Još je danas bio i dobar dan, kakav zna biti, barem što se prometa tiče, tj. nije ispod 5 milja kuna.
Nekad na kraju dana pogledam broj transakcija po dionicama. Brate mili koja tuga...
Hoće li bit bolje... sumnjam...
Još je danas bio i dobar dan, kakav zna biti, barem što se prometa tiče, tj. nije ispod 5 milja kuna.
Nekad na kraju dana pogledam broj transakcija po dionicama. Brate mili koja tuga...
Hoće li bit bolje... sumnjam...
Na zalost dok renomirani ekonomisti pozivaju na sigurno ulaganje u nekretnine i skrinje za duboko nece tu biti velikog pomaka..
Na zalost dok renomirani ekonomisti pozivaju na sigurno ulaganje u nekretnine i skrinje za duboko nece tu biti velikog pomaka..
"Stručnjak" jos govori da n treba sva jaja u istu košaru ,pa savjetuje ljude da trpaju u nekretnine ,sam sebi skače u usta !
izgleda da je ljubu "ranilo" 2009-2010.-e kao i mnoge druge koji su/smo ko jeleni imali velika očekivanja i mislili da se us. kriza hipotekarnih kredita neće preliti na nas, pa sada malo crnjači ...inaće, i mene je deknulo 2009 ali do 2010 došao na nulu a 20011-12. imao prinos preko 100% i to sve na trejd, odnosno na hvatanju noževa na padajućem tržištu samo što su tada dnevni prometi iznosili 20-30 milja i moglo se...
... a glede nekretnina, evo nisam koristio auto jedno tri dana i kad su bili oni minusi prošli tjedan, idem natočiti tekućinu za stakla kad ono , nešto pojelo izolaciju sa haube, rupa vel. lopte ... zavuklo se nešto u motor dok je auto stajao parkiran, valjda miševi ili kakve voluharice ...eto ti što ti je nekretnina...i to nakon samo tri dana...a taj flis ispod haube, ne samo da košta, nego ga uopće nema novog niti za kupiti
izgleda da je ljubu "ranilo" 2009-2010.-e kao i mnoge druge koji su/smo ko jeleni imali velika očekivanja i mislili da se us. kriza hipotekarnih kredita neće preliti na nas, pa sada malo crnjači ...inaće, i mene je deknulo 2009 ali do 2010 došao na nulu a 20011-12. imao prinos preko 100% i to sve na trejd, odnosno na hvatanju noževa na padajućem tržištu samo što su tada dnevni prometi iznosili 20-30 milja i moglo se...
... a glede nekretnina, evo nisam koristio auto jedno tri dana i kad su bili oni minusi prošli tjedan, idem natočiti tekućinu za stakla kad ono , nešto pojelo izolaciju sa haube, rupa vel. lopte ... zavuklo se nešto u motor dok je auto stajao parkiran, valjda miševi ili kakve voluharice ...eto ti što ti je nekretnina...i to nakon samo tri dana...a taj flis ispod haube, ne samo da košta, nego ga uopće nema novog niti za kupiti
ma to ti ni netreba..
Svakog volim čuti, pa i te dr.mr.sc.prof. likove. Jurčića cijenim, al ovo što piše u članku, to je teška budalaština! Više gluposti je izrekao. Strašno.
Samo ako odeš u dućan i kupiš zalihe hrane spasio si par tisuća kuna od inflacije. Naravno, sve treba pojesti na vrijeme jer ode rok trajanja. Ne mogu kupiti finih stvari za jesti i čekati s njima 5 godina...
Ne znam, ne pada mi na pamet da kupim tisuće konzervi sardina u ulju ili tisuće tegli meda pa to skladištim, dulji im je rok trajanja. Valjda se Ljubo štiti na takav način 😁.
Ako ne to, ići na preskupu nekretninu pred početak turbulentnih vremena i očekivati da na njoj ne popušim je vrlo zeznuta strategija
Gdje je doktorirao osim u bandicevom holdingu?
Primjetili ste koliko je mlrd kn dr ljubo svojim nadzorom u holdingu sprzio?
Komunjarski mentalni sklop ne razumije koliko je rada i odricanja potrebno da se te mlrd ustede.
Spreman je on za jos takvih poteza, sad je u formi, kritizira Tomosevica jer ne daje sansu njegovom talentu.
Savjet ulaganja u nekretnine na povijesnom vrhu cijena?
Dno dna ekonomske misli i prakse.
Takav je moj osobni dojam i videnje.
nakon ovog savjeta ja sam u totalnom problemu.......nevidim nikakvu potrebu da kupim stan i rentam, a opet, keša imam ali ako za njega kupim škrinje i svinjske polovice sve to mi ne stane u podrum pa ipak moram kupit kuću gdje ću sve te škrinje i svinjske polovice uskladištit.......i do sada sam bio u problemu što napraviti i koje dionice odabrati a nakon ovog savjeta sam se totalno pogubio.......tek nakon ovog savjeta mi je potreban savjet......pomozite ljudi svojim savjetom.....ak treba i đuru i igu i viro ču kupit, i dalekovod ako treba samo da ne moram mislit gdje ču sa svim tim škrinjama......ovo sa škrinjama je sigurno prikrivena reklama za pevec......
nakon ovog savjeta ja sam u totalnom problemu.......nevidim nikakvu potrebu da kupim stan i rentam, a opet, keša imam ali ako za njega kupim škrinje i svinjske polovice sve to mi ne stane u podrum pa ipak moram kupit kuću gdje ću sve te škrinje i svinjske polovice uskladištit.......i do sada sam bio u problemu što napraviti i koje dionice odabrati a nakon ovog savjeta sam se totalno pogubio.......tek nakon ovog savjeta mi je potreban savjet......pomozite ljudi svojim savjetom.....ak treba i đuru i igu i viro ču kupit, i dalekovod ako treba samo da ne moram mislit gdje ču sa svim tim škrinjama......ovo sa škrinjama je sigurno prikrivena reklama za pevec......
napravi "pomoćni objekt" uz kuću, onaj za kojeg ti ne treba građevinska dozvola i/ili legalizacija.
a ako se škrinje prepune, uvijek možeš otvoriti mesnicu, onako, na crnjaka
Najgore od svega što je dr. Ljubo predavač na ekonomiji i prenosi svoje gluposti na mlade naraštaje
stvarno paradoksalno ali takav jedino i je osvrt na jučerašnje trgovanje......ukratko i plastično pojašnjeno.......Fed poručuje da če burze ostati bez love duplo brže od zadnje najave (a i to je vjerovatno pre blago ali burze su to i očekivale od slabića) te de će i kamate podići ranije i to vjerovatno 3 puta a burze su bile oduševljene zbog toga.......to valjda tako mora biti dok love još ima......i zato, ajmo svi zajedno : "nemože nam nitko ništa jači smo od sudbine".......baš me zanima kako bi se vanjske burze mogle pokreniti nagodinu i ponoviti ovogodišnji rezultat.....ako im mi sa zse ne pomognemo nema im spasa......
Kakav stručnjak, takvi su mu i savjeti... Baš šteta što nije uspio postati premijer.
Problem je samo što dobiva medijskog prostora.
Ma na zagrebačkoj ekonomiji sve vrvi od uvezenih stručnjaka iz susjedne federacije. Vidi se i po tome da smo kopirali mnoge modele njihove uspješne ekonomije.
pomalo,oni su jos na dogovornoj ekonomiji ,mozda za jedno 20 g dođu do trzisne ekonomije
Sada studiraju nedozvoljeno koncentraciju na tržištu kroz nacionalističku retoriku dva protiv jedan, hrv i srb protiv boš, hrv i boš protiv srb, boš i srb protiv hrv. Vrlo inovativna kombinatorika.
Fjucersi vani u gadnom minus, poceo je bozicni reli samo u kontra smijeru🤔
Evo su lijepo HPB unakazili nestrpljivi, vraćena na 620kn...i opet se ponavlja obrazac, poleti, pa padne...
Evo su lijepo HPB unakazili nestrpljivi, vraćena na 620kn...i opet se ponavlja obrazac, poleti, pa padne...
Dobro je još i izdržalo. Pad je i bio očekivan.
Kako god, ovo je jedna od rijetkih dionica za koju se ne brinem niti najmanje u kojem će smjeru.
Dobro je još i izdržalo. Pad je i bio očekivan.
Kako god, ovo je jedna od rijetkih dionica za koju se ne brinem niti najmanje u kojem će smjeru.
meni je žao što nemam keša za dokupit, a ne prodaje mi se drugo sa diskontom da bi kupio HPB.