Otvorit će ju oko 15.30 h. Zadnjih pola sata urnebesa. Da ne vidim, ne bih vjerovao.
Na Indexu su već krenuli.
Da krenuli, evo katastrofičnog članka o recesiji preko cijele stranice
Otvorit će ju oko 15.30 h. Zadnjih pola sata urnebesa. Da ne vidim, ne bih vjerovao.
Na Indexu su već krenuli.
Da krenuli, evo katastrofičnog članka o recesiji preko cijele stranice
Ima i dobrih vijesti: testiranje cjepiva na ljudima počinje početkom travnja:
Ovi vani su se malo oporavili. Uslijedit će val poticajnih mjera koje u EU uvijek dolaze sporo, u US puno brže i za čas će se gubitci prepoloviti.
Evo da će ih najaviti unutar 24h i da će se već sutra sve zeleniti
Eto, nek sami ja to doživio i iskusio a ne samo ovi veterani.
Hvala, ali nije trebalo
Ozbiljno, ovakva kapitulacija je poprilično šokantna - jesu li margini popucali možda?
Kod nas ce plenki poticati gastarbajtere da se vrati. Mogao je poticati i svemirce da se dosele. Ucinak bi bio jednak. Nula jednih, nula drugih
je li ovo rekord na zse ?
Obavijest o nastavku trgovine dionicama |
Trgovina dionicama se nastavlja dana 09.03.2020. u 15:25 sati, od 15:25 do 15:40 sati u modalitetu predotvaranja, a nakon čega sukladno vremenu odvijanja pojedinih faza, ovisno o modalitetu trgovine u kojem se trguje dionicama. |
je li ovo rekord na zse ?
nije, 2008 je bilo 16 i više jedan dan
Kad je žena na vlasti, ima da nema recesije
Njemačka opet uskače u pomoć dodatnim najavljenim mjerama:
Njemačka kap u moru naspram cijelog svijeta.
US vec na samo 4.6% minusa a mi maj....na - 10 % Crobexa.
Dad trebaju sve kupovati...fondovi i mali ulagaci
Njemačka kap u moru naspram cijelog svijeta.
Pocela je kina sad ce ostali lova je ipak tu da se tiska
Nijemci odmah ulijeću sa kešovinom
Ovi vani su se malo oporavili. Uslijedit će val poticajnih mjera koje u EU uvijek dolaze sporo, u US puno brže i za čas će se gubitci prepoloviti.
Evo da će ih najaviti unutar 24h i da će se već sutra sve zeleniti
Četvrtina italije je u izolaciji na mjesec dana aloooo
I hrvatski političari već pripremaju zaštitne mjere na nama svojstven način. Prose. Zato smo se i učlanili u EU, zar ne?
Baš panika i histerija. Raspad 2009 nisam uopće doživio, bio sam na faksu, tak da mi je ovo nešto novo i na neki uvrnuti način i zanimljivo..
Malo bumo zaliječili rane, popili koju ljutu i to je to...život ide dalje. Šteta da Badel ide sa burze, sad je baš njihovo vrijeme.
Za prognoze oporavka neću ni pitati!?
I hrvatski političari već pripremaju zaštitne mjere na nama svojstven način. Prose. Zato smo se i učlanili u EU, zar ne?
njima je najveći problem gdje sada smjestiti djecu, jer nigdje nije sigurno
evo niti talijani više nisu preko -10%
Baš panika i histerija. Raspad 2009 nisam uopće doživio, bio sam na faksu, tak da mi je ovo nešto novo i na neki uvrnuti način i zanimljivo..
Malo bumo zaliječili rane, popili koju ljutu i to je to...život ide dalje. Šteta da Badel ide sa burze, sad je baš njihovo vrijeme.
Za prognoze oporavka neću ni pitati!?
Ne treba ti prognoza. Pogledaš samo koliko je išao oporavak od 2008. Nismo se još ni oporavili a opet raspad.