u moskvi index +30% kod nas je peeeeetak
Slobodno ti kupi u Moskvi ...
bome, nema odbijanca po eu nakon jučerašnjih minusa...dax na otvaranju sa 1,3 korigirao na 0,3 i ide prema dolje...us futuresi isto 1% crveni
Tko od nas moze tvrditi da zna gdje je dno?
ne bi htio biti bezobrazan, ali ako vi takvo pitanje postavljate, što da mi odgovorimo
Niste bezobrazni. To je bilo retoricko pitanje. Ni od koga ne ocekujem odgovor.
Bilo kuda, market maker svuda...
E pa jutros ih ne vidim. Ili spavaju, ili su se povukli u zaklon
Danas bi isto mogli gledati slobodan pad.
Ceka se ima li jos prodavaca.
Croby se zeleni...
šta fali moskvi? da li ti smrdi njihova para?
Croby se zeleni...
koliko smo jučer otresli, danas se bez +3,5 i 20mil.ne računa za ozbiljnu trgovinu
Croby se zeleni...
koliko smo jučer otresli, danas se bez +3,5 i 20mil.ne računa za ozbiljnu trgovinu
isto kako jučer nije bilo najpametnije prodavati po bidu u panici, danas vjerovatno nije uputno kupovati po asku u ovom "refleksnom reliju" nakon velikog pada......
Samo se na Ruskim papirima dogodila kataklizma, ostatak svijeta zapravo ništa strašno, samo mala crvena crtica na grafu.
Gotovo sve je iznad razina od prije godinu dana osim Gamestonka i čudnih tech papira, čak je i zse bitno iznad razina od prošlog proljeća.
Tada više nisu prijetili lockdowni, još inflacija nije bila ni blizu današnje, a bilokakav rat u Europi je izgledao kao znanstvena fantastika.
Sutra smo u zelenome,ali necemo nadoknaditi danasnji pad od 6,5%.
Predpostavljam +-2%.
Kako rekoh, tako i bude.
Vratit cemo se slijedeci tjedan, izvjesca ce biti dobra, a rat nece jos dugo.
Predpostavljam +-2%.
Kako rekoh, tako i bude.
Uz dobra izvjesca, kraj pandemije i novca sa Opte, iducih mjeseci smo u plusu.
Ne znam kako ce zavrsiti rat u Ukrajini, ali ako ne ide dalje od Ukrajine, a zapad se zaustavi na sankcijama Rusiji, rat uskoro nece vise utjecati na globalne burze.
22mil. + skoro 3% , u odnosu na jutrošnju procjenu fali nam +0,5% i nekoliko izvješća
Da li se meni učinilo ili je u bloku prošla transakcija od 100 000 komada dionica HT ?
U 4Q 21 BDP rastao 9.7%...sada je i službeno BDP u 2021 godini i to onaj REALNi je premašio BDP iz 2019 godine... Potpuni oporavak hrvatske ekonomije
Display MoreDisplay Morei tako ste vi meni palac dolje početkom siječnja kada sam trubila da burza raste u osvit pada......, i da treba pola u papir, pola u cash
I kada sam vikala da treba kupiti zlato. evo ga na 2000 dolar unca
Danas ima na sniženju i do 15% lijepih velikih papira sa stabilnim poslovanjem, reklo bi se prilika, kada bi znali kuda ovo vodi ?
U dugačak rat koji će imati posljedica i na europsko gospodarstvo ?
U daljnje štampanje novaca, inflaciju ?
U recesiju iza ugla ?
U nuklearnu katastrofu ?
A sto ce biti? Bogati ce postati bogatiji, siromasni siromasniji.
I prije 2 godine je bio smak svijeta, ljudi su bacali papire kao danas, da bi uskoro krenuo rebound, krajem godine all time high, a nista nije bilo bolje ni gore.
I dalje mislim da je glavni sistemski rizik u USA inflacija i prezaduzenost, a ne ruskoukrajinski sukob. Dvije godine se stampao novac bez pokrica, napucavale se futuristicke high tech dionice isto bez pokrica. Ruzno je to reci, ali u ratu se i zaradjuje. Raste industrija. Upravo to su Ameri mozda i htjeli. Priliku da pokrenu realno gospodarstvo. Ja ne vjerujem u 3 svj rat ili nuklearni rat, ali sada ce biti puno razloga za ulaganje u vojnu industriju i proizvodnju. Americki rast se uvelike temelji
Predpostavljam +-2%.
Kako rekoh, tako i bude.
Pricekajte malo...
Kako rekoh, tako i bude.
Uz dobra izvjesca, kraj pandemije i novca sa Opte, iducih mjeseci smo u plusu.
Ne znam kako ce zavrsiti rat u Ukrajini, ali ako ne ide dalje od Ukrajine, a zapad se zaustavi na sankcijama Rusiji, rat uskoro nece vise utjecati na globalne burze.
Lijepe želje, no američkoj ekonomiji treba malo duži rat u EU.
Ljudi što očekujte od jutra...hoćemo ići u plus ili će opet biti panika....ja znam da su sad dioničari ADPL i PTKM u nezavidnoj situaciji i da će tu biti nekog pada, ali ovo ostalo ne vidim razlog?!
Ljudi što očekujte od jutra...hoćemo ići u plus ili će opet biti panika....ja znam da su sad dioničari ADPL i PTKM u nezavidnoj situaciji i da će tu biti nekog pada, ali ovo ostalo ne vidim razlog?!
svatko mora za sebe donijeti odluku, kao što je bilo uvijek i do sada
PRIJE 22 MINUTE
BORRELL: ŠALJEMO VOJNE AVIONE
Predsjednik Europskog parlamenta Joseph Borrell rekao je da će EU, u sklopu vojne pomoći, Ukrajini poslati borbene avione.
je li stanje toliko kritično ili samo navlače kišu ?
ni ovo nije baš ohrabrujuće
ostaje naravno pitanje, tko će mu ga platiti, Putin sigurno neće
na ovo bi i najsmireniji štakor po.izdio
sada me samo zanima , mogu li mu i te bombe poništiti, ako mogu, onda će deratizacija biti uspješna
Display MoreLjudi što očekujte od jutra...hoćemo ići u plus ili će opet biti panika....ja znam da su sad dioničari ADPL i PTKM u nezavidnoj situaciji i da će tu biti nekog pada, ali ovo ostalo ne vidim razlog?!
svatko mora za sebe donijeti odluku, kao što je bilo uvijek i do sada
PRIJE 22 MINUTE
Predsjednik Europskog parlamenta Joseph Borrell rekao je da će EU, u sklopu vojne pomoći, Ukrajini poslati borbene avione.
Mislim MOEX će sutra na nulu doći, ako i otvore buru...a zapadne burze vole ratove?! pogle kolega Njemačku digla vojni budžet na 113 milijardi dolara(podupali ga)...
Eno Bosanci su već preuzeli Sberbank...
Sutra će biti crveni dan, pitanje je samo koliko....meni se čini da bi moglo prilično, barem EU tržišta
Display MoreDisplay Moresvatko mora za sebe donijeti odluku, kao što je bilo uvijek i do sada
PRIJE 22 MINUTE
Mislim MOEX će sutra na nulu doći, ako i otvore buru...a zapadne burze vole ratove?! pogle kolega Njemačku digla vojni budžet na 113 milijardi dolara(podupali ga)...
Eno Bosanci su već preuzeli Sberbank...
i srpski kralj šećera se osladio hrvatskim dijelom i to već odavno