Why, why, why Delilah ?
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Vani je, čini se krenula korekcija, koja bi se idućih dana mogla preliti i kod nas.
DAX -2.81%
-
Ali su istovremeno amerikanci izglasali 900G$ injekcijskog suta. 600$ po nezaposlenom odmah i jos 300$ tjedno. Sto znaci da ce oni brzo opet prema gore. Englezi su si finu kasu zakuhali pa obzirom da svi jos jedemo iz istog lonca EU ide dolje.
I cini se da nista od brexit dogovora bez produzetaka. Borisu ce kosa odletiti sa glave cim to cuje. Vec mu i ovako stoji na sve strane.
-
Dec 23, 2019 13,304.77 13,331.86 13,285.55 13,300.98 13,300.98 DAX 21.12.2020
INDEXDB: DAXPrati
13.212,16 −418,35
Tek toliko da se vidi Dax index 23.12.2019. 13300 bodova
Dax index 21.12.2019 13.212 bodova (trenutna cijena s korekcijom u odnosu na jučer od -418 bodova)
Toliko o stvarnoj korekciji....
-
kakvo rušenje na OPTE::...
-
rušenje je svugdje. nikako se ne mogu oteti dojmu da strani vlasnici banaka i fondova sa domaćim satelitima namjerno rade na tome da totalno unište ovu burzu. nikakako mi nije jasno kako zaposlenici sa zse, hanfa, skdd dobijaju plaće? da li su svi oni na budžetu ili ipak trebaju iskazati nekakvu dobit? u ovim okolnostima ne znam šta oni mogu zaraditi.
-
Meni izgleda kao popriličan pad u jednom danu na DAX-u, a stranica https://www.teletrader.com/ se svako malo ruši.
DAX 13,138.52 -3.82% -
Na Optomi izlazi netko kome je sve dojadilo, ili vidi drugu bolju priliku.
Držim da je riječ o omanjem računu, jer veliki ne izlaze tako, poklapajući bid. Veliki izlaze uz jingle bells
Tako je to na plitkom tržištu. Hoćeš izaži, moraš dati popust
Ajde lijepo platite koliko čovjek traži i sve pet
Čudni ste vi.... svi bi da ciejna raste, a kupovali bi uz popust. Ne ide to tako
-
Dec 23, 2019 13,304.77 13,331.86 13,285.55 13,300.98 13,300.98 DAX 21.12.2020
INDEXDB: DAXPrati
13.212,16 −418,35
Tek toliko da se vidi Dax index 23.12.2019. 13300 bodova
Dax index 21.12.2019 13.212 bodova (trenutna cijena s korekcijom u odnosu na jučer od -418 bodova)
Toliko o stvarnoj korekciji....
Što nama vrijedi stvarna ili nestvarna korekcija na daxu kad je crobi stvarno tamo gdje je i cijene su tamo gdje jesu a ako netko hoće prodat može po dionici dobit onoliko koliko stvarno može a ne nestvarno.......
-
Dax je prosli tjedan rastao stalno a mi pomalo padali. Sada su oni u korekciji, pa i mi u korekciju😅
-
-
Meni izgleda kao popriličan pad u jednom danu na DAX-u
DAX 13,138.52 -3.82% U odnosu na godinu dana ranije Dax je u minusu s ovim padom za oko1%...do kraja dana vjerojatno i manje kad bi to prenijeli na Crobex koliko bi to Crobex danas trebao biti.
-
Meni izgleda kao popriličan pad u jednom danu na DAX-u
DAX 13,138.52 -3.82% U odnosu na godinu dana ranije Dax je u minusu s ovim padom za oko1%...do kraja dana vjerojatno i manje kad bi to prenijeli na Crobex koliko bi to Crobex danas trebao biti.
Da je baba muško zvala bi se Duško.....
-
U odnosu na godinu dana ranije Dax je u minusu s ovim padom za oko1%...do kraja dana vjerojatno i manje kad bi to prenijeli na Crobex koliko bi to Crobex danas trebao biti.
Da je baba muško zvala bi se Duško.....
Nije baba muško a ni Crobex Duško...pa se ne mogu ni stavljati u isti koš i uspoređivati to je bit moga posta...svaki od ta dva indexa imat će na kraju svoj razvoj....a kratkoročno mogu imati slične tendencije.
-
samo surfing što se mene tiće......ispucali smo vijesti o cjepivu a sad raja razmišlja hoče il neče se cijepit, a i ako svi hoče cjepiva nema za sve tako brzo (a tko zna jel taj dop i vrijedi nešto) a sad nam izbacuju neke nove covide i covid 2021pro verzije......možda su burze na to imune ali treba vidjet jel nas val bude digo il poklopio........a kad smo kod valova bilo bi dobro da nam i neki "surferi" stignu ovog ljeta jel neče bit dobro ako raja sa mora bude morala selit u Slavoniju jel tamo se pak radi brale.....😃😂
Covid 19 Patch v2.0 je izgleda napravio totalnu pomutnju na burzi. Eto nama i v2.1 kad se na proljeće stvari počnu stabilizirati
-
Ovo što se događa na burzama, direktna je posljedica toga što se događa sa V. Britanijom. Oni su fakat u frci, na granici panike. Naravno da burze ne mogu ostati imune na ovakvu situaciju.
-
I Ameri otvorili u crvenom. Ni baš neko veselje na vidiku u narednom razdoblju.
-
I Ameri otvorili u crvenom. Ni baš neko veselje na vidiku u narednom razdoblju.
reklo bi se korekcija sa najviših razina.. zbilja čudno za burzu
-
Vani burze padaju zbog mutacije korona virusa u Velikoj Britaniji.
Kod nas nije niti bio veliki pad. Sa dna tesko da mozes i puno pasti. Vidjeti cemo kuda to ide.
-
Pošto nije neki interes za cjepivom, moraju još dodatno uplašit narod, da bi procepljenost bila veća.Sad ćete vidjeti kako će se većina cijepiti....Odobrili su cjepljenje po hitnom postupku, sutra sve u zelenom..😀
-
Vani burze padaju zbog mutacije korona virusa u Velikoj Britaniji.
Kod nas nije niti bio veliki pad. Sa dna tesko da mozes i puno pasti. Vidjeti cemo kuda to ide.
Nije danas bio velik pad.
Mi se uvijek kasno ukljucujemo.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-