Stvarno mi nije jasno kak moj "monitor" griješi ili je danas najveći promet sa "brašnom", valjda se očekuje nestašica...
A što je sa turistima, zaspali su do kraja!???
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Stvarno mi nije jasno kak moj "monitor" griješi ili je danas najveći promet sa "brašnom", valjda se očekuje nestašica...
A što je sa turistima, zaspali su do kraja!???Jel mozda ovo ima kakve veze?
Global rice shortage is set to be the biggest in 20 yearsRice production for the marketing year ending July 2023 is set to log its largest production shortfall in two decades, according to Fitch Solutions.www.cnbc.com -
Čekam pare od IKBA da nadokupim CKML.
Nije da je neka nestašica brašna nego je se pojeo nalog koji je već dugo kočio rast cijene. A sada nema nekog većeg prodajnog naloga, može odletiti u 3PM.
No bio je i neki veći prodajni na CKML pa se povukao. Nestao. Sakrio. Nema ga kao ni mojih para od IKBA. A dolazi vikend. Nemam ni za lajnu.
-
Izgleda da je sasvim izvjesno tko je zvjezda dana.
THNK - samo danas od 17.30 do 23.00
Kako se ono kaze: "Besploslen pop i jarice krsti".......a THNKu salje u nebo.
Nemam dionice.
-
Manje lajni, više u papire
Ako ne upremo, ode mast u propast . Crobex je na otporu
-
A što je sa turistima, zaspali su do kraja!???Kolega Miki Maus ,monitor ne griješi, mlinari očekuju izdašan ušur na “ brašnu”, slijedeci tjedan trebao bi stići poziv za GS.
-
Čekam pare od IKBA da nadokupim CKML.
Nije da je neka nestašica brašna nego je se pojeo nalog koji je već dugo kočio rast cijene. A sada nema nekog većeg prodajnog naloga, može odletiti u 3PM.
No bio je i neki veći prodajni na CKML pa se povukao. Nestao. Sakrio. Nema ga kao ni mojih para od IKBA. A dolazi vikend. Nemam ni za lajnu.
Malo čudno, meni je sijela dividenda danas već prije 2.
-
A što je sa turistima, zaspali su do kraja!???Kolega Miki Maus ,monitor ne griješi, mlinari očekuju izdašan ušur na “ brašnu”, slijedeci tjedan trebao bi stići poziv za GS.
Baš sam se čudio... mislio sam da mlin na struju "dela", kad ono ne, već vodenica.... jeftino dela, a sve veći ušur uzima!
Baš da vidim jel se tko iz top10 nakitio, ako nije ne diram u "brašno"!
-
Sjela i meni nakon 15, ZABA.
Nisam stigao kupiti CKML. Zanijelo me u neke druge stvari.
Ratari u problemima. Jeftino ukrajinsko žito preplavilo i HrvatskuI HRVATSKI ratari su u mukama zbog jeftinih žitarica iz Ukrajine.www.index.hrAli čitajući ovo, ne znam jeli ovo dobro za CKML ili loše?
Previše sam zgažen da bih shvatio sada. Trebam mi odmor. Shvatit ću do ponedjeljka😅
-
Manje lajni, više u papire
Ako ne upremo, ode mast u propast . Crobex je na otporu
Zloćka moja, hvala tebi na crtanju, ali što da uprem, kada čekam da se riješim spana i ostaje mi ulpl, sve ti je jasno .
-
-
Sva sreca da su kupili po multipli od 5 jerbo skoro da nisu nista zaradili prodajuci po 20..
QuoteViktoriya Boklag, izvršna direktorica United Groupe kaže da je oduševljena što su uspjeli tako kvalitetno reorganizirati TowerCo dio poslovanja. Navodi se da je prodajom TowerCo ostvarila multiplu od 20,1x (EV/EBITDAI) za vrijednost od 1,22 milijarde eura.
Vlasnik N1, Nove TV i Telemacha prodao tornjeve za 1,22 milijarde eura, doznali smo tko su kupci!Tornjeve su prodali za 20 puta veću cijenu od operativne dobitinovac.jutarnji.hr -
Sva sreca da su kupili po multipli od 5 jerbo skoro da nisu nista zaradili prodajuci po 20..
QuoteViktoriya Boklag, izvršna direktorica United Groupe kaže da je oduševljena što su uspjeli tako kvalitetno reorganizirati TowerCo dio poslovanja. Navodi se da je prodajom TowerCo ostvarila multiplu od 20,1x (EV/EBITDAI) za vrijednost od 1,22 milijarde eura.
predlažem uprave Zabe i HT za menadžere godine 🤡
-
Jesus i svi Sveci, zašto sam zapanjena , a toliko je sve bilo očekivano
-
Ponovno Susman pokusava jeftino do dionica:
https://www.skdd.hr/portal/f?p=100:2:16801852834459::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE:PRHXUG,10,17508
Ista cijena kao u neuspjesnom spajanju 100 u 1 (2950€)
I dalje pohlepa na djelu, ne zeli nista podijeliti, ostaje mu i dalje obaveza 100mil kuna uplatiti, ili u dobrotvorne ili u Prfc.
Samo to je cca 4500€ po dionici.
-
Sa obzirom da Ckml imaju sto posredno preko Trgovine Krk lanac maloprodaje a preko NTL-a nepsredno imaju manjinski interes u maloprodaji ove cijene jeftinog ukrajinskog zita mogu donekle povecati marzu Ckml.Tako ja to vidim
-
Ovaj tjedan bi mogao biti zanimljiv s obzirom da stiže većina izvješća za Q1.
Naravno, kraljica opet stiže među posljednjima u petak 28.04. iza 16h, bar
tako piše u kalendaru događanja za ATPL
-
Počeo jutros treći svjetski rat, ili ptice selice selite novac u mlinove ?
Uvijek isto.
Svjetliti ćete ko' božićno drvce, al' tko sam ja, ptica zloguka, da vam kvarim veselje i kradem snove
No, idem ja lonce i poklopce
Kako je jedan davno rekao- nek' se primim kuhače, jer za burzu nisam
-
Lol, kad odem na stranicu ZSE, piše mi na pojedinim dionicama da "nema ponuda".
-
Počeo jutros treći svjetski rat, ili ptice selice selite novac u mlinove ?
Uvijek isto.
Svjetliti ćete ko' božićno drvce, al' tko sam ja, ptica zloguka, da vam kvarim veselje i kradem snove
No, idem ja lonce i poklopce
Kako je jedan davno rekao- nek' se primim kuhače, jer za burzu nisam
najbolje se držati velikih mlinova, razgovarao sam s jednim manjim mlinarom, kaže da oni nemaju šanse opstati uz ovakve cijene pšenice, jer su uglavnom punili kapacitete domaćom po visokoj cijeni,
osim toga, za velike uvijek postoji mogućnost da ih netko preuzme
kako vidimo ni danas robe ne nedostaje ni na jednoj strani, koja će biti u pravu
-
Zašto mi se čini da je još prerano za "bacati" papire?
Nije ni sredina tjedna još, a puno se toga ne zna bome!
Dionica je odradila "minijaturni" rast... a preuzimanje ili dividenda i poslovanje govori da mora puno više!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin