1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Manu
  • February 20, 2020 at 8:07 PM
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 95
  • renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • January 15, 2022 at 3:17 PM
    • #1,041
    Quote from Nex
    Quote from Milijarder

Normalno da nije, i nemojte vrijeđati SKH, jer tada smo imali jednopartijski sustav, ali i uređeno i uljuđeno društvo,

za razliku od ovog drp-divljeg zapada, koji su stvorili spomenuti! X(

U ostalom neka me netko prosvijetli: u čemu je razlika između višepartijskog i jednopartijskog sustava u stvarnosti?

Recimo na primjeru RH!?

Nikakvo uljuđeno i uređeno društvo mi nismo imali. Današnja Hrvatska je organizacijski i mentalitetom nastavak SKH. I da se sutra promijeni ekonomski sistem, sve bi ostalo više manje isto.

Država je preslika naroda. Mi mentalitetom nismo Švicarci, pa ovdje nikad neće ni biti Švicarska.

Čini mi se da je najviše kaj mi možemo neki rang Portugala ili Španjolske...

Display More

Niti slični ne mozemo biti. Ni kulturoloski niti znacajem.

• Nex
    Početnik
    Reakcija primljeno
    18
    • January 15, 2022 at 3:20 PM
    • #1,042
    Quote from st-brajo
    Quote from zlocesti

https://www.novilist.hr/novosti/hrvats…uljenje-rokova/

Kada bi se ovdje postalo sve što se na dnevnoj razini objavi u medijima , pa da je i manje od polovice toga istinito, ovaj bi topic bio ko' Černobil.

Najtužnije je što smo nekako navikli na sve to... živimo gdje živimo, tako nam je kako nam je.

Nekima je i dojadilo, oni su otišli. Ili su morali, ili su mogli........... a mi smo se drugi navikli

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d

pa ja jedva čekam da uvedemo Euro.

tek tada će ljudi shvatiti koliko malo zarađuju u odnosu na Slovence, s kojima se, obzirom na nekakav geostrateški položaj, jedino relevantno možemo uspoređivati.

+ šta mi imamo i "morski" turizam, za razliku od njih.

znači, imamo više mogućnosti, a zarađujemo puno manje.

e, za to je stvarno potrebno posebno "umijeće" :S

Display More

Upravo to, doslovno jedni do drugih, a Slovenci duplo bolji u svemu. I nije to odsad, to je valjda zadnjih 50-60 godina. Ja sam blizu granice i još u jugi su ljudi odavde obrte otvarali u Sloveniji, jer je bilo em jednostavnije, em su manje zajebavali birokratski. Znači ista država bila, zračne udaljenosti 30km. Komedija jednostavno.

Ono su kao društvo, mentalitetski, na puno višoj razini. A to čini razliku. Lako prepisati zakone, uvesti ovo ono, kaj vrijedi kad vlada čobanija...

Quote from renchi
    Quote from Nex

Nikakvo uljuđeno i uređeno društvo mi nismo imali. Današnja Hrvatska je organizacijski i mentalitetom nastavak SKH. I da se sutra promijeni ekonomski sistem, sve bi ostalo više manje isto.

Država je preslika naroda. Mi mentalitetom nismo Švicarci, pa ovdje nikad neće ni biti Švicarska.

Čini mi se da je najviše kaj mi možemo neki rang Portugala ili Španjolske...

Mislio sam na stupanj ekonomske razvijenosti, BDP.

Edited once, last by Nex: Merged a post created by Nex into this post. (January 15, 2022 at 3:22 PM).

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • January 15, 2022 at 3:53 PM
    • #1,043
    Quote from Nex

a tko je uopće industralizirao bivšu državu nego sk, tko je postavio društvene i gospodarske norme nego sk, tko je postavio kružno i plansko gospodarstvo nego upravo sk i da ne nabrajam....koje tvrtke danas u hr su gospodarski lideri nego upravo tvrtke iz bivšeg sistema a slovenci, za razliku od nas, nisu imali 5 godina rata i skoro potpunu gospodarsku i društvenu devastaciju u kojoj su do izražaja došle neke polusvijet strukture koje nikada nisu smijele doći na pozicije moči i kojih se nismo riješili još dan danas nakon 30 godina...također, kada su todorića satrali, nije šteta u njiemu nego u svim tim dobrim tvrtkama koje je sanirao i organizirao pod krovno društvo i koje su bile nositelji regionalnih gospodarstava a koje su šutke razbijene i prepuštene nekome ne znam kome... e to ti je kolega razlika onog i ovoga sustava, onaj je izgradio a ovaj ruši!

ps. nemojte me sad razvlačiti po ideološki, boli me dupe za ideološki, ovo su samo činjenice

• Nex
    Početnik
    Reakcija primljeno
    18
    • January 15, 2022 at 4:04 PM
    • #1,044
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from Nex

a tko je uopće industralizirao bivšu državu nego sk, tko je postavio društvene i gospodarske norme nego sk, tko je postavio kružno i plansko gospodarstvo nego upravo sk i da ne nabrajam....koje tvrtke danas u hr su gospodarski lideri nego upravo tvrtke iz bivšeg sistema a slovenci, za razliku od nas, nisu imali 5 godina rata i skoro potpunu gospodarsku i društvenu devastaciju u kojoj su do izražaja došle neke polusvijet strukture koje nikada nisu smijele doći na pozicije moči i kojih se nismo riješili još dan danas nakon 30 godina...također, kada su todorića satrali, nije šteta u njiemu nego u svim tim dobrim tvrtkama koje je sanirao i organizirao pod krovno društvo i koje su bile nositelji regionalnih gospodarstava a koje su šutke razbijene i prepuštene nekome ne znam kome... e to ti je kolega razlika onog i ovoga sustava, onaj je izgradio a ovaj ruši!

ps. nemojte me sad razvlačiti po ideološki, boli me dupe za ideološki, ovo su samo činjenice

Quote from barbosa 2.0
    Quote from Nex

Nema to veze sa ideologijom tolike. Razlika između nas i Slovenije je i u jugi bila više manje slična. Ja bi to nazvao mindsetom, sviješću kak država treba izgledati i željom da se radi na tome. To kod nas ne vidim.

Rat i polusvjet su samo izlike i da nije bilo rata kladim se da bi razlika bila ista.

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • January 16, 2022 at 1:29 PM
    • #1,045
    Quote from Nex
    Quote from st-brajo

pa ja jedva čekam da uvedemo Euro.

tek tada će ljudi shvatiti koliko malo zarađuju u odnosu na Slovence, s kojima se, obzirom na nekakav geostrateški položaj, jedino relevantno možemo uspoređivati.

+ šta mi imamo i "morski" turizam, za razliku od njih.

znači, imamo više mogućnosti, a zarađujemo puno manje.

e, za to je stvarno potrebno posebno "umijeće" :S

Upravo to, doslovno jedni do drugih, a Slovenci duplo bolji u svemu. I nije to odsad, to je valjda zadnjih 50-60 godina. Ja sam blizu granice i još u jugi su ljudi odavde obrte otvarali u Sloveniji, jer je bilo em jednostavnije, em su manje zajebavali birokratski. Znači ista država bila, zračne udaljenosti 30km. Komedija jednostavno.

Ono su kao društvo, mentalitetski, na puno višoj razini. A to čini razliku. Lako prepisati zakone, uvesti ovo ono, kaj vrijedi kad vlada čobanija...

Quote from renchi

Display More

Hrvatski BDP tesko da ce ikada dostici spanjolski ili portugalski ili slovenski.

Jedino kada bi se promijenila paradigma drustvenog ugovora i makle " bitange " koje opterecuju proracun i davanja. Ovo sto ima " Rvacka " nema niti jedna zemlja.

Npr " bitange" nisu bile zaisteresirane niti povuci novce iz EU fondova solidarnosti za obnovu podrucja pogodjenih potresom jer su razmisljale i smisljale nacine kako doci do 50 % toga novca. Jedna od " bitangi " je izjavila " pa sto sto nisu povukli novce iz fondova solidarnosti, jer mi cemo to sami obnoviti ". Bitanga je mislila na obnavljanje novxima.poreznih obveznika, a koje ce najmanje pola pokrasti.

Kako se paradigma ne mijenja, dapace ostaje ista i jos gora, drzava odlazi...

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • January 16, 2022 at 5:43 PM
    • #1,046

Svi kradu pa san i ja ovaj komentar,

Hrvatska država slavi 30. rođendan svog međunarodnog priznanja. Mnogi će se tom prigodom prisjetiti brojnih velikih trenutaka i postignuća, pa sam tako i ja odlučio dati skroman prilog spašavanju od zaborava barem nekih djela koja su kroz ova tri desetljeća obilježila i definirala moderno hrvatsko društvo:

Predsjednik Vlade: zatvor.

Dopredsjednik Vlade: zatvor.

Predstojnik ureda Premijera: zatvor.

Ministar gospodarstva: zatvor.

Ministar poljoprivrede: rad za opće dobro.

Ministar unutarnjih poslova: zatvor.

