sada bi nam ona dobro došla
Dao Bog da ti na metli onda dođe doma, vjerojatno bi s njom došla eskadrila stručnjaka koji bi radili besplatno-tzv. neformalna skupina
sada bi nam ona dobro došla
Dao Bog da ti na metli onda dođe doma, vjerojatno bi s njom došla eskadrila stručnjaka koji bi radili besplatno-tzv. neformalna skupina
nisam čuo da netko osporava njenu stručnost
osobnost je nešto drugo
naravno, nema se tu što osporavati, upravo suprotno, dokazivati će se, i njena i njene ekipe...po kaznenim i drugim pravosudnim institucijama
Preneseno sa index.h
možda ovo pomicanje sata zbuni virus pa se povuče
A nama Wall Street piše da ne pokušavamo tajmirati market
Kakvi pajaci. U poslu u kojem je tajming sveti gral svega oni svojim pretplatnicima govore da ne tajmiraju. Sjajno...
To sto je prodao je samo 3% njegove ukupne imovine u Amazonu. To je radio i prijasnjih godina. Evo u nastavku jedan citat.
"Bezos made similarly massive sales of Amazon stock in 2019 and 2017, and has said he sells at least $1 billion of Amazon stock a year to fund his rocket startup, Blue Origin."
To sto je prodao je samo 3% njegove ukupne imovine u Amazonu. To je radio i prijasnjih godina. Evo u nastavku jedan citat.
"Bezos made similarly massive sales of Amazon stock in 2019 and 2017, and has said he sells at least $1 billion of Amazon stock a year to fund his rocket startup, Blue Origin."
Bezos nakon prodaje ima preko 12% Amazona sto prema trenutnim tržišnim cijenama vrijedi preko 110 milijardi dolara.
Lani je doticni bio “težak” 131 mlrd USD.
Džabica je i Caru slatka, stara je narodna
Zanimljiv je bio sell-off zadnjih sat vremena u SAD. Očito je strah najjaci drajver marketa. Obzirom na dva neradna dana svi su u strahu preko bare sto će se tamo dogadjati. A ni s ove strane oceana nije situacija je slična.
Zna se sto ce biti. Bit ce rast brojeva, klikova i opce paranoje. I naravno debeli minus u ponedjeljak.
Zna se sto ce biti. Bit ce rast brojeva, klikova i opce paranoje. I naravno debeli minus u ponedjeljak.
to je vec standard postao, zato petkom u cash i pon nazad nize
Hoteljeri, iako na burzi ne pisu nista, ocito Imaju jako dobar visibility na utjecaj covida u narednih 12 mjeseci. Ko hebe male dionicare...
... jedna velika opasnost iza ugla za EU, Italija kojoj prijeti svasta... sa zapletom spustanja kreditnog rejtinga, sto se u konacnici moze preliti i na okruzenje...
Poslije ovih strmop...avanja, mozemo malo uključiti i bojice. Neznam što bi se trebalo desiti da se ovaj scenario ne ostvari?!
Za sad stvari stoje ovako. Glavni trend je još tu.
Hoteljeri, iako na burzi ne pisu nista, ocito Imaju jako dobar visibility na utjecaj covida u narednih 12 mjeseci. Ko hebe male dionicare...
Pa fini su im prijedlozi. Znači otprilike oslobađanje svih poreza i doprinosa, država plaća plaće i daje bespovratna sredstva za likvidnost, te reprogram kredita. Ovdje su nabrojali sve što im je palo na pamet. Sav teret snose porezni obveznici.
I tata bi sine!
Poslije ovih strmop...avanja, mozemo malo uključiti i bojice. Neznam što bi se trebalo desiti da se ovaj scenario ne ostvari?!
Ja sam očekivao rast do 2800-2900 (0,5-0,618 Fib) pa tek onda nazad dolje, isto tako i za Crobex. Preslab bi ovo bio dead cat bounce. Nismo još imali jedan ozbiljan "reversion to mean". 50EMA mi za to izgleda idealan, a što koincidira za 0,5-0,618 Fib. Ali tko će ga više znati.
Ja sam očekivao rast do 2800-2900 (0,5-0,618 Fib) pa tek onda nazad dolje, isto tako i za Crobex. Preslab bi ovo bio dead cat bounce. Nismo još imali jedan ozbiljan "reversion to mean". 50EMA mi za to izgleda idealan, a što koincidira za 0,5-0,618 Fib. Ali tko će ga više znati.
Sigurno je da se oni drze tih otpora, fiboa, pa tako ako se ponisti crta glavnog trenda to je moguće. I u tom scenariju glavni count ostaje do jedinice, a i za C ima dovoljno prostora kao i simetrije.
Ma kaj oni znaju, nisu pitali Barika.
Pa fini su im prijedlozi. Znači otprilike oslobađanje svih poreza i doprinosa, država plaća plaće i daje bespovratna sredstva za likvidnost, te reprogram kredita. Ovdje su nabrojali sve što im je palo na pamet. Sav teret snose porezni obveznici.
I tata bi sine!
Upitnik?!!! Porezni obveznici? Pa hotelijeri su najveci porezni obveznici!! Kakve ti to gluposti pises??! Kad turizam nosi 17% BDPa, onda imaju pravo i na ustupke kad im prijeti katastrofa... Meni je barem to skroz logicno... 30 godina uplacuju nemile novce u drzavni proracun i sad da im drzava ne pomogne kada im je najpotrebnije, ne znam, nisi mi bas jasan... Traze maleni dio love koju su uplatili unatrag 30 godina...
Nacin na koji traze - zele sve i svasta, a pristat ce na 50% toga, to je pregovaranje 1-on-1, ako nisi prosao tu skolicu, krajnje ti je vrijeme da prodjes...
Hotelijeri pune proracun, a mirovinski fondovi su vlasnici ogromne kolicine dionica hotelijerskih kompanija... Ovdje ce drzava MORATI reagirati i prihvatiti vecinu ovoga sto oni traze jer inace pucaju sami sebi u koljeno koje ce onesposobiti cijelu nogu na dugi niz godina... Pa onda nece biti niti mirovina, niti placa drzavnim sluzbenicima, niti icega sljedece godine... Da li to stvarno zelis?
Jel sad malo jasnije zasto imaju pravo na to sto traze?