Zafrknut četvrti scenarij. 😂😂😂💣
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Hm,a sta reci ,pokusavam shvatiti burzu i trgovinu na istoj. Nakon cca 15 godina provedenih u ovoj ajmoje nazvati burzom jbga , nis mi nije jasno..To samo potvrdjuje cinjenicu da je burz iracinalna i da ima jako dodirnih poveznica sa kockanjem.
Nema pravila , i logiku vrijednosti fundamentala obejesi vuku o rep.
Zadnjih dana gledam kaoko pojedine dionice ludo rasto bez obzira na ocikavano lose poslovanje , bez obzira na sve sta se moze raspravljati .Da li je dovoljno pala ili nije hm , kaokome , ali ovako nesto nije zabiljezeno u povjesti . Cjeli svijet stoji svi drhte , a indexi rastu.Evo gledam dnevnik a jbga odh skociti kroz prozor aaaaaaaaa pooooaaazzdraaaaa vvvvv
-
Na burzi sam od kad postoji burza. Nisam trejder i u vecini sam ili dugorocno ili sam neke pozicije zamijenio. Uvijek se vraćam na ono investiraj ono što mozes podnijeti da izgubiš. Kroz dividende sam vecinu isplatio ili sam egal. I na ovim crvenilima sam sa svima dosta nisko ušao osim ddjh koji mi je jedini pain in the ass. Tako da mi je zanimljivo čitati sve postove...cesto i zabavno. Prakticna psihologija i razbibriga. Svima želim uspjeha i dobiti, makar je sigurno da će neki i izgubiti. Da je tako Las Vegas ne bi ni postojao. Budite doma ako baš nemate što pametno raditi vani.☺
-
Koja tišina na forumu a po svijetu sve pozitiva..
Ameri u zelenom, pada zaraza u Italiji i Europi, a ovdje ko na sprovodu.
jedino objašnjenje je da su svi danas pobjegli u Cash, pa će se sutra vraćati po skupljem😂 -
jedino objašnjenje je da su svi danas pobjegli u Cash, pa će se sutra vraćati po skupljem😂Kamo sreće da je to tako kako ti pišeš ....
-
Tako su festali na titaniku, veselju nije bilo kraja. Podsjeća me sve ovo što se desava ovih dana baš na tu zgodu, slijepi tumače kako su boje prekrasne, a gluhi kako Bachova glazba lijepo zvuči. A mi ovdje, možda smo bedasti, Al čini nam se da je to sve naopako, jer ako sunca nema I mjesec je izašao, onda je valjda mrak a ne podne? I tako, gledamo taj kurbin pir sa strane, čudom se čudimo jesmo ludi mi na brdovitom balkanu ili svi ostali. Vidit ce mo uskoro, ja sam u kešu jer još vjerujem u zdrave oči i dobar sluh.
-
ja sam full u papirima, ali sa prstom na obaraču. i posljednjih nekoliko godina sam siguran da je svijet postavljen naopačke!
-
Ja mislim da nas u narednom periodu, kako će izlazit izvješća, čeka selektivan pad. Ima firmi kojima neće poslovanje biti jako načeto i te ne bi trebale više padati dok će negdje biti katastrofa i borba za opstanak. Vremena su svakako uzbudljiva, ne možemo se žaliti na dosadu.
-
Ja mislim da nas u narednom periodu, kako će izlazit izvješća, čeka selektivan pad. Ima firmi kojima neće poslovanje biti jako načeto i te ne bi trebale više padati dok će negdje biti katastrofa i borba za opstanak. Vremena su svakako uzbudljiva, ne možemo se žaliti na dosadu.
Tko po vama neće biti načet?
-
To pišeš o SAD? Ili RH?
-
-
mislim da do americkih izbora koji su u 10 ili 11 mjesecu, americka burza nece puno padati, a iza toga ne znam.
-
Tko po vama neće biti načet?
MDKA, TSHC, HT, CKML, PTKM ovako nabrzaka. Podravka i Saponia isto bi mogli dobro proć. Ne treba zaboraviti da je i Belupo u Podravci, kod Saponije bi Maraska mogla jako podbacit, a s druge strane pogoni Saponije rade punom parom.
-
TSHC Neće biti načeta jer se sa njom ne trguje od 2018
-
Hm,a sta reci ,pokusavam shvatiti burzu i trgovinu na istoj. Nakon cca 15 godina provedenih u ovoj ajmoje nazvati burzom jbga , nis mi nije jasno..To samo potvrdjuje cinjenicu da je burz iracinalna i da ima jako dodirnih poveznica sa kockanjem.
Nema pravila , i logiku vrijednosti fundamentala obejesi vuku o rep.
Zadnjih dana gledam kaoko pojedine dionice ludo rasto bez obzira na ocikavano lose poslovanje , bez obzira na sve sta se moze raspravljati .Da li je dovoljno pala ili nije hm , kaokome , ali ovako nesto nije zabiljezeno u povjesti . Cjeli svijet stoji svi drhte , a indexi rastu.Evo gledam dnevnik a jbga odh skociti kroz prozor aaaaaaaaa pooooaaazzdraaaaa vvvvv
Problem je jeftina lova koja svemu ostalome radi jeftinu vrijednost, kupujes obveznice s 0.5% prinosa itd, sve ostalo isto tako ide tim smjerom da kupujes bilo sta jako skupo jer love ima puno i time svim klasama imovine vrijednost tj povrat pada tako i kod dionica bez obzira na sve gubitke se opravdava dugorocna vrijednost neka jer jeftina lova trazi nekakav povrat i dugorocnu sigurnost, a rizici se umanjuju radi podrske monetarne intervencije pitanje je da li se moze to svatit kao sigurnost za nebrojene rizike, sve vrijednosti i parametri ulaganja su izobliceni radi monetarnog izoblicenja sustava, lova se dijelila ali nije uspila u potpunosti stvorit toliko dodane vrijednosti, inflacija bi to mogla promijenit ali nista ne dolazi preko noci treba pogodit pravi moment jer do tada moze dosta toga i propast ako falijes tajming, u danasnjem obliku ulaganja potrebno je vise svatit monetarne utjecaje i akcije nego samu vrijednost dionice
-
TSHC Neće biti načeta jer se sa njom ne trguje od 2018
eto baš danas je jedna protrgovana, slučajno je upratio
-
Nisam sigurno koliko nas je bilo zaposlenih prije mjesec dana, prije početka epidemije, mislim milijun i 200 tisuća
Svaki deseti je znači ostao bez posla. Nadam se privremeno, i kratkotrajno
-
Nisam sigurno koliko nas je bilo zaposlenih prije mjesec dana, prije početka epidemije, mislim milijun i 200 tisuća
Svaki deseti je znači ostao bez posla. Nadam se privremeno, i kratkotrajno
Znaci nisi sigurna i onda radiš usporedbu?
Bitno je da se nešto piše.... Lijepo ti piše da je broj nezaposlenih bio 20.03. 135 tisuća. Taj broj ne uključuje nezaposlenost od virusa nego ukupnu nezaposlenost do tada koja ima stotine drugih razloga. Broj nezaposlenih je porastao za oko 15 tisuća.
Ako gledaš taj broj u odnosu na ukupnu zaposlenost, recimo da je to kao sto pišeš 1,2 milijuna onda koliko je 15.000/1.200.000=?Taj rezulatat bi bio utjecaj povećanja nezaposlenosti uslijed pojave virusa na ukupnu zaposlenost.
-
-
samo smireno ipak smo mi 2.sila iza japana za covid 19, okrenu to fondovi za tren
-
A sto je tu gaf?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-