Ministar obrane: zatvor.

Ministrica EU fondova: zatvor.

Ministar kulture: zatvor.

Ministar graditeljstva: zatvor.

Ministar uprave: čeka suđenje.

Državni tajnik: zatvor.

Ravnatelj SOA-e: zatvor.

Ravnatelj VSOA-e: zatvor.

Zamjenik ravnatelja VSOA-e: zatvor.

Stalni predstavnik pri UN-u: zatvor.

Gradonačelnik glavnog grada: zatvor.

Gradonačelnik, razno: zatvor.

Načelnik općine, razno: zatvor.

Župan, razno: zatvor.

Dožupan, razno: zatvor.

Saborski zastupnik, razno: zatvor.

Predsjednik stranke, razno: zatvor.

Izvršni predsjednik Dinama: u bijegu od zatvora.

Predsjednik Hajduka: zatvor.

Predsjednik Rijeke: zatvor.

Predsjednik Osijeka: zatvor.

Predsjednik najveće tvrtke u zemlji: zatvor.

Dekan Pravnog fakulteta: zatvor.

Ravnatelj Gradskih groblja: zatvor.

Predsjednik HGK-a: zatvor.

Direktor Hrvatskih cesta: zatvor.

Direktor Hrvatskih autocesta: zatvor.

Predsjednik uprave Hrvatskih željeznica: zatvor.

Predsjednik uprave Hrvatskih šuma: čeka suđenje.

Direktor Hrvatskih voda: rad za opće dobro.

Ravnatelj HRT-a: zatvor.

Direktor JANAF-a: zatvor.

Direktor Hrvatske lutrije: zatvor.

Direktor HEP-a: zatvor.

Direktor INA-e: zatvor.

Član Nadzornog odbora, razno: zatvor.

Čestitam

i svima drugima koji nisu spomenuti, a koji su također u ovih 30 godina na sličan nesebičan i velikodušan način gradili i oblikovali zemlju koju smo stoljećima sanjali i koju ćemo ostaviti svojoj djeci.

#BožeČuvajHrvatsku

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • January 16, 2022 at 5:54 PM
    • #1,047

kol.Infinity, pa bemu miša, nije zatvor besplatan, pa tko će to hraniti ?(

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • January 16, 2022 at 5:57 PM
    • #1,048
    Quote from barbosa 2.0

kol.Infinity, pa bemu miša, nije zatvor besplatan, pa tko će to plaćati ?(

Nije problem,

Oni to sve stavljaju na hrpu,sakrivaju od EU da mozemo sto vise novaca povući.

Kad osiromašimo EU onda ce oni sav taj novac izvaditi na sunce i podiliti gradanima RH

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • January 16, 2022 at 6:06 PM
    • #1,049

a da mi njih na bauštelu pa da imamo kave-takve koristi :S

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • January 16, 2022 at 6:13 PM
    • #1,050
    Quote from barbosa 2.0

a da mi njih na bauštelu pa da imamo kave-takve koristi :S

Ružno za reći ali mi se čini da su najjeftiniji dok su u zatvoru izuzev Žalac, nju je opasno hraniti 😂

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • January 16, 2022 at 9:00 PM
    • #1,051

Evo i jedne novogodišnje čestitke sa pregledom najvažnijih događaja koja kruži društvenim mrežama.

Sretna vam nova 2032.!

Evo pregleda najvažnijih događaja godine na izmaku.

01. 01. 2031.

Predsjednica države Maja Šuput uputila je novogodišnju čestitku. Uz nju su bili njen treći suprug Josip Manolić kao i djeca Bloom, Doom i Gloom.

20. 03. 2031.

Načelnik Stožera civilne zaštite Mladen Grdović najavio je dolazak 33. vala Covida. Pozvao je naciju na cijepljenje jer se pokazalo da 19. booster doza smanjuje opasnost od zaraze za dodatnih 0,17%.

06. 04. 2031.

Na svečanoj proslavi u Banskim dvorima status milijuntog branitelja uručen je Tomislavu Horvatu rođenom 2004. godine u Virovitici.

25. 05. 2031.

Na proslavi obilježavanja Dana mladosti u Splitu gradonačelnik Boris Dežulović najavio je preimenovanje Rive u Šetalište Josipa Broza Tita.

03. 07. 2031.

Hrvatska reprezentacija ispala je sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Izbornik Anton Samovojska podnio je ostavku, a kapetan Luka Modrić najavio je povlačenje iz reprezentacije. U finalu prvenstva sastali su se Vojvodina i Katalonija.

29. 07. 2031.

