Zlato u ovom slučaju bi trebalo biti zic
Predviđati cijene je potpuno iracionalno kao i mlaćenje prazne slame. svatko se može registrirati i pisati bez veze.
takvim alatima i modelima i specifičnim znanjima raspolažu rjetki.
ovo da se vi bavite teorijama zavjere, to je odlično jer je opširna tema i nema veze sa dionicama.Forum neće puno izgubiti a teorija zavjere možda dobije eksperta.
Trenutno snažni buy signali na ZSE kod gotovo svih najjačih dionica. Sa virusom i uz virus ce se živjeti i moguće da je tržište prošlo dno. Ne zaboravimo da su naše cijene prije pada bile jako nisko. Iza Valamara, hotelijera stala je država sa po 3.250 mjesečno po radniku a oni smanjili plaće 40% i opozvali dividdu sa 6% prinosa. Zvuči odlična terapija za restart. Adris, AD Plastik, Atlantic, Ericson Nikola Tesla, RIVP Valamar, Maistra, HT, Optima, Podravka izgledaju na ovima cijenama vrijedne pažnje. Svjetska trzista u usponu. Korona je najviše ukalkulirana u ZSE Prime dionice.
Nevjerojatna je količina floskula ovdje rečena. A da ne pričam o zamjeni teza. Upravo kolega Mr. Profesionalac radi ono za što me optužuje. Ja san naveo "trebalo bi", "moglo bi", "a što ako....", dakle jasno sam naglasio da zapravo i nemam pojma što će se zbiti u bliskoj budućnosti. Argumentirao sam rast zlata emitiranjem ukupne novčane mase a kolega Profesionalac drvi po svome.
Pazi ti ove snažne izjave "snažni buy signal na ZSE" , "odlična terapija za restart", "izgledne prilike", "korona je ukalkulirana". Pa kolega otkuda vam pravo da to tvrdite? Jer tako pišu samo oni koji rade u fond industriji. Obrazac je jasno vidljiv i petogodišnjaku.
Ovim putem molim admina da ne briše. Ja samo odgovaram na nesuvisle pokušaje zamjene teza.