I Agram je nedostupan ??
ne radi
I Agram je nedostupan ??
ne radi
erste radi...jos da mi je novaca pa da brzo to iskoristim
evo da imate info promjena
Agram radi, barem meni.
Hita i dalje ne radi...situacija? ATPL?
njima se to stvarno vrlo rijetko događa.... ali ne radi
Netko možda kontaktirao HITU?
Na njihovim stranicama nema nikakva obavijest.
HITA radi, barem meni...
HITA upravo proradila...
Sta se tresete nema do poslje rucka nista radilo ili neradilo..
Nije da nešto intenzivno pratim, ali zašto imam dojam da se ne dopušta rast ATPL???
Nije da nešto intenzivno pratim, ali zašto imam dojam da se ne dopušta rast ATPL???
Možda je vlada, možda je SPC
Baš sam išao poviriti trgovanje na SPAN-u.
Onako "odokativno" znači ne baš u cent točno. Ove se godine trgovalo iznad 60€ sa 284.516 dionica uz iznos od 17.071.746,80€
Koliki su tu zaglavili sad tek vidim!
Baš sam išao poviriti trgovanje na SPAN-u.
Onako "odokativno" znači ne baš u cent točno. Ove se godine trgovalo iznad 60€ sa 284.516 dionica uz iznos od 17.071.746,80€
Koliki su tu zaglavili sad tek vidim!
Zaglavili su jedino ako su kupovali s namjerom da za nekoliko mjeseci protrejdaju dionice i zarade za korpu bureka. Nisu zaglavili ako su kupovali dugoročno i sa duljim vremenskim horizontom na umu.
Što me podsjeća na onu - Dugoročni ulagatelj je špekulant koji se nije izvukao na vrijeme 😋
Žafrkavam vas.
Nemam span.
Imala ga sat vremena i kad sam vidjela da je trgovanje ni za rep ni za glavu, izletila.
Ne pratim ga više, al' moram vas žafrkavati.
Ili imate čvrstu vjeru, ili dobre živce, ili jedno i drugo
Potvrdu da treba biti strpljiv daje mi i slovenski fond koji ulaže u IT sektor, intenzivirali su kupnju po 54 i 55 Eura
Što me podsjeća na onu - Dugoročni ulagatelj je špekulant koji se nije izvukao na vrijeme 😋
ADRS po 100 € +36% wtf???
Po 100e protrgovane 3 dionice bome zarada za pamćenje🤔
Sve skupa reklo bi se da Adris kupuje LPLH, a opskrbljivati ce ih Atgr
Sve skupa reklo bi se da Adris kupuje LPLH, a opskrbljivati ce ih Atgr
meni se opat čini da su sve samo jednostavno došle na red,
jer ova burza i nije ništa drugo nego obična redaljka i samo ovisi na kojoj je tko strani, jer o tome uvelike ovisi njegovo (ne)zadovoljstvo