Ministar propagande i nacionalnih interesa Zlatko Hasanbegović svečano je u Petrinji uručio ključeve prve kuće obnovljene nakon katastrofalnog potresa iz 2020. Očekuje se da će uskoro započeti i izgradnja ostalih porušenih građevina. Čim se donese administrativno-referentni okvir i usklade pravne formalnosti transparentnosti javnog natječaja, pojasnio je ministar.

11. 09. 2031.

Sabor je jednoglasno prihvatio prijedlog vladajućeg MOST-a da se na mjesto glavnog urednika HTV-a izabere kardinal Josip Bozanić.

08. 10. 2031. Nakon što je objavljeno da je Aleksandar Vučić ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za mir, diljem Hrvatske izbili su nemiri. Predsjednica Maja Šuput uručila je predsjedniku Švedske Zlatanu Ibrahimoviću hitnu prosvjednu notu u D molu.

05. 11. 2031.

Završeno je suđenje bivšoj ministrici Gabrijeli Žalac. Oslobađajuću presudu prokomentirao je i predsjednik HDZ-a Zoran Milanović koji je tom prigodom pohvalio brzo i učinkovito pravosuđe na čelu s predsjednikom vrhovnog suda Zdravkom Mamićem.

20. 12. 2031.

Imamo 15.324 nova slučaja zaraze Covidom. S obzirom na osjetno smanjenje broja zaraženih, Stožer je odlučio ublažiti mjere te otvoriti crkve i svetišta za božićne blagdane. Za sve ostale aktivnosti i dalje vrijede pravila zabrane okupljanja više od jedne osobe, zabrana izlaska iz domova nakon 16 sati kao i obavezna Covid potvrda za prelazak ceste.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • January 16, 2022 at 9:20 PM
    • #1,052
    Quote from Ledica

20. 12. 2031.

Za sve ostale aktivnosti i dalje vrijede pravila zabrane okupljanja više od jedne osobe, zabrana izlaska iz domova nakon 16 sati kao i obavezna Covid potvrda za prelazak ceste.

ovo zadnje...jel se to se valjda misli na staračke domove ili... :|

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • January 16, 2022 at 9:33 PM
    • #1,053
    Quote from Infinity

Hrvatska država slavi 30. rođendan svog međunarodnog priznanja. Mnogi će se tom prigodom prisjetiti brojnih velikih trenutaka i postignuća, pa sam tako i ja odlučio dati skroman prilog spašavanju od zaborava barem nekih djela koja su kroz ova tri desetljeća obilježila i definirala moderno hrvatsko društvo:

Čestitam

i svima drugima koji nisu spomenuti, a koji su također u ovih 30 godina na sličan nesebičan i velikodušan način gradili i oblikovali zemlju koju smo stoljećima sanjali i koju ćemo ostaviti svojoj djeci.

#BožeČuvajHrvatsku

Display More

Najprije nas opljačkaju ilegalno, a onda im mi još moramo plaćati besplatno plandovanje u zatvoru legalno :cursing: !

Strašno!

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • January 16, 2022 at 9:49 PM
    • #1,054
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from Ledica

20. 12. 2031.

Za sve ostale aktivnosti i dalje vrijede pravila zabrane okupljanja više od jedne osobe, zabrana izlaska iz domova nakon 16 sati kao i obavezna Covid potvrda za prelazak ceste.

ovo zadnje...jel se to se valjda misli na staračke domove ili... :|

Da, uglavnom na domove starih jer mladih će na slijedecem popisu stanovništva biti u tragovima..😬

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • January 16, 2022 at 10:13 PM
    • #1,055
    Quote from Milijarder
    Quote from Infinity

Čestitam

#BožeČuvajHrvatsku

Display More

Najprije nas opljačkaju ilegalno, a onda im mi još moramo plaćati besplatno plandovanje u zatvoru legalno :cursing: !

Strašno!

Display More

Tribalo bi trampiti njihove nekretnine za kontenjere u Banovini.

Jedan brzi switch i dio pravde riješen.

Files

1A6E2D1C-977C-4F1B-BAD5-14D253B7B9E1.jpg 51.51 kB – 0 Downloads
  • toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • January 18, 2022 at 10:29 AM
    • #1,056

Zna se.

Quod licet Iovi, non licet bovi (Što je dozvoljeno Jupiteru nije i volovima)

Eto tko kaže da nema obnove. Iz perspektive premijera (i njegovih najbližih suradnika) te se stvari riješavaju promptno, uz uvijet da ne ide previše daleko prema južnijim pokrajinama Lijepe naše jer je tamo blato ipak malo preduboko za salonske cipele. A znaju poletjeti i kojekakve grude i zvižduci.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • January 18, 2022 at 11:05 AM
    • #1,057
    Quote from toluen

Zna se.

