Molim da mi se dozvoli psovanje ovih prodavača na KOTR2 jer nisam na vrijeme imao sredstva za kupnju.
Ja sam nesto kupio malo danas. Sunašce naše jos ima toga dosta tako da nisi zakasnio. Mozda cak dobijes i popust ako budes strpljiv.
Molim da mi se dozvoli psovanje ovih prodavača na KOTR2 jer nisam na vrijeme imao sredstva za kupnju.
Ja sam nesto kupio malo danas. Sunašce naše jos ima toga dosta tako da nisi zakasnio. Mozda cak dobijes i popust ako budes strpljiv.
Isti taj Bakic je na sva usta hvalio DDJH, DLKV, ARNT...sve su vidimo i gdje i sta su prosle. Jedino je sa RIVP imao pogodak
a sto fali ddjh-u i dlkv-u ??
bakic.......ptkm tep vart...
Slobodno udri🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
svima nama škripi već jako dugo, a cilj nije spasiti nista nego drpati i pričati bajke. Kada ce tome vec doci kraj ?
Cim Nijemci kazu jbga i spoje nazad plinovode. Iako i ovo buduce smanjenje cijena nafte nije za odbacit.
Europa ima svega, no nazalost nedovoljno energije i za trenutne potrebe, a kamoli buducnost. To je ocito jasno i amerikancima i rusima ali nama unutar Europe ocito jos nije.
mi ćemo na struju i s indijcima koji vrte vjetrenjače .....
dkvs, vpik...ali i adpl dobro jamio
Tehnička analiza na ZSE ? Evo što kaže Džipi iliti Čato
Tehnička analiza gubi značaj na nelikvidnim tržištima jer njezina predviđanja ovise o uzorcima u cijeni i volumenu koji proizlaze iz kolektivnog ponašanja tržišta. Na nelikvidnim tržištima takvi uzorci su nepouzdani iz nekoliko razloga:
Primjer koliko dionice mogu rasti, znači nije da moraju pasti jer su već dosta narasle.
„Razvoj vrijednosti naših dionica se jedino može nazvati fenomenalnim“, kaže Papperger. „Bilježimo porast vrijednosti od preko 2.000 posto u posljednjih deset godina"
A po svemu sudeći rast će se nastaviti brutalno.
" Samo tijekom Münchenske sigurnosne konferencije prije nekoliko tjedana je u Rheinmetallu vladala prava gužva visokih gostiju: čak pedesetak predsjednika država ili vlada ili njihovih nadležnih ministara je tražilo sastanak i s jednim od najvećih njemačkih proizvođača oružja. U sjedištu tvrtke u Düsseldorfu trenutno se nalaze upiti i narudžbe u vrijednosti od 55 milijardi eura - 17 milijardi više nego ionako rekordne prošle godine i više nego ikad do sad, piše Deustche Welle."
"prihod i dobit porasli su za oko 35 posto. Rast bi i ove godine trebao ostati u tim razmjerima, a Papperger je uvjeren kako je i to „tek početak.“