zanimljivo razmisljanje,vrijedi procitati :
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Što je danas sa prodajom u petak i kupovinom u ponedjeljak.
Sada je prodaja u ponedjeljak i kupnja u srijedu
-
Drago mi je viditi kako je kriza gotova! Sve raste 10 posto, nema više korone, nema krize! E nek smo I to dočekali
-
Drago mi je viditi kako je kriza gotova! Sve raste 10 posto, nema više korone, nema krize! E nek smo I to dočekali
Korona, sto je to? Jel to ona piva?
-
Da, totalno suludo. S jedne strane najave najgore recesije od drugog svjetskog rata, nedostatak hrane, migranti na granicama, a s druge strane sve raste po 5-10% ko da su otkrili novi lijek za sve bolesti i 5. industrijsku revoluciju.... Suludo
-
nekako nisam previse optimistican dok ne prode u ameriki. mislim da se tamo tek zakuhava, a s onim klaunom na celu ne dajem im velike sanse.
samo treba vidjeti koliko ce povuci druge za sobom.
-
FI za prva tri kvartala ove godine na zse će donijeti mnoge stubokom različite rezultate. I to po principu tko bi gori - doli pada i obrnuto. Nekima će to biti veliko veselje, nekima još veće razočaranje. Pretumbacije dolaze.
-
Evo Austrija otvara male dućane nakon Uskrsa a hotele i restorane sredinom svibnja
-
FI za prva tri kvartala ove godine na zse će donijeti mnoge stubokom različite rezultate. I to po principu tko bi gori - doli pada i obrnuto. Nekima će to biti veliko veselje, nekima još veće razočaranje. Pretumbacije dolaze.
ne vjerujem da će Q1 biti sa jakim efektima. tek Q2.
jedino objava projekcija može utjecati, nešto tipa Apple o očekivanom padu prodaje...
-
Ovisi kako tko direktna potrosnja ce prije osjetit promjene potrosaca, dok ce proizvodnja imat zaostatak u rezultatima, 1Q ce mozda vecini bit nesto manji ne toliko znacajno dok od 2Q tek mozemo ocekivat velike promjene ali u konacnici je bitnije uracunat posljedice na 3Q i 4Q jer ce to biti trend za zimu, jer 2Q je anomalija 3Q i 4Q je realnost, direktna potrosnja je pocela negdje oko 3 mjeseca patit ovisno o zemlji, a proizvodnja tek krajem 3 mjeseca, isto tako potrosnja ce prva se oporavit donekle dok ce proizvodnja zaostajat
-
-
Što crnji i katastrofalniji komentari na ovom forumu to burza više skače. Ne treba nam tehnička analiza ovo nam indikatordovoljan indikator.
Je, štovani kolega ja tako trgujem i računam indexe DRUKEX i HYSTERIX koji daju PROMOĆURIX. Treba imat živaca za to, kao danas na Optimi. Ono što bi se reklo pregrijali se indikatori.
-
Je, štovani kolega ja tako trgujem i računam indexe DRUKEX i HYSTERIX koji daju PROMOĆURIX. Treba imat živaca za to, kao danas na Optimi. Ono što bi se reklo pregrijali se indikatori.
Danas na Optimi yoyo indikator.
-
Čini mi se da puno ljudi umjesto da doma rade gledaju šta upecat dok je nisko.
Šef im sigurno negleda preko ramena.
-
Čini mi se da puno ljudi umjesto da doma rade gledaju šta upecat dok je nisko.
Šef im sigurno negleda preko ramena.
mnogi će u ovo virusno vrijeme valjda progledati, da je nabolje ulagati u dionice, u karanteni si a radiš, samo bi bilo dobro da nas malo Vili reklamira, njemu se sada najviše vjeruje
-
Naše bajno klirinško društvo je isključilo kontakt teledfon, a na mail ne odgovaraju
-
ovaj rast prava je milina......međutim, nisam baš siguran da sve raste opravdano......ima tu nekih kojima su za ovu a i sljedeću godinu zagarantirana dramatično loša izvješća......pažljivo birajte osim ako ne trejdate......
-
ovaj rast prava je milina......međutim, nisam baš siguran da sve raste opravdano......ima tu nekih kojima su za ovu a i sljedeću godinu zagarantirana dramatično loša izvješća......pažljivo birajte osim ako ne trejdate......
za sada se sve odvija predvidljivo, smiruje se corona panika i odbijanac je krenuo, ostalo uštimavanje i selektiranje raditi će se u hodu, neke će letjeti, a neke će i zaostajati, svatko za sebe neka odluči koje su jedne, a koje druge, osim toga ima nekoliko izdanja koja imaju strahovitu podršku "zaljubljivih" dioničara iako nemaju kredibilitet i opravdanje tolikog rasta u ovome trenutku, moguće jedino da se cijene malo nabijaju na višu razinu, zbog pretpostavki što nas očekuje u izvješćima, ne mislite valjda da će baš svi poslovati super zbog ovih vladinih mjera od 3250 i kasnije 4000 po radniku, a proizvodnje zaustavljene, e to će trebati progurati kroz papire što bezbolnije i što neprimjetnije i to vrlo skoro, računovođe su na potezu
-
mislim da je to- to za sada, korona se odradila, sad čekamo recesiju...
i netko je pitao za ono petkom u keš, to se radi u padajučem trendu, u rastučem je obrnuto
-
Čekali recesiju, dočekali depresiju
Ekipa, ja sam zadovoljna kada su svi veseli, bolje nego Doom and Gloom
Ali kupovati smije samo onaj tko je preživio 2008. na Burzi. Taj si je sam kriv
I onda je bilo povuci- potegni. Dok nij euhvatilo padati, 40 dana bez zaustavljanja
-
Neide mi samo u glavu kako neki misle da će izvješće za 1Q imati toliki utjecaj kad je realno samo 10-15 dana trećeg mjeseca zahvatilo.
Izvješće za 2Q će biti potop...a još ako i dalje sve bude tapkalo tada onda bi moglo biti jeftine kupovine.
Po pitanju korone vjesti bolje vidjet ćemo kud idemo..
-
-