Eto tko kaže da nema obnove. Iz perspektive premijera (i njegovih najbližih suradnika) te se stvari riješavaju promptno, uz uvijet da ne ide previše daleko prema južnijim pokrajinama Lijepe naše jer je tamo blato ipak malo preduboko za salonske cipele. A znaju poletjeti i kojekakve grude i zvižduci.

Kad je Jandroković dobio Covid, hitna pomoć je došla po njega doma. Kad se meni nešto dogodi moram čekati 3 mjeseca da dođem na red za pregled.

Za Radmana, Jandrokovića i slične hrvatske institucije funkcioniraju.

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • January 18, 2022 at 12:25 PM
    • #1,058
    Quote from Paulie
    Quote from toluen

Zna se.

Kad je Jandroković dobio Covid, hitna pomoć je došla po njega doma. Kad se meni nešto dogodi moram čekati 3 mjeseca da dođem na red za pregled.

Za Radmana, Jandrokovića i slične hrvatske institucije funkcioniraju.

Istina, tako su se i Tudman, Racan , Sprem, ne mogu se sjetit dal jos netko lijecili u inozemstvu , dok obican smrtnik moze samo sanjati o tome nedaj boze ak zatreba.

Kak veli frend, lijepa njihova .

Prijatelji iz inozemstva
    Mladenka Šarić
    www.glas-slavonije.hr

Najzalosnije je da ljudi moraju sakupljat novac za obicne smrtnike kao kaj je bila mala Nora :(

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • January 18, 2022 at 7:41 PM
    • #1,059

u životu uvijek treba učiti od najboljih u svom poslu :S

Slavni američki gangster Al Capone je porijeklom iz Hrvatske. A u njegovoj nekadašnjoj riječkoj vili i danas rado (džabe) ljetuju mnogi naši eminentni političari
    Suočenima s zadnjim popisom stanovništva, Hrvatima ne ostaje nego posegnuti za utjehom slavne prošlosti i našijencima raseljenima diljem svijeta. Neki od njih…
    slobodnadalmacija.hr

"U samostalnoj Hrvatskoj je u njoj godinama inkognito ljetovala obitelj Tuđman, potom i aktualni predsjednik Zoran Milanović dok je bio premijer, a nakon njega i premijer Tihomir Orešković poznatiji kao 'Tim-građevina'…"

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • January 18, 2022 at 7:43 PM
    • #1,060
    Banožić odbija saboru pokazati ugovor o kupnji Rafalea
    PREDSJEDNIK Zoran Milanović kazao je kako već mjesec dana čeka na odgovor vlade od koje je tražio da mu dostave ugovor o kupnji francuskih borbenih aviona…
    www.index.hr

Sabor treća strana ? Hellou................

Ma je ovo normalno ?

• 1
    • 52
    • 53
    • 54
    • 95

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. Best buy 1.4k

• gta1
      • February 15, 2020 at 10:05 PM
      • Dionice
      • gta1
      • May 15, 2025 at 7:08 PM
    2. Odgovora
      1.4k
      Pregleda
      789k
      1.4k
    3. darac11

May 15, 2025 at 7:08 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 15, 2025 at 4:46 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      904k
      2.1k
    3. sokol74

May 15, 2025 at 4:46 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 15, 2025 at 3:55 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. Wolfshar

May 15, 2025 at 3:55 PM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 451

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 15, 2025 at 11:17 AM
    2. Odgovora
      451
      Pregleda
      199k
      451
    3. All

May 15, 2025 at 11:17 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 15, 2025 at 10:38 AM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.8M
      10k
    3. accountant

May 15, 2025 at 10:38 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• Best buy

darac11 May 15, 2025 at 7:08 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

sokol74 May 15, 2025 at 4:46 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

Wolfshar May 15, 2025 at 3:55 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 15, 2025 at 11:17 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 15, 2025 at 10:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 May 15, 2025 at 10:37 AM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

vitoo May 13, 2025 at 4:46 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 13, 2025 at 1:31 PM
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

imavrek May 13, 2025 at 11:47 AM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

All May 13, 2025 at 7:27 AM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Trumpove carine

16 Replies, A month ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Tags

• Politika
  • Stranke
  • Korupcija
  • Sinekure
  • Porezi
  • Zakoni
  • Birokracija

Online korisnici na ovoj temi

• 3 gostiju
  1. Privacy Policy