Europa u dobrom plusu, evo sad i Ameri isto.
Mi u minus - 1,70. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Europa u dobrom plusu, evo sad i Ameri isto.
Mi u minus - 1,70. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Mi smo spojili praznike, kakav FED i posla oko dijonica
Zato ovo svi naši veliki ulagaci preko bare u najboljoj varijanti vrte lovu za par sto dolara gubitka zarade. Na ZSE nema nikakvog posebnog prokletstva. Tko je strpljiv, zna i razumije uvijek će vise zaradjivati i to puno vise od “naših vukova s Wall-Steeta”. Jadni smo mi kad nam ljudi koji nemaju nikakvih stručnih znanja, a još manje iskustva komentiraju trgovanje i povrate.
Kod nas je velika opsesija tim brojkama, pogotovo CROBEX. Sad je došlo do te psihe od ~2000. Bit će tu i odbijanaca, pogotovo na dividendušama koje se danas nude po pristojnim cijenama.
Zato ovo svi naši veliki ulagaci preko bare u najboljoj varijanti vrte lovu za par sto dolara gubitka zarade. Na ZSE nema nikakvog posebnog prokletstva. Tko je strpljiv, zna i razumije uvijek će više raditi i to puno više od “naših vukova s Wall-Steeta”. Jadni smo mi kad nam ljudi koji nemaju nikakvih stručnih znanja, a još manje iskustava komentiraju trgovanje i povrate.
neki dan rekoh ja da mi krobi ne djeluje stabilno i da bbi mogao lagano pasti, a neki naš vuk mi reče, da s koje strane ja to gledam, nadam se da ga danas gledamo s iste strane i da će sve završiti na ono moje lagano
I sad neka investitor bude pametan…. BofA (Bank of America) ima sasvim drugaciji pogled na Bear Market i trenutnu situaciju…
Obozavam ekipu koja crnjaci na dnu.
Obozavam ekipu koja crnjaci na dnu.
Ma ne biti zlocest prema LeChucku, ima jos vremena da bude u pravu..
dobro je da nam burza nije na ovome otoku, ne bi za kruv zaradili danas
crobi ispod 2000 a ljeto još nije ni počelo. možda će na jesen biti neki dobar ulaz. naravno na puno nižoj razini.
Fondovi krenuli u korekciju svojih perjanica ZABA, ERNT,...
U trgovini na polici gledam jednu pored druge boce Jamničke i Kale kalničke vode ATGR. Što kupiti, proradila mi je građanska svijest o jednakosti pred zakonom i prevarenim dioničarima JAMN i već znate odabralo sam?
pošteno. ja franck i badel ne kupujem ni pod razno.
U trgovini na polici gledam jednu pored druge boce Jamničke i Kale kalničke vode ATGR. Što kupiti, proradila mi je građanska svijest o jednakosti pred zakonom i prevarenim dioničarima JAMN i već znate odabralo sam?
Romerquelle?
ja pazim što kupujem na burzi da poslije ne moram paziti u trgovalkim centrima, preventiva
Kad vanka luduju, mi polako.
https://www.investing.com/indices/major-indices
CBOE VIX na 30...
https://www.investing.com/indices/major-indices
CBOE VIX na 30...
I brodari dobro potegli.
Bas me interesira do kada ce ova euforija trajati, jeli kratkog dana ili...
CBOE VIX na 30...
https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true
I brodari dobro potegli.
Bas me interesira do kada ce ova euforija trajati, jeli kratkog dana ili...
Vele da ti 'medvjeđi' rallyji idu po 10 do 15% maksimalno, a onda opet hlađenje. Ali sada više ništa nije normalno. O brodarima ne znam gotovo ništa, ali kad promatram to tržište vani, smjer je nejasan. Problem je splet faktora koji su sada aktualni i velika povećanja kamatnih stopa koja nisu bila očekivana. Ako se taj trend povećanja nastavi ovim (ili i većim?!) intenzitetom, središnje banke će doslovno morati 'hodati po jajima' da ne induciraju neku recesiju. Nightmare scenarij je stagflacija. Postoji dosta manja šansa da do toga dođe, nego do recesije, ali nije zanemariva.
Najjača mi je ekipa koja kaže da je 'dobro' da povremeno dođe do 'hlađenja' ekonomije, recesije, itd..
To je kao da kažem da je dobro povremeno slomiti ruku ili nogu..