nema više onog brutalnog profita, nema zašto biti na tim razinama.
PTKM (PETROKEMIJA d.d.)
-
-
-
Opet sam bio u pravu eno na asku na 45kn 5850 dionica...
-
Kukulele, ovo baš roni.
-
Pa nije tih 5.000 kom na prodaji uzalud, već da prisili druge da prodaju ispod njega.
Zapravo se ništa bitno nije promijenilo u odnosu na prije, plin je već dugo vremena na sadašnjim razinama, a 1.kvartal je ispao jako dobar.
-
Ne bi me začudilo da je ovaj na ASK-u isti onaj koji je kupovao sve između 55 i 65kn nakon glasina od prodaji PTKM.
-
Gluposti, 5800 komada je valjda promet od početka godine.
-
Pa nije tih 5.000 kom na prodaji uzalud, već da prisili druge da prodaju ispod njega.
Zapravo se ništa bitno nije promijenilo u odnosu na prije, plin je već dugo vremena na sadašnjim razinama, a 1.kvartal je ispao jako dobar.
Onda kad je tako, ovo ti je prilika da kupiš velike količine deboto džabe. I ne plin je u 2Q u prosjeku 50% skuplji, nego u 1Q.
Gluposti, 5800 komada je valjda promet od početka godine.
Zašto pričate napamet, samo zadnih mjesec dana je protrgovano 7620 dionica, bez današnjeg dana.
-
Sad oni koji su prodali po 45-46 kn pokušavaju pronaći opravdanje, ali kad se ovaj makne s aska, ispod 55 neće biti ništa, tako da u slučaju vijesti oko spomenutih bespovratnih sredstava za modernizaciju može doći do brzog povrata na te razine.
Edit:
Evo nalog upravo maknut, pa to je valjda već jasno da se tako ne prodaje već samo straši ask i zapravo kupuje.
-
Sad oni koji su prodali po 45-46 kn pokušavaju pronaći opravdanje, ali kad se ovaj makne s aska, ispod 55 neće biti ništa, tako da u slučaju vijesti oko spomenutih bespovratnih sredstava za modernizaciju može doći do brzog povrata na te razine.
Edit:
Evo nalog upravo maknut, pa to je valjda već jasno da se tako ne prodaje već samo straši ask i zapravo kupuje.
Kolega prodalo se danas 1500 dionica prije ovoga naloga. Svega 200 dionica se prodalo dok je ovaj nalog bio na 45kn(i to po cijeni koja se prodava i prije tog naloga), tako da teza o plašenju ne drži vodu. Prije bi ja rekao da vi pokušavate racionalizirati pad cijene dionice, te krivite nekakve eksterne razloge za to, a ne lošu bilancu u 2q.
EDIT: Evo i daljni pad na 41kn bez toga naloga za plašenje.volatility interruption, povučen nalog za prodaju. Imate 800 dionica na 45kn, ako vam je to ok prilika, kupite.
-
-
-
Mora tu nešto biti, samo još izgleda ni ovi iz države ne znaju.
-
Mora tu nešto biti, samo još izgleda ni ovi iz države ne znaju.
ja ne znam da li turčini kupuju, ali znam tko kupuje, a možete i vi znati ako pogledate Što smo danas tržili
-
Svaka čast prodavaču na 41,60
Još će opet novi krug do 6x.
-
nisam vjerovao da netko može ići tako nisko. pa nisam stavio nalog na bid. šteta.
-
u takvim situacijama nikada ne znaš točno, da li je baš htio prodati ili možda kupiti, ali krivo stisnuo,
znao sam i ja nekada kupovati, pa vidim netko srušio cijenu, a onda pogledam od kud meni sada ove pare na računu
-
u takvim situacijama nikada ne znaš točno, da li je baš htio prodati ili možda kupiti, ali krivo stisnuo,
znao sam i ja nekada kupovati, pa vidim netko srušio cijenu, a onda pogledam od kud meni sada ove pare na računu
Meni se to dogodilo zadnji put na ATPL,a prije toga na SUKC. Na SUKC je bio mali spread pa nije bilo velike štete(15 dana bez bureka), a ATPL je bila u padu tako da sam tu i zaradio hahah
Inače ako poklopiš svoj nalog na BID-u samo ti ga poništi, provjereno.:)
-
Meni se to dogodilo zadnji put na ATPL,a prije toga na SUKC. Na SUKC je bio mali spread pa nije bilo velike štete(15 dana bez bureka), a ATPL je bila u padu tako da sam tu i zaradio hahah
nisam nikada pokupio svoj, jer za to imam posebno upozorenje da mi je otvoren nalog na suprotnoj strani, tako da to do sada ipak nisam previdio,
ali evo još i danas će neki poželjeti vratiti svoje nazad, ipak je ovo bio mali izlet u nepoznato, ali tako se uči, iako je škola gotova, ali ima produžne
-
nisam nikada pokupio svoj, jer za to imam posebno upozorenje da mi je otvoren nalog na suprotnoj strani, tako da to do sada ipak nisam previdio,
ali evo još i danas će neki poželjeti vratiti svoje nazad, ipak je ovo bio mali izlet u nepoznato, ali tako se uči, iako je škola gotova, ali ima produžne
Ja sam si jutros izašao između 48-49kn... I maloprije prodao zadnju 21 dionicu po 49kn:)..sad čekam na bidu izmeđi 43 i 45kn
-
Ja sam si jutros izašao između 48-49kn... I maloprije prodao zadnju 21 dionicu po 49kn:)..sad čekam na bidu izmeđi 43 i 45kn
a ja sam pola prodao oko 63-65 i baš sam priželjkivao ovakvo spuštanje cijene za ponovno uključenje, kažu iskusni da Petrokemija ima najbolje gnojivo, ne bi ni Gorup toliko vukao da nije bilo dobro
-
a ja sam pola prodao oko 63-65 i baš sam priželjkivao ovakvo spuštanje cijene za ponovno uključenje, kažu iskusni da Petrokemija ima najbolje gnojivo, ne bi ni Gorup toliko vukao da nije bilo dobro
Ma maskrirala me Petrokemija(izgleda da za mene nije NPK ,nego isključivo stajski gnjoj)...minus mi je između 15-20%...da nisam prodao 1/3 na 57kn bio bi naheba sada, što je najbolje moga sam izaći na 62kn u plusu.
Odmah sam prodao dio adrisa ,da prebijem gubitke igranja sa NKP gnjojivima.
-
-