionice, da kolega povlašteno izađe na što više...
-
Ima dovoljno mojih starih postova pa ih svatko moze proci i viditi da li drukam ili ne. Uostalom, vrijeme ide, brzo ce izvjestaji, u onome za Q1 cemo vidjeti jesam li drukao. Eto, toliko od mene o tome.
Cekajte, vi hoćete reci da imate povlastene informacije i da ćete ih zadržati za sebe dok ne nakupijete dovoljne količine?! 😁
A tko vas je sprečavao u tome da kupujete dionice do vase objave?
Požurite kupiti dionice, da kolega povlašteno izađe na što više...
Nece ni vas zvati na ponovno okupljanje vecernje skole, komicaru.
-
Nece ni vas zvati na ponovno okupljanje vecernje skole, komicaru.
Daleko sam ja od komičara...meni je osobno komično izjaviti "imam povlaštene informacije, ali neću ništa govorit dok ne dokupim dovoljno"...duboko sam uvjeren da ovaj forum može puno više od toga. Koji god info nabasam, odmah lupim link i ovdje, pa čak i kad nemam dionicu.
Ovo nije zero sum game, stoga sve dijelim(pa kad nitko i ne pita), i meni su brojni forumaši pomogli u odlukama, jer su nesebično podijeli info na vrijeme . Hvala im.
-
Slazem se, kako je drugi forumas upotrebio tu ric pa sam malo izletio bez korisnih informacija. Forum je za pomoc a ne drukanje, tako da molim admina da makne zadnje sto sam pisao. Ali eto upamtite sto sam napisao do izvjestaja :).
-
Obzirom na dosadasnju dosljednost, u objavi "informacija", Vi ste odlucili brendirati svoje ime ?
-
koji je iznos ugovorenog posla?......ako nam ne kažete napucat ćemo Vam za kaznu dionicu preko 15 ojra prije nego uđete........
-
-
nemoj se mučiti badava. za ovaj povjesni trenutak nije napisana još ni jedna knjiga.
Pa nitko nije ni izbliza mogao prorokovati što će biti u periodu od 2020-2022. Ne sjećam se ni da je baba Vanga išta konkretno rekla a ni Tarabići.
Bilo je nekih o nuklearnom ratu te klimatskoj katastrofi koliko se sjećam.
-
Jel dolazite iz budućnosti ili postoji neki drugi izvor ove tvrdnje?
Kada je u pitanju rastući trend kao u ovom slučaju, nikad cijena ne raste pravocrtno, ali i uz malu konsolidaciju jučer i danas, rast dionica koje su ispod svoje intrinzične vrijednosti je i dalje izgledan. ADPL je i dalje Crobex 10 dionica sa najvećim padom prošle godine (-60%), ali na kraju priče sve je to igra vjerojatnosti, a game changer bi svakako bilo smirivanje sukoba u Ukrajini, jer mislim da je Europi već dosta toga rata, ali dogovor najviše ovisi o velesilama Americi i Rusiji, čiji je to neposredan sukob, te njihovim, ponajviše energetskim interesima.
ja ću podivljat... 'ispod intrizične vrijednosti'?
to ste s investopedije izvukli?
kako ćeš iole i donekle znati tu intrizičnu vrijednost bez da se i sama Uprava očituje što i kada očekuje s imovinom i prihodima prodaje u Rusiji
ma čak ne u Rusiji, i za EU je problem išta pametnog prognozirati: količine, rokove, dobavne lance, tečajeve valuta i, osobito, cijene diesela
sad ste se svi uhvatili ovog rasta ovdje na 'Plastici'
eno vam vani u danu rastu Robloxi, Tesle, AMC-ovi, Gejmstopovi i slično koliko 'Plastika' u danu
prije (int)rizična vrijednost
-
Kolega je na temi koja se tiče stranih burzi postao ovo pa ćemo vidjeti što će se događati dalje:
Da, stavio je Tech CFD/Nasdaq...jedini preostali ndeks koji jos drzi njegovu agendu /raspad trzista...
"Zaboravio" je prilozit i ovo...
DAX
DOW
FTSE (koji je na ATH😉😉😉)
i S&P koji se bori, ali koji ce ovaj tjedan probit padajuci trend...imho
Bogme, dobro je S&P probio padajuću trend liniju....iako, ima još vremena u ovom tjednu.
-
7000 tisuća eura prometa u prvih 20 minuta trgovanja. Tzv.otvaranje .
LOL.
Ajmeeeee
-
Zločkice koje dvije dionice su najzanimljivije zbog mogućnosti preuzimanja
Ak i nebu tak nikom ništ jer odluka o kupnji bu bila moja.
-
7000 tisuća eura prometa u prvih 20 minuta trgovanja. Tzv.otvaranje .
LOL.
Ajmeeeee
možete vi to slobodno popraviti, to su dvi Medike po bidu ili jedna mala dječja čarapica po asku na bilo kojoj dijonici,
uzmite u obzir da je danas petak i da će biti veliki uspjeh ako sve prođe neriješeno, ja sam neke svoje počeo glancati, jer mi dugo stoje, pa da ne uvaljujem kupcima odmah matirane (tj.patinirane)
-
Uh, oh. Mozda je Parica ipak u pravu sto se tice naseg grobexa.
-
izgleda su kešoljupci konačno pohvatali omjere kn/€, pa vrše inflatorni pritisak
-
izgleda su kešoljupci konačno pohvatali omjere kn/€, pa vrše inflatorni pritisak
Pomalo budu ušli blizu vrha, a kad budemo mi ostali vikali treba prodavat, onda će nam tući dislajkove...kasnije će klasika, HDZ biti kriv za gubitke.
-
Pomalo budu ušli blizu vrha, a kad budemo mi ostali vikali treba prodavat, onda će nam tući dislajkove...kasnije će klasika, HDZ biti kriv za gubitke.
za nekoga tko ima hrpe keša je i logično da uđe na vrhu, jer tada dionice najviše vrijede i može se najviše love potrošiti na njih, vidiš, ima logike, zato oni čekaju
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner