todor : točno je to što kažete ali ne zaboravite koliko je ljudi ušlo u dionicu IPOom.. koliko ljudi sada ima smanjenu plaću zbog corone ? Ko zna kome tih 69kom po vidi znači jako puno novaca ? Pa to je 12 000 kn.. ljudi krpaju kućni budžet.. pa to su nečije ajmo reć 2 realne prosječne plaće u ZG..
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
https://lider.media/poslovna-scena…-prihoda-133864
---------Najveći pad prihoda od promatranih kompanija čije dioncie čine sastav indeksa CROBEX10 imala je Adris Grupa. U prvih devet mjeseci ove godine ostvarila ukupne prihode od 3,88 milijardi kuna, što je za 19 posto manje nego u istom razdoblju lani, dok je neto dobit pala više od 78 posto zbog slabosti turističkog sektora, pokazuju podaci iz financijskog izvješća Adrisa. Konsolidirana neto dobit Grupe iznosila je u prvih devet mjeseci ove godine 141 milijun kuna, što je 78,7 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju.
Končar grupa i Podravka vrlo dobro, ostali s edrže ili slabije od toga
-
Končar grupa je relativno ok zato jer su prethodni rezultati bili loši pa je sad kakti duplo bolje. Puno zuje, malo meda daju. Preširoko grizu i s prevelikima se tuku, a bojim se da mentalitet i organizaciju još vuku iz Rade Končara. Bez obzira na sve, mogli bi jednog dana eksplodirat, valjda ćemo dočekati i to.
-
evo ja cu navesti jedan primjer Vlen kazete dionica je nelikvidna pa normalno da je nelikvidna jer mali ulagac nezeli prodavati firmu na P/E 2 pola book i odlicnom perspektivom u buducnosti kako mali nezeli prodavati dionicu sa takvim valuacijama a veliki investitor koji u ovom trenutku nezeli iz neznam kojeg razloga poceti skupljati istu a mali nemaju para dici je na neku fer vrijednost,vrijednosnica cami i nelikvidna je premda tesko da na regionalnim burzama mozete naci jos koju dionicu na P/E 2
-
Nitko normalan je ne zeli svojom kupnjom dici, naprotiv, cilj je kupiti sto vise za sto manje. Kao sto je cilj i prodati sto manje za sto vise. Bio to VLEN, kupus ili avioni
-
ako zelis kolicinu na ovim valuacijama neces puno skupiti
-
Ne znam za ostale, ali nikako mi nije sjeo ovaj novi izgled http://www.zse.hr. Hrpetina nabacanih informacija bez preglednosti a ono što tražiš teško je pronaći. Umjesto tih besmislenih podjela na tablice rast i pad, top 10, vodeće, službeno i redovito tržište, sve ponavljanje istoga, trebali su staviti samo jednu s više statističkih podataka u stupcima i mogućnosti sorta.
-
100 tisuća kuna prometa u prvih pola sata trgovanja
Jesus.
One day over the rainbow, netko će me isplatiti na Optimi i fijuuuuuuu, adio ZSE
A valjda je to i logičan slijed evoluiranja. Valjda ne možeš u srednju školu bez osnovne, valjda se ovo na ZSE , taj nauk, moralo proći.
Propustili smo bull epskih razmjera preko bare vrteći se ovdje u krug.
Putem su nas i opljačkali, tko god je stigao, i kad god je htio, sve lege artis. Od stečaja brzinom svjetlosti, do dokapitalizacija, fer cijena pri delistiranju itd itd
-
Svaka škola košta, a na ZSE se može svašta lošega naučiti. Što te ne ubije...
-
100 tisuća kuna prometa u prvih pola sata trgovanja
Jesus.
One day over the rainbow, netko će me isplatiti na Optimi i fijuuuuuuu, adio ZSE
A valjda je to i logičan slijed evoluiranja. Valjda ne možeš u srednju školu bez osnovne, valjda se ovo na ZSE , taj nauk, moralo proći.
Propustili smo bull epskih razmjera preko bare vrteći se ovdje u krug.
Putem su nas i opljačkali, tko god je stigao, i kad god je htio, sve lege artis. Od stečaja brzinom svjetlosti, do dokapitalizacija, fer cijena pri delistiranju itd itd
ali smo zato posljednja tri dana mogli uživati u predsjedničkoj debati oko polaganja vijenaca i paljenju svijeća, a to nema preko bare, tamo samo gledaš pare, mislim da je Milanović pogriješio što je svijeće zapalio plavim a ne crvenim upaljačem i očekujem da se još večeras o tome očituje u svim informativnim emisijama i kakvog on to ima kera, .ebate da mu nije rodovnik iz Jakopsfelda
-
-
pa nije ZSE osnovna ili srednja škola.. ovo je u najmanju ruku faks ili magisterij - ako si uspio izvući živu glavu i da si još zaradio ili dobro zaradio onda si fakat doktor..
-
-
Dođi Mesute Ozile da te očerupamo ko patku.. brzo bi taj utekao
-
Krenuli mirovnicu u shoping..bliži se black friday..
-
čini se da ništa od dokapa na valamaru
sretno svima koji čekaju na 15
-
Baš sada geladam, kad grof ima, grof nije cicija
Zašto platiti jeftinije, kada se može i skuplje, jesu li ovi naši ikada čuli za WVAP '
Široke su ruke i ne pitaju za cijenu
Heklam mu miška ako ovi neće i moju penziju skuriti . Ajde dobro, za desetak godina bude se sve to oporavilo
-
pa nije ZSE osnovna ili srednja škola.. ovo je u najmanju ruku faks ili magisterij - ako si uspio izvući živu glavu i da si još zaradio ili dobro zaradio onda si fakat doktor..
Upravo tako i sad kad se prebacimo preko bare ima da s tim znanjima mi njih očerupamo ko kokoši. Mogli bi ovdje otvoriti internacionalnu Ninja akademiju za specijalne investitorske vještine - tko ovo završi priznaju mu se svi postojeći svjetski certifikati iz računovodstva, financija i investicija.
-
čini se da ništa od dokapa na valamaru
sretno svima koji čekaju na 15
Ne vjerujem da je to netko ozbiljno mislio. To su izjave da se drži cijena dolje dok se kupuje.
-
Ne znam za ostale, ali nikako mi nije sjeo ovaj novi izgled Hrpetina nabacanih informacija bez preglednosti a ono što tražiš teško je pronaći. Umjesto tih besmislenih podjela na tablice rast i pad, top 10, vodeće, službeno i redovito tržište, sve ponavljanje istoga, trebali su staviti samo jednu s više statističkih podataka u stupcima i mogućnosti sorta.
E upravo to, znaci podijelili su to kao da upravljaju nekakvih korporacijama.... a kad sve razrstas vidis da po danu ima prometa na tipa 10 dionica
-
ova burza može odmah u spajanje s burzom za nezaposlene